Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2011. március 5., szombat 16:38
Köszönöm a tippet, megpróbálom mindkét megoldást. :)
0
2011. március 5., szombat 16:33
konkrétan mi a baj ezzel ? na és ha történetesen olyan filmet néz ami Mo-on pld meg sem jelent ? a kérdés inkább csak technikai jellegű volt,nem hiszem,hogy vitát akart volna szítani ezzel. :/

Harry:

a kérdésed jó,bár nekem az mp4 fájlok eddig maximum annyit jelentettek,hogy videoklippeket néztem meg csak ebben a formátumban.a feliratkezelés lehet,hogy nem olyan kiforrott az adott típusú lejátszónál ez esetben.próbáld meg a videoval azonos kiterjesztésre átnevezni a feliratodat,ha így sem megy,akkor muxold össze mkv konténerbe az MKVmerge GUI-val.ez a legegyszerűbb megoldás.
0
2011. március 5., szombat 16:16
Azt nem tettem hozzá, mert a kérdéshez semmi köze, hogy 771 eredeti DVD-m és 9 blu-ray lemezem van. Emellett töltök is le filmeket, mert egyrészt nagyon sok film nem férhető hozzá Magyarországon más formában, másrészt pedig megvásárlás előtt szeretem megnézni az adott filmet, hogy ne vegyek zsákbamacskát. Ja, és kb. hetente 1-2-szer járok moziba. Mindenesetre köszönöm a konstruktív hozzászólásokat.
0
2011. március 5., szombat 16:11
Jó, ezt te sem gondoltad komolyan, hogy otthoni videókat néz felirattal, ráadásul mkv formában tárolja! :D
0
2011. március 5., szombat 16:10
Itt is nagyon jó az idő, csak sajnos kutyum az nincsen, mivel úgy gondolom, panelban tartani kutyát = állatkínzás. Igazad van, megyek is, járok egyet, amíg ilyen szépen süt a nap! :)
0
2011. március 5., szombat 15:29
és azt honnan tudod mit szeretne nézni? hmm? technikai kérdés, ennyi az egész
0
2011. március 5., szombat 15:14
Vagy RC helit reptetni is jó unalom ellen.
0
2011. március 5., szombat 13:34
Szóval, nem szélmalomharc, hanem unaloműzés - ezt akartam volna eredetileg írni. :)
0
2011. március 5., szombat 13:19
Figyelj, ez most nem szélmalomharc, hanem pusztán szélmalomharc, itt is, meg a másik topicban is. Nem tudom, az ország másik felén milyen idő van, de szerintem sokkal nagyobb örömöt tud okozni egy könyv a kanapén, vagy szaladgálni egyet a kutyával. Hm?
0
2011. március 5., szombat 13:12
Akkor meg ne egy online bolt fórumán kérdezzen ilyet! Ilyen egyszerű!
Hihetetlen, mennyi korlátolt ember van, na mindegy, MOST eldöntöttem, befejezem ezt a szélmalomharcot, én vagyok a hülye, mert merek szólni valamiért!
0
2011. március 5., szombat 13:08
Na és ha nem lehet. Hiába akar az ember nem lehet. Én a Piszkos Harry sorozattal vagyok így. Ezért letöltöttem 720p-be. Viszont ha jön majd nálunk a sorozat azonnali vásárló leszek.
0
2011. március 5., szombat 12:58
....vagy menj fel egy warez fórumra és ott kérdezd meg!
0
2011. március 5., szombat 12:56
Aha, vegyél eredeti lemezeket! :D :D :D
0
2011. március 5., szombat 1:07
Sziasztok!
Nem tudom, hol tudnám megkérdezni, így megkérdezem itt. A Sony BDP S370-es lejátszóm az mp4 kiterjesztésű fájlok mellé nem olvassa be a feliratfájlt (srt). (Az mkv mellé beolvassa.) Tudtok valami megoldást javasolni?
Előre is köszönöm a választ!
0
2011. március 4., péntek 22:53
Na ez jöhetne nálunk is! Szegény John Candy filmjeit itthon nagyon de nagyon hanyagolták-hanyagolják! Pedig remek komikus volt megérdemelné hogy a filmjei eljussanak azokhoz akik szerették, szeretik.

http://www.blu-ray.com/movies/Uncle-Buck-Blu-ray/17810/#Overview
0
2011. március 4., péntek 20:47
nem is arra gondoltam(olvasó rész pl, stb.), de persze ettől még lehet.
nagy átfedések vannak alkatrészben.
van amiben a chip mondjuk toshiba, közben pioneer (nem  így van, csak egy példa)

az onkyo 308-as bd lejátszója egy az egyben lg bd 550...(menü, táv stb)

egyik japán, másik koreai....
0
2011. március 4., péntek 18:51
Nagyon nem tudom részletezni, mert minden tekintetben elégedett vagyok vele. Mondjuk más gyártók termékeivel nem tudom összehasonlítani, mert már VHS videomagnóból is mindig Panasonic-om volt. (A képcsöves korszakban még SONY tévéim voltak, de amióta átálltam lapostévére, abból is a Panasonic plazma mellett tettem le a voksot.)
0
2011. március 4., péntek 18:43
Esetleg a tapasztalatokat megosztanád? Megköszönnék egy rövid beszámolót!
0
2011. március 4., péntek 18:37
Nekem is BD85-ösöm van, de azt azért nem írtam, mert pillanatnyilag nem hirdetik. Szerintem kifogytak a készletből.
0
2011. március 4., péntek 18:31
Igen: Panasonic!
Én a BD85-öt néztem ki.
0
2011. március 4., péntek 18:23
Meglepő, hogy senki nem hozakodott még elő vele, de majd akkor én: Panasonic!
A BD45-ös most 28.990 Ft, a BD65-ös pedig 34.990 Ft. Jó gépek, jó áron.
0
2011. március 4., péntek 17:55
Igen,ez tényleg fura hogy szgépbe jó cumókat csinálnak,de az asztali lejátszóik fabatkát sem érnek.A PS3-al jól járnál :) én is gondolkodom egy beszerzésén,de lehet nem lesz belőle semmi,annyit nem játszom hogy ki legyen használva.
0
2011. március 4., péntek 17:48
ahhoz képest,hogy az LG 2007-es HD/BD kombi PC-s olvasója (GGC-H20L) számít a mai napig az egyik legsikeresebb/legnépszerűbb HTPC-be szánt olvasónak,az asztali BD lejátszók piacán nem igazán remekel ez a márka.

ha vennék asztali lejátszót lehetséges,hogy vennék LG-t,de valószínű,hogy már csak az új 5-ös szériából.de jobban hajlok egy PS3 felé.valószínű idővel azt is fogok inkább majd venni. :)
0
2011. március 4., péntek 17:17
Nekem meg már több lg-s haverom kaparta véresre magát miért nem márkát vett....  :D
0
2011. március 4., péntek 17:11
Azért nem szedem szét, de az én lejátszó dobozán a Made in Japan díszeleg! Szerintem akkor nem tajvani meg malajziai alkatrészekből van összepakolva!
0