Én is nagyon bírom, ezért is rendeltem meg látatlanban, a német vonatkozásról tudtam, a magyar felirat meglepett. Szinkron sajnos nincs.
0
2011. február 2., szerda 16:21
5023
tényleg van felirat? :O nagyon bírom ezt a filmet!
0
2011. február 2., szerda 16:08
14599
Szinkron nincs?
0
2011. február 2., szerda 15:33
633
Definitely, Maybe angol BD-kiadásán (Universal) van magyar felirat, ha valakit érdekel. Tegnap jött meg a lemez, sajnos az extrák száma nulla, de a képminőség szuper.
0
2011. február 2., szerda 11:03
2774
köszi a válaszokat srácok. lejátszásra a total media theater.t használom, mert a power dvd nem igazán akarja vinni a vinyóra felmásolt blu ray lemezeket.
0
2011. február 2., szerda 10:52
8851
Ne nekem írd, én is így gondoltam, talán ez kitűnik abból, amit írtam.
Amúgy meg gondolom, a hardverben benne van a régiókód, csak ezekkel az okos szoftverekkel megkerülhető a dolog.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. február 2., szerda 9:47
6264
szoftveresen régiómentesítesz PC-n.semmi köze a hardverhez,sem a BD-ROM firmware-jéhez.
AnyDVD-nél jobb és ingyenes megoldás:
DVDFab Region Reset 1.0.0.3
korlátlan számú régióbeállítást tesz lehetővé Totalmedia,WinDVD és PowerDVD alatt.
0
2011. február 2., szerda 9:24
8851
Illusztráció:
0
2011. február 2., szerda 9:22
8851
Tapasztalatom ugyan nincs, de úgy sejtem, az AnyDVD futtatása esetén nincs szükség a hardver régiómentesítésére.
0
2011. február 2., szerda 9:04
13392
Tyű, de jólesne egy kedvező válasz erre, mert eddig úgy tudtam, hogy nem lehet.
0
2011. február 2., szerda 8:46
2774
urak, van valakinek tapasztalat Blu ray rom régiómentesítésről? Olyan egyszerá, mint anno a dvd esetében?
0
2011. február 1., kedd 15:14
13392
Dimenziókból hülye vagyok. :)
0
2011. február 1., kedd 14:48
8851
Akkor mégsem kell kioktatnom téged, hogy a Sony nem gyárt plazmát? ;-)
A creeper által következetesen vízszintesként írt felbontást meg természetesen függőlegesként képzeld el. :-)
A 480 soros felbontást már csak amiatt sem ajánlom, mert a PAL DVD-khez még kevés is. A PAL szabvány ugyanis 576 soros, amiből legalább 518 sor látszik is a tévén, ergo a 480 sor mindenképpen kevés. Én 2007-ben ezért vettem 768 soros plazmát, amin most a BD-ket is remekül tudom élvezni. Később persze tervezek egy nagyobb FullHD-t venni, de most még megteszi. Neked - ha most akarsz vásárolni - inkább eleve a FullHD-t ajánlanám. Ma már egyáltalán nem megfizethetetlenek. Az enyém ugyan Panasonic, erre is esküszöm, de a Samsungokról is csupa jókat olvastam.
0
2011. február 1., kedd 13:53
6697
:) Igen, kb. percenként változik nekem is a véleményem, hogy akkor most ez, nem is, inkább emez kellene... Ráadásul egy xanax is elkéne nekem :D Most beszéltem párommal, kiderült, hogy Samsung lesz az a Sony tv :D Most már tényleg nem kutaszkodok lejátszó után míg a pontos nevét se tudom a tévének :D
0
2011. február 1., kedd 13:27
9489
bőség zavarA, merthát kit zavar a bőség?:)
0
2011. február 1., kedd 13:27
9489
Ezen sincs hdmi, ha jól láttam. A Sonynak van ennél olcsóbb és okosabb modellje is pár, nézegettem őket, a bőség zavar, komolyan mondom... :)
0
2011. február 1., kedd 12:56
6697
No igen, teljesen igazad van. Én is csak előbb szembesültem vele, hogy ez "csak" 480p-s és így tényleg nincs értelme a BD-nek hozzá. Ez a baj, hogy konkrétan nem tudom, tényleg erről a tévéről van-e szó, de úgy emlékszem, így nézett ki. Jobban örülnék azért, ha az a második linkes Bravia-ról lenne szó, de már ez is számításba jöhet. Mármint, hogy erről van szó, de ezt mondjuk kétlem, mert túl drága lenne. Remélem még ma kiderül, hogy most hányadán is állunk :) Az biztos, hogy ez a "mostoha-após" tévé lesz, most már az nem biztos, milyen rendszerrel.
