Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2011. április 26., kedd 20:58
Bocs,elnéztem! :)
0
2011. április 26., kedd 20:58
Ha megnézted,írsz pár sort?
0
2011. április 26., kedd 19:11
Németország, július 21., vágott.

0
2011. április 26., kedd 17:27
Lehetséges... De ha jól tudom nállunk is megfog jelenni a bővített,csak sima kiadásban nem a deluxe-ban. A kintin meg  szerintem lesz felirat,de majd kiderül hamarosan. Az a baj,hogy elég jó lett a szinkronja szerintem és nekem azzal együtt kell majd.itthoni vétel lesz ígyis -úgyis.
0
2011. április 26., kedd 17:09
Nem lehet,hogy azért van LOTR BD akció,hogy kifutassák a készletet a bővített kiadás megjelenése előtt?Hátha rajta leszünk mégis...
0
2011. április 21., csütörtök 22:50
Maximálisan így gondolom én is! Vape felvetésére (hogy akkor mia baj, ha úgyis megveszem kintről) meg csak annyit, hogy én nagyon szívesen megvenném itthon, magyar vonatkozással, mivel szeretek társaságban, barátokkal, rokonokkal filmet nézni, aminek pedig elengedhetetlen feltétele a magyar vonatkozás, és ezért fáj(na) a szívem, ha mindenhonnan és minden formában lemaradnánk erről a kiadványról.
0
2011. április 21., csütörtök 21:36
Tényleg szánalmasan viselkedsz, és ezt most minden ellenségeskedés nélkül írom.
0
2011. április 21., csütörtök 20:24
A családi kassza megszorításai ellenére én is megvettem az általad említett akcióban 10 darabot. Maximálisan egyetértek azzal, amit az itteni akcióról írsz. :\
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. április 21., csütörtök 19:40
valamit ki kell mindig találni, hogy adhassák dupla áron ;) de pszt... mert leszúrnak minket is azok, akiknek még lejátszójuk sincs, és nem érzik mennyit kell spórolni egy filmre :P
0
2011. április 21., csütörtök 19:39
Ó, azon már túl vagyok. :))
De továbbra is úgy gondolom, hogy a megfelelő helyeken nem a megfelelő emberek ülnek.
0
2011. április 21., csütörtök 19:37
Vigyázz, mert hamarosan te is megkapod a "vernyákolós" vagy a "dedós" titulust! :D :D :D
0
2011. április 21., csütörtök 19:34
Nos, azt tényleg nehéz elhinni, hogy azok a filmek, amiket a mozikban is csak a jegyszedő, meg az ügyeletes tűzoltó nézett meg, ezerszámra kelnek el BD-n, a Gyűrűk ura meg nem.
0
2011. április 21., csütörtök 18:25

biztosan nem tudom, csak az alapján gondolom, hogy ugyanezek a filmek, ugyanilyen borítóval, ugyanilyen nyelvválasztási lehetőségekkel és ugyanúgy a Premium Collection részeként már megjelentek  a németeknél és az osztrákoknál is.

azok mind digibook kiadások voltak, úgyhogy elég gyanús.
0
2011. április 21., csütörtök 18:12
Most már működik!
0
2011. április 21., csütörtök 15:58
Nem, amúgy mindenhol rajta leszünk, de azon a példányon, melyet neked szállítanak ki, kizárólag ukrán alámondás lesz hindi felirattal, az extralemezek pedig palacsinták lesznek.
0
2011. április 21., csütörtök 15:44
Van egy sejtésem, de ezt csak nagyon félve írom le: ugyanis az a sejtésem, hogy valahol mégiscsak rajta leszünk, csak most a ProVideo mindent elkövet, hogy ezek az infók "rejtve" maradjanak! Nézd meg Jamát, egyből utánajár, majd pár pillanaton belül jön a cáfolat, nem, nem leszünk rajta! De ez csak egy megérzés!
0
2011. április 21., csütörtök 15:41
De minek mérgelődsz, mikor megveheted kintről is? Leírtad: nem veszed meg a termékeiket. Tedd ezt.
0
2011. április 21., csütörtök 15:40
Ebből a hsz-ból egy szavaddal teljes mértékben egyetértek: ez pedig a 2. mondatod 4. szava!
0
2011. április 21., csütörtök 15:39
Nyilván emiatt. Hiszen biztos olyan hülyék, hogy saját maguk alatt vágják a fát, elintézték, hogy sok selejtre rákerül a magyar vonatkozás, a nagyágyúkra meg nem.
0
2011. április 21., csütörtök 15:37
Gagyi mami 1-2-ből biztos éppen 2000 fogyott el! Tudnék mondani kb 300 olyan felesleges címet, amire kár volt rákerülni... erre megérte volna, mégsem lett belőle semmi! Miért nem? Mert a legtöketlenebb kiadó kezében vannak a jogok - ennyi!
0
2011. április 21., csütörtök 15:29
Szerezz magad mellé mondjuk 1999 ember BD-gyűjtőt, aki megveszi teljes áron, és szerintem kolbászbólkerítés-deluxe editionben is megkapjátok.
0
2011. április 21., csütörtök 15:27
Meg akkor légyszi szólj a ProVideo-nak, hogy innen is vetessék le a magyar feliratot... meg a blu-ray.com-ról is... meg írok még pár oldalt! :)

Katt ide
0
2011. április 21., csütörtök 15:20
Amit a ProVideo kérdez, én már azt sem hiszem el! Felőlem be is csődölhetnek, hogy ezt a címet képtelenek voltak kihozni! Amióta HD-s cuccom van, ezt a megjelenést vártam! De teszek egy nagyot rájuk, jól megy annyira az angol, hogy mindenképpen megveszem!
0
2011. április 21., csütörtök 14:29
Lehet, hogy épp most írják át az infót, mert épp nem elérhető az oldal :), de azt mondja a ProVideo, hogy az extra DVD-ken lehet magyar felirat, a filmeken nem lesz.
0
2011. április 21., csütörtök 14:27
Egyrészt BD-n már másképp vannak elosztva a régiók, másrészt nem ritkák a B-C kódolt kiadványok.
0