:) Valóban nem egy címből gyűjtöttem össze a 216 db-ot Ergo :)
Teljesen jók az érveléseid Creeper, de nem értem, hogy a fizetőképes kereslet, hogy mérhető fel teljesen, a hazai moziforgalomból és a korábban megjelentetett termék fogyásából. Részben mindenképp fel lehet így mérni, de ez nem a teljes valóságot fogja mutatni. Mondok példát, amiért nem értem. A Star Wars-ra a mozik teljesen tele voltak, ( a Gyűrűk Uránál is :) ), de mivel a kiadó nem tudta elérni, hogy szinkronosan is megjelenjen hazánkban a film, így rajtuk maradt egy csomó kiadás. A mozik bevételei azt mutatták, hogy mindegy, hogy milyen formában fog kijönni a film, a vásárlók megveszik. Tévedtek. Hogy miért? Mert rosszul mérték fel az igényeket. ( BD kiadás esetén remélem az Intercom eléri a szinkront, úgy ahogy az Avatar bővített részeinél is). S biztos volt már olyan film nyereséges, amit nem mutattak be a mozikban, vagy nagyot bukott, de dvd-n, vagy Bd-n meg nyereséges lett. Itt van minden idők egyik legsikeresebb filmje ( Gyűrűk Ura), amit Te is, én is, és sokunk megvette DVD-n, s gondolom moziban is láttuk páran, tehát mind a termék korábban megjelentetett kiadása azt mutatja, mind a mozis bevételek, hogy érdemes kiadni BD-n piciny országunkban is a filmet, erre lemaradunk Róla.
Oscar díjas filmeket nem kapunk meg, akkor mi lesz itt?
S valahogy nem akarom elhinni, hogy Romániában érdemes a Warner-nek működnie, nálunk meg nem.
S akik itt fórumozunk, gondolom mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy jobbnál jobb filmeket kapjunk meg, de ehhez nem kéne a kiadóknak tudniuk, hogy mikre vágyunk?