Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2011. június 11., szombat 21:40
nem baj a linkért, elhiszem
rég láttam a filmet, mert csak ez az egy jelenet maradt meg amivel több
majd megsasolom megint a filmet aztán megnézem ezen movie ceznorshipen hogy mivel több

köszi a segítséget
0
2011. június 11., szombat 20:27
most néztem utána a movie cenzorship-en (csak nem enged linkelni)

SPOILER:

a polgármester a "nyertes". :)

SPOILER vége

de vagy több,mint 5 perccel és 7 jelenettel van több benne.
0
2011. június 11., szombat 20:19
SPOILER:

én mintha a rendőrkapitányra emlékeznék, de egyre gondolunk

SPOILER VÉGE

bruce campbell miatt nálam is az első a favorit, bár ez olyan trilógia aminek szerintem nincs oka szégyenkeznie, még a 3. résznek sem (persze szigorúan a B-filmes vonalon)

azok a régi szép idők:)
0
2011. június 11., szombat 20:05
igen az a hosszabb. ;)

SPOILER:

a polgármestert (?) nyírja ki benne Cordell a végén az irodájában.

SPOILER vége

nekem az van meg DVD-n (csak Angliában jelent meg úgy tudom).az első is tetszett a legjobban,szóval ideje lesz BD-n beszereznem. :)
0
2011. június 11., szombat 16:56
A bővítettek megjelenését követően már nagyon keveseket fogják érdekelni a moziváltozatok, így nem tartom esélyesnek.
0
2011. június 11., szombat 16:56
Az eredetin pedig vörös hó :)
0
2011. június 11., szombat 16:54
ebből is van extended? miben több? láttam ebből 2 féle vhs-t, az egyik hosszabb volt egy jelenettel a végén - ez lenne az extended?

nagy kár, hogy csak a 2. rész volt kapható dvd-n itthon

lehet meg is nézem majd a közeljövőben a trilógiát:) jó is lesz: divx-dvd-vhs sorrendben:)
0
2011. június 11., szombat 16:48
Ez mennyire jó film már!!!!
A második rész meg is jelent nálunk DVD-n.Itt figyel a polcon. :)
Gyanítom ez nálunk legalább annyira esélytelen,mint az Önpusztítók,vagy a Vér kötelez kiadása.Akár DVD-n is.
0
2011. június 11., szombat 16:00
Ezt nem is mertem remélni kéken,de jön az egyik kultkedvencem.

Remélem az Arrow "DNR Company" Video ezt nem ba***a el képileg és jó lenne,ha az Extended Cut verzió jönne ki,mint a UK-s DVD esetében.

Maniac Cop BD
0
2011. június 11., szombat 14:57
Ja bocs, rossz topikba írtam.....
0
2011. június 11., szombat 14:45
?
0
2011. június 11., szombat 14:39
ez szép és jó, de mi van azokkal akik nem türelmetlenségük miatt vették a moziváltozatokat Bdn, hanem azért mert azt tekintik a jobb változatnak? nézzék ők is a bővítetett, noha azt nem szeretik annyira, de szebb a képe? vagy várható h a mozisokat is kiajdák újra javítva?
0
2011. június 11., szombat 14:35
És kinek?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. június 11., szombat 14:28
Sziasztok! Van valakinek infója a superman blu-ray gyűjtődbozos( 1.-4.+superman returns ) verzió itthoni megjelenéséről
0
2011. június 11., szombat 13:24
Nem tudom belém már annyira beégett, hogy rendszert ne inkább álljon 2-3 részből.
De nem hiszem, hogy olyan rosszak lennének. Főleg ha nívós a márka.
Ezek egész jók, viszont tudok másik oldalt ahol vannak más típusú Sony-k.
Van egy olyan, hogy SONY BDV-E370 bőven 120e alatt és ingyen megkapnád csak mivel akciós ezért asszem 1900 lenne a szállítás mert csak nehezebb a rendszer mint 5 kiló.
Gondolom ezt ellensúlyozza a kevesebb ár:)
Am erről a boltról is sok jót hallani, és én is innen akarok BD lejátszót venni.
Az oldal
www.digitalplaza.hu
Vagy ott van még a SONY BDV-F500, meg van még utánna 2 modell ami még mindig nem éri el a 120-at.
Viszont ha jól értem ajánlhatnám a Samsung-ot is:)
0
2011. június 11., szombat 13:17
Szerintem csalóka ez a képösszehasonlítás; bár ha azt vesszük, hogy a bővített változat esetében a film két lemezen lesz, akkor lehet, hogy mégsem az..
0
2011. június 11., szombat 13:10
"És még a hülye fák is sétáltak benne!"
0
2011. június 11., szombat 13:09
Ja.... Most már csak az kéne,h nálunk is megjelenjen,de erre semmi esély!
0
2011. június 11., szombat 12:59
Zöld hó!
0
2011. június 11., szombat 12:55
igen,ettől függetlenül én úgy látom megérte rá várni és tavaly finnyáskodni. :)
0
2011. június 11., szombat 12:53
Nos, úgy tűnik, A Gyűrű szövetségének bővített változata milliószor szebb képpel rendelkezik, mint a mozis, viszont rányomtak egy mátrixosan zöld árnyalatot, amit nem nagyon lehet mire vélni.
0
2011. június 9., csütörtök 12:33
A linkeknél a típusszámokat sikeresen elszúrtam. De az árak stimmelnek
0
2011. június 9., csütörtök 12:06
Még Blu-Ray szűz vagyok és tanácsot szeretnék kérni.

Én Philips házimozirendszereken gondolkodom (tv-m is olyan). Valakinek van valami tapasztalata a :
Philips HTS3560 (120.e ft az e-digitalnál)CHAR(13) + CHAR(10)
Philips HTS5560 (65 e ft)CHAR(13) + CHAR(10)

szériákkal? Az olcsóbb nem tud 3D lemezeket lejátszani, de őszintén szólva magasról leszarom, mert úgysem akarok olyan tv-t beszerezni

De ha tud valaki mást ajánlani max 120.000-ig, akkor minden javaslatot örömmel fogadok. Csak LG ne legyen
0
2011. június 9., csütörtök 11:34
újabb import horrorhír:

Freddy ezúttal 2 lemezes gazdaságos kiszerelésben folytatja tovább a szeletelést BD-n.Jön a Rémálom 2. és 3. része.

klikk
0
2011. június 9., csütörtök 1:10
Hát, a Universal házon belül megoldotta a Dolog című filmnél, mert a mi DVD-kiadásunkra másképp nem nagyon tudtak volna anamorf képet tenni, lévén csak NTSC-ben létezett korábban 16:9-es DVD-transzfer, az meg kapásból látszana, ha arról átkódolták volna. Progresszív HD masterről meg könnyedén lehet natív PAL képet gyártani...

Bár ha a Pelham BD-kiadásának joga az IC-nél van, és neadjisten (!!!) előrukkolnak vele, én leszek az első, aki megveszi... :)))
0