Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2011. január 14., péntek 17:30
a csehek már tudnak valamit, bár még semmi konkrétum nincs írva, viszont előrendelhető: Star Wars 1-6 BD
0
2011. január 14., péntek 17:17
lehet, hogy volt már: Mennyei királyság - rendezői változat BD magyar szinkronnal és felirattal (mondjuk ez a 2.0 elég vicces)

link
0
2011. január 14., péntek 14:32
Egy klasszikus - számomra a mai napig érthetetlen okból megbukott - Sly mozi a régi szép időkből,korábban exkluzív vörösödés után és majd 4 (!!!) év késéssel,de megérkezik végre BD-re is tavasszal.

Ahogy néztem a kék verzió kap egy lossless dts-HD MA hangot,ami még nem feltétlen jelent minőségi ugrást is (mivel sok full bitrates DD+ egy szinten szól a dts-HD-val),de remélem némi HD transzfer tuningolást azért megejt majd a Universal és nem egy újabb DNR viaszhalmazt ad majd ki a kezéből.Kezdetnek már az is bíztató,hogy nem flipper disc-en érkezik. :)

Daylight BD
0
2011. január 14., péntek 14:24
igen,ezt hasonlóan látom én is.ezért is megvárom az USA kiadást,hátha ott kap legalább egy angol 5.1-et.
0
2011. január 14., péntek 14:22
Azt azért sajnálom, hogy a Deep Rednél az angol hang (ami ugye helyenként olasz:) maradt stereo - én azzal szeretem nézni. Na nem azért, mert a Deep Redtől tornádót várok a szobába, de gondolom, elsősorban az olasz hangon dolgoztak, hogy úgy szóljon, ahogy - ami a specifikációkból is látszik - az angolt meg felrakták oszt´ jóvan, de ez így egyelőre visszatart a vásárlástól.
0
2011. január 14., péntek 13:52
Arról eddig nem panaszkodott senki.Ne aggódj. :)

Viszont a jövőbeni látatlanba vásárlást ezennel biztos,hogy be is fogom szüntetni.Én a képre írtózatosan háklis vagyok.Ilyenek már nem férnek bele.
0
2011. január 14., péntek 13:45
Én sem kapkodtam az Arrow-os cuccok után, de mondjuk így már örülök is neki! A Battle Royale ugyan megvan, de azt meg a limitáltság okán muszáj volt beszereznem, ha magaménak akartam tudni! Még nem volt időm megnézni, remélem, az hibátlan ilyen szempontból!
0
2011. január 14., péntek 13:42
Ugyanazok lesznek rajta és ugyanúgy 2 lemezes lesz (mozis+rendezői).Egyébként az Infernot is mostanság fogják csak az USA-ban megjelentetni és ahogy elnézem a hang specifikációkban máris a BR Inferno BD kiadványa lesz a jobb (a HD transzfer is kaphat új enkódot és remélhetőleg még nagyobb részletgazdagságot).

Már csak a Mother Of Tears-t kéne kiadniuk valamikor...igen,tudom gagyi,de mégiscsak lezárja a trilógiát. :)
0
2011. január 14., péntek 13:39
Nem is értem,miért nem a Roger Corman klasszikusokban (Piranha,Galaxy Of Terror,Forbidden World) jelent meg. :)
0
2011. január 14., péntek 13:35
A fiatal Sandra mellei láthatók a filmben, ez az egyetlen vonzereje, amúgy tipikus alacsony költségvