Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2011. március 7., hétfő 19:02
Te vagy az, aki a minap gúnyolódott egy vásárló kérdésén azzal a megjegyzéssel, hogy "először olvass, azután kérdezz"?
0
2011. március 7., hétfő 19:01
Pedig már reménykedtem. Először a Halálos Fegyver most meg ez. Mi lesz még itt?
0
2011. március 7., hétfő 18:59
Én múlthéten kaptam az infót a ProVideo-tól
Akkor ez azóta változott!  :(
sorry
0
2011. március 7., hétfő 18:45
Ez engem is érdekelne.
0
2011. március 7., hétfő 18:26
Dömi!

És mire alapozod, hogy megjelenik nálunk is? Az aeonflux.freeblog.hu oldalon ez a ProVideótól származó idézet olvasható:

"Sajnos nem lettünk jóváhagyva a LOTR Extended Edition BD-kiadásra. Harcoltunk érte az utolsó pillanatig, de ez most biztosan nem jön. Azért bízunk benne, hogy egy második körön, majd egyszer rajta leszünk."
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. március 7., hétfő 18:05
Te aztán még szövegértelmezésből is gyenge vagy! Most olvastam végig azt a topic-ot, senki nem állított ilyet! Hány topicban folytatod még az ámokfutásodat?
0
2011. március 7., hétfő 17:57
Ennek orulok mert egy masik topic-ban mar "keresztre akarnak vesziteni" hogy terjesztem a hirt hogy csak kulfoldon jelenik meg! A tippet a DVDEXTRA hirei kozott olvastam es remelem tevednek!
0
2011. március 7., hétfő 17:52
Hát,h valószínűleg nálunk is meg fog jelenni a GYU bővített változatok BD-n!
0
2011. március 7., hétfő 17:44
Dömi, ha megkérhetlek ezt fejtsd ki bővebben is.
0
2011. március 7., hétfő 17:38
nincs mit megölni, mert igazából piac sincs...
szinte.
0
2011. március 7., hétfő 17:36
Nem igaz! Valószínűleg jönni fog!
0
2011. március 7., hétfő 14:44
Az elobb olvastam a dvdextra foruman hogy nalunk termeszetesen EZ SEM jelenik meg! Mintha direkt kivalogatnak hogy csak a szar filmek jelenjenek meg itthon azok is a kulfoldi arak 5-szorosen! Magyarorszagon megolik a Blu-ray piacot ha egy ilyen fontos film nem jon akkor lehuzhatjak magukat a WC-n!
0
2011. március 7., hétfő 11:57
Na ez már beszerzős lesz , reméljük remasterelik a képet is :)
0
2011. március 7., hétfő 11:27
Juhééé:

http://www.blu-ray.com/news/?id=5974

http://www.blu-ray.com/movies/The-Lord-of-the-Rings-The-Motion-Picture-Trilogy-Blu-ray/12237/

Remélem nálunk is jönni fog majd.
0
2011. március 7., hétfő 11:16
Ollókezű Edward BD (2.0 szinkron + felirat):

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/strihoruky-edward-blu-ray-p114979/

0
2011. március 6., vasárnap 14:01
Ritkán szólalok meg ebben a témában, mert szinte lehetetlen higgadtan eszmét cseréni róla, de ez a belinkelt fórum...ennyi önelégült f..szt! :-)

22 éve gyűjtök CD, és bár 2 éve írok is, ez a mondat igazán "örömmel" töltött el:
"a nép már nem fog egy darab filmért sok ezer forintot kiadni optikai hordozón, vagy megvenni egy CD-t 16 számmal, amiről neki csak egy szám kellene. Érdekes, az Apple tud 99 centért árulni egy zeneszámot az online boltjában." 1. Az album, mint önálló művészeti alkotás (mert az!!) ma már sokak számára ismeretlen (A Bors őrmesterről melyik szám kéne???) ; 2. a legújabb lemez sem kerül 15 dollárnál többe, biztosan megér egy dollárt egy 192-es MP3-szám???

Ugyanakkor: akármilyen hülyeségeket írnak - ezek a vásárlási (?) szokások alakítják a jövöt.
0
2011. március 6., vasárnap 13:15
Azért szerintem errefelé több filmgyűjtő jár, arrafelé meg inkább a vinyókat gyűjtik... ;-)
0
2011. március 6., vasárnap 13:06
Beleolvastam és nem is tudom... nekem nem tűnik annyira másnak. Ott is elhangzanak a szokásos prók és kontrák, csak jóval több az idegen szó. :)
0
2011. március 6., vasárnap 11:46
Érdemes beleolvasni, hogy mennyire más egy számítástechnikai és az itteni fórumozók ízlése és hozzállása a BD-témát illetően:
http://prohardver.hu/tema/re_cebit_2011_van_meg_ero_a_blu-ray-ben/friss.html

Amúgy sajnos a topic hozzászólási jól tükrözik a magyar valóságot....
0
2011. március 6., vasárnap 10:27
és mondja bátyám, van antiszemitizmus a faluban?
az nincs, de igény az lenne rá :)
0
2011. március 6., vasárnap 2:16
A remény rabjaira valami esély blu-rayen???
0
2011. március 5., szombat 18:58
nem erre gondoltam
lehet klippeket nézni, itthon ki nem adott filmeket magyar vonatkozással (amit én szemrebbenés nélkül szoktam megtenni, ha már egyszer basznak kiadni)
0
2011. március 5., szombat 18:07
masszív tábor meg van, de asszem a 7en adták, vagy adják le az új részt, talán még 10 rész és befejezik.

pár milliós volt a nézőtábora csak usában (gondolkozósabb, meg inkább az emberi történetre mentek rá).

off vége.
0
2011. március 5., szombat 17:38
"azonnal törlöm és töröm ketté a lemezeket, amin a stargate universe van :)"

hát ez a minimum. :)

OFF:

nálam a Stargate mozifilmnél megállt a történet.de gondolom ennek a SG szériának is masszív rajongótábora van,mint a Star Trek sorozatnak.mármint külföldön. :)
0
2011. március 5., szombat 17:22
azonnal törlöm és töröm ketté a lemezeket, amin a stargate universe van :)

(így inkább megvárom, míg itthon 4:3-ban analóg képpel leadja valamelyik ker adó, ha egyáltalán leadja, mert éppen megbukott kint :) )
0