0
2011. február 1., kedd 12:46
13392
Én most akkor egy kicsit gondolkodnék. Tudniillik méretre több, mint ideális, de felbontásra ez a modell sajnos egyáltalán nem képes megjeleníteni azt, amiért Blu-ray lejátszót vásárolnál (akár "csak" DVD felskálázására). Vízszintesen mindössze 480 pixelt tud megjeleníteni ez a tévé, ami pontosan a DVD szabványt meríti ki, de többet nem, tehát a Blu-ray is csak épp annyira szépen fog kinézni rajta, mintha DVD-t raknál bele. Sőt, ehhez a készülékhez még egy felskálázó DVD-lejátszót sincs értelme venni.
A Blu-ray korongok vízszintesen 1080 pixel felbontást tudnak prezentálni, de nyilván csak egy olyan HD-tévén, amely ugyanilyen részletgazdagsággal ki is tudja nyomni a cuccot (1080p=Full HD), vagy közel ilyen felbontással (720 pixel) teszi (HD Ready).
Ha ragaszkodtok ehhez a konkrét tévéhez, akkor Blu-ray lejátszót csak abban az esetben van értelme venni, ha a BD exkluzív extrák és/vagy az internetes funkciók izgatnak, mert a kép a fentiek alapján sajnos nem lesz szebb (pont ezért nincs rajta a nagyfelbontást átvivő HDMI-csatlakozó).
Tehát racionális döntés, hogy ragaszkodtok e tévéhez, de inkább egy DVD-házimozit vesztek hozzá, vagy kitartotok a Blu-ray lejátszó mellett, de egy új, legalább HD Ready (720p), de inkább Full HD (1080p) felbontásra képes tévét vesztek hozzá.
0
2011. február 1., kedd 12:04
6697
De jobban belegondolva, ez is lehet ez: Sony Bravia
Csak pontosítatnom kellene, hogy akkor most melyik is, de az előző plazma rémlik nekem.
0
2011. február 1., kedd 11:59
6697
Köszi az infókat ergo és Rainbow :) Nem könnyű a választás, de igazán csak jövő hétvégén lesz alkalmam igazán morfondírozni, mert akkor ellátogatunk egy-két elektrotechnikai üzletbe :)
Én is úgy látom creeper hogy annyira nagyon nem kell elszaladni BD-k terén, és amúgyis, legtöbb legkedvencebb filmjeim dvd kiadásaival maximálisan elégedett is vagyok, nem cserélném le a holland Indy trilógiát vagy a LotR bővítetteket (bár ez a trilógia az egyik, amely majd meglehet BD-n ha kijön bővítve).
A tévé már megvan, csak nem nálunk :D Párom édesanyjának az élettársának van egy 107 centis Sony drágasága. Igen csak kívánatos áron el is passzolja nekünk március idusán :) De most jobban szétnézve neten, talán csak a Sony KE-P42M1B felel meg ennek a kritériumnak ami ha így van, akkor azért necces kicsit, mert ha jól olvastam, nem is HDMI-s. Majd anyósommal ma mindenképpen kiderítetem a pontos márkajelzést, de termékkép alapján ez lesz az:
0
2011. február 1., kedd 10:36
9368
Ahogy látom azért te is belehúztál, már én is 5 lemeznél tartok és tervben van a hatodik :D Szvsz két éven belül fog elfogyni az én kívánságlistám, ha nem jön új cím - egy biztos jönni fog március környékén és az a Due Date, mert annyira beteg az a film, hogy az nekem KELL, moziban is kétszer láttam és halálra röhögtük magunkat rajta... :)
0
2011. február 1., kedd 10:33
9368
... és főleg azért, mert tévében is Sonyt néztem ki :)
0
2011. február 1., kedd 10:32
9368
Az a Sony modell nekem is nagyon szimpatikus a speckók alapján...
0
2011. február 1., kedd 10:31
13392
Egyébként szimpatikus a hozzáállásod, magam is így gondoltam a vásárlást anno másfél hónapja. Azóta van hat kék lemezem (na jó, úton van már egy hetedik), és én sem kívánom teletömni a polcomat kékekkel, de van még 3-4 a hazai kínálatból, melyet idővel szeretnék beszerezni, és egye fene, még az sem katasztrófa, ha addig nem megy le a lemezek ára, de jól látod, a DVD is picivel nagyobb élmény egy ilyen masinával otthon.
Egyébként csak így beszélgetés szintén, milyen tévéről álmodoztatok? Volt már szó a méretéről, vagy a márkájáról, felbontásáról?
0
2011. február 1., kedd 10:26
13392
Amúgy van a Sonynak egy modellje (BDP S370), amely mód felett szimpatikus, mindent tud, ami az enyém, sőt, és csak 5-7 ezerrel drágább, mint a kinézett LG. Előfordulhat, hogy idővel jelentkezne olyan probléma az LG-nél, amely ennél a Sony-nál nem. Persze az LG-vel kapcsolatos problémákhoz hozzá kell tenni, eddig mindegyikre akadt megoldás, pl. egy szoftverfrissítéssel.