Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2011. február 3., csütörtök 22:00
Amúgy nincs olyan sorozat (a Tudorok magyar kiadásán kívül), ahol akár felirattal fent lennénk?
0
2011. február 3., csütörtök 21:59
Melyik filmek voltak ezek?
0
2011. február 3., csütörtök 20:13
a Mennyei királyságra is hiába tesznek rá,ha a mozisat hozzák be.ezzel ki vagy segítve. :(
0
2011. február 3., csütörtök 20:12
az biztos,h az ember nem a saját pénztárcája ellensége,de ha túl sokat vásárolunk kintről akkor már rá se fogunk kerülni semmire és igy még kintről és itthonról se tudjuk majd beszerezni őket. Lásd: Warner/New Line (ezekről a kiadványokról már rendszeresen lemaradunk!!!)
0
2011. február 3., csütörtök 20:10
Meglátjuk, milyen lesz itthon. Ha szar, akkor elhozom ezt. :-)
0
2011. február 3., csütörtök 20:08
"Viszont a The Expandebles BD-n 7.1 angol és német hang van. Azt majdnem elhoztam. :-)"

na az bitang jó lehet.meg a film is az. :)
0
2011. február 3., csütörtök 20:07
Büszke vagyok akaraterőmre: ma a szomszédban 100 euróért 10 BD  filmet is tudtam volna venni, amin van magyar vonatkozás. De mivel a régebbi DVD-ket feleslegesnek tartom ok nélkül lecserélni, így mégsem volt oly nehéz megállni.

Soha a büdös életben nem lesz nálunk ilyen árszínvonal - nem is kéne erőltetni az egészet. Pakoljanak föl minket valamelyik nagyobb piacra, aztán aki BD-t akar, úgyis beszerezné kintről.

Viszont a The Expandebles BD-n 7.1 angol és német hang van. Azt majdnem elhoztam. :-)
0
2011. február 3., csütörtök 17:29
a paramounth-os filmek már a S_elect-hez tartoznak!
0
2011. február 3., csütörtök 17:29
na meg a Ryant is. ;)

jópár Paramount katalóguscím hiányzik az itthoni kínálatból.
0
2011. február 3., csütörtök 17:20
Dömi! Nem tudsz valamit A gyűrűk ura bővített BD megjelenéséről?
0
2011. február 3., csütörtök 16:58
Az Intercom valamikor jó lenne ha behozná ezt a kiadványt:

http://www.blu-ray.com/movies/Forrest-Gump-Blu-ray/4736/
0
2011. február 3., csütörtök 10:38
jaja.elnéztem.
0
2011. február 3., csütörtök 10:19
Az jó lesz Május 16-nak is!  :D
0
2011. február 3., csütörtök 10:07
Terrence Malick hihetetlenül jó kis háborús eposza a The Thin Red Line BD Márciusban végre Európában (pontosabban Brithonban) is elérhető lesz.

Reménykedjünk,hogy a FOX nem hoz gyengébb minőséget,mint a kinti Criterion kiadású BD (mivel a Braveheart esetében is gyengébb HD transzfert prezentált,mint az USA Paramount verzió képe).Ha meg mégis akkor számomra mindenképp az "A" régiós Criterion BD lesz végül a megvevős ,ami úgy tudom kint tavaly az év legjobb USA BD kiadványa lett.

A borító SZVSZ ellenben borzasztóan rossz lett(és alig hatásvadász),az amcsi kiadásé sokkalta jobb és puritánabb.

The Thin Red Line
0
2011. február 3., csütörtök 8:39
Akkor mégiscsak úgy van, ahogyan én is gondoltam. Nálam ugyan csak DVD-meghajtók jártak még, de az összesnél az volt a helyzet, hogy régiókódos lemeznél be kellett állítanom a meghajtó régiókódját. Tehát alapból ezekbe sem volt beállítva a 2-es régiókód.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. február 2., szerda 22:28
ezek a listák nem elfogulatlanok, ki fizet többet.
0
2011. február 2., szerda 22:08
nem tudom ezek hol élnek, de a Sin City-n kívül a másik kettőt nem nagyon értem mit keres a listán. szerintem egy év megjelenése nem abban merül ki, hogy na ezt de régóta vártuk. magának a filmnek is olyannak kell lennie, hogy mindenki szeresse (ezt a 3 filmet pedig nem mindenki szereti), tele legyen extrával (a Sin City-n kívül a másik kettő nem bővelkedik nagy extra tartalommal), és ha még a csomagolása is spéci, akkor talán el lehet gondolkozni, hogy az év megjelenése legyen. tojástól-kuffertől függetlenül!
0
2011. február 2., szerda 20:04
Az LG HD/BD kombómat ráadásul amcsiból vettem,annál nem is nagyon nézegettem,hogy milyen volt a DVD-s régiókódja (első alkalommal én 2-esre állítottam,azóta úgy van hagyva).

0
2011. február 2., szerda 19:54
A BD rész nincs megkötve.ha akarod alapból "A" régiósként kezdheted használni.Nekem úgy van beállítva.A DVD részt nem néztem,de az gondolom 2-es,bár a Sonymnál alapból 0-ásként indult,én állítottam át 2-esre.
0
2011. február 2., szerda 19:50
Tehát azt mondod, nem úgy működik, mint a DVD-ROM-ok esetében? Ott ugyanis (kevés kivételtől eltekintve) maga a hardver tartalmazza a régiókódot, amit szintén 5x lehet megváltoztatni, így ez a számláló az oprendszer újratelepítésétől függetlenül ketyeg.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. február 2., szerda 18:58
Szinkronos volt moziban, én háromszor is beültem rá...
0
2011. február 2., szerda 17:56
"Amúgy meg gondolom, a hardverben benne van a régiókód, csak ezekkel az okos szoftverekkel megkerülhető a dolog."

Alapból nem tartalmaz a hardver sem régiókódot.Friss oprendszer telepítés után illetve egy lejátszóprogram első alkalommal történő telepítése után kell beállítanod,hogy milyen régiókódot szeretnél az olvasóhoz rendelni.Ezt alapból 5 alkalommal átállíthatod bármikor.

A szoftveres buhera ezen 5 alkalom végtelenítését teszi lehetővé.
0
2011. február 2., szerda 17:36
legjobb kiadványok az index szerint:

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2011/02/02/a_blade_runner_2010_legjobb_bluray-filmje/
0
2011. február 2., szerda 16:41
Nem tudom, hogy anno a moziban szinkronos volt-e, pedig 2X is láttam... :-) Csak belenéztem tegnap este a BD-be, de felirattal is jónak tűnik.
0
2011. február 2., szerda 16:31
Már úgyis rég láttam, legközelebb felirattal nézem meg. Eddig kimaradt az életemből eredeti nyelven, ha úgy is jó, akkor már rendelem is...
0