Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2011. február 1., kedd 10:26
az fw frissítések a netről folyamatosan elérhetőek, fel-rátőlthetőek.
4. új jött ki rá.
0
2011. február 1., kedd 10:25
nem feltétlenül.
arányaiban talán csak azért tűnhet többnek az lg hibája, mert valószínűleg az utóbbi időben sokat eladnak belőlek, mint márkából, így értelemszerűen nagyobb a szórás.

pl. az 550 ár-érték arányban jól teljesít.

(nem keverendő össze az usában kapható lg bd 550-el, ottani számozás az itthoni 570 nek felel meg).

nincs rajta scart.
0
2011. február 1., kedd 9:59
Bíztatóan hatottak szavaid :)) Remélem a lobbim is ilyen erős lesz páromnál :D
0
2011. február 1., kedd 9:58
A Sony igazából azért esett ki a prixisből, mert tényleg csak annyira kell egy BD lejátszó, hogy dvd-t nézzünk rajta, lehetőleg szépen felskálázott képpel plazma tévén. BD filmet nem igen akarok venni, egy kezemen meg tudom számolni, hány potenciális film van, ami esély így megvételre. De még messze nem lefutott kör az sem, hogy egyáltalán veszünk BD lejátszót, lehet hogy végül csak egy szolíd házimozi lesz dvd lejátszóval :) Hiába, nem egyszerű dolog már az álmodozás sem :D
0
2011. február 1., kedd 9:57
Látod, máris ellenérvelek. (Hüklye márkafüggő, mi?:) Sonyka wifin keresztül azonnal rácsattanat a netre, a Sony Internet tv és a youtube hibátlanul és gyorsan működik, minden egyéb más bd-funkció (MovieIQ, Gracenote) gyors és flott, egyszerűen nem tudok erről a fukncióról sem rosszat mondani.
0
2011. február 1., kedd 9:51
Nem sok kék lemez járt még benne, viszont ami igen, annál a világon semmilyen probléma nem lépett még fel. A netet a fenének se tudtam még csatlakoztatni hozzá, de hogy a lejátszó hibája lenne-e az, hogy nem ismeri fel a LAN-kábelt, hát fogalmam sincs.
Írhatnék olyan előnyöket is, hogy a DivX-nél minden esetben olvassa a mellérakott feliratot és ízlésesen helyezi azt el, de errefelé nagyot ugranak a vadak, ezért nem írok.

Továbbá szerintem ne az legyen a szempontod, hogy erre a másfél hónapra megfeleljen a lejátszó, hanem hogy a nagytévé megvétele után hosszútávra olyan készüléked legyen, amellyel valóban elégedett leszel.
0
2011. február 1., kedd 9:44
Sony akkor nem esélyes?
0
2011. február 1., kedd 9:34
Azért köszi, hogy megnézted :) De most látom, hogy így is össze tudnánk kötni tévével, szóval eddig ő a nyerő. Te elégedett vagy a lejátszóval? Köszi neked is az infót Dömi!
0
2011. február 1., kedd 8:58
Szerintem ne vegyél LG-t,mert ha vissza olvasgatsz a filmek topicjában akkor láthatod/olvashatod hogy rengeteg embernek vannak LG-kel problémái.
0
2011. február 1., kedd 8:11
Ebbe beletrafáltál, mert pont ilyenem van, úgyhogy jól megnéztem a seggét, de ennek scartja bizony nincsen sajna.
0
2011. február 1., kedd 7:57
Közeleg a BD játékos vásárlás napja... eddig toronymagasan ár/érték arány tekintetében egy LG BD550-es vezet. Viszont már kezdek becsavarodni kicsit, van olyan oldal, ahol azt írják, van Scart csatlakozója, van ahol meg azt írják, nincsen. Tudom, hogy HDMI dukál a Blu-ray lejátszóknál, de jelenlegi tévénken ilyen bemenet nincs és még jó másfél hónap van a tévé cseréig, addig kellene Scart-tal kihúzni. Van valakinek személyes tapasztalata ezzel az LG-vel?
0
2011. január 28., péntek 12:48
szvsz az adás-vételben jobb lenne :)
0
2011. január 28., péntek 11:36
ELADÓ

SONY BLU-RAY BDP-S360 Karcmentes.leírás,táv,hdmi kábel.

25000Ft postát állom.
0
2011. január 28., péntek 0:34
hát sok mindent nem találtam róla, viszont van 1080p-s .mkv belőle, úgyhogy bizakodok. találtam a blu-ray.com-on egy topikot, sok info itt sincs, csak a kiadó neve Schröder Media, és megemlítik, hogy nem a minőségről híresek...rájuk keresve a honlapjukon láttam meg, hogy a Nyomozót már tavaly kiadták blu-ray-en...nem dicsérik a képet.

0
2011. január 27., csütörtök 23:53
ha nem lenne na az beb*szna! :D csak az a fura, hogy erről idehaza semmi info. na nem baj, nekem eredeti hanggal is jó lesz a film, még felirat nélkül is meg fogom érteni! :DD

csak hát az a cím...az, hogy a angolról magyarra hangzatos címet kell adni még aláírom, de, hogy még visszafele is... biztos odaát is anyáznak a cím félrefordítása miatt mint idehaza! :D
0
2011. január 27., csütörtök 23:49
Ha 1080p/24 lesz a képe, akkor jöhet. :D
0
2011. január 27., csütörtök 23:46
És még magyar vonatkozás is van rajta. :)
0
2011. január 27., csütörtök 23:32
Most nagyon értelmetlen leszek...de ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..... és a link
0
2011. január 27., csütörtök 20:29
Én eddig csak DVD-n (ill még moziban) láttam. :)

SZVSZ a Criterion BD kiadványa lesz az új etalon.Elég csak megnézni miket prezentálnak nekünk (The Thin Red Line,Videodrome) BD-n.
0
2011. január 27., csütörtök 20:25
Az előző kiadásról mi a véleményed ?Szerintem hang és képminőség terén az is elég jól sikerült.
0
2011. január 27., csütörtök 20:16
Stephen King Állj mellém ! c. klasszikusa is megkapja a maga kis évfordulós kiadását kéken.Kíváncsi vagyok a BD exkluzív kép-a képben kommentár (25 years later) mennyi részletes háttérinfót tartogat majd.

Stand By Me
0
2011. január 27., csütörtök 20:11
A Criterion (akiknél garantáltan régiózárasak a kiadások) pedig Johnny Depp kultuszfilmjét dobja piacra.Egy rakat már most felsorolt extra és SZVSZ pazar kép és hangminőség várható. :)

Fear and Loathing in Las Vegas (Criterion)
0
2011. január 27., csütörtök 20:06
wow! :)
0
2011. január 27., csütörtök 20:06
Argento papa korai giallo remeke a Cat O  Nine Tails a Blue Undergroundtól érkezik a nagykontinensen Májusban BD-n.A BU igényes kiadásait nézve lehet reménykedni egy normális HD transzferben és hangzásban.

Cat O’ Nine Tails
0
2011. január 27., csütörtök 20:02
A Taxisofőr c. Scorsese klasszikus úgy néz ki az őt megillető fényében fog ragyogni:immáron kékben.

klikk
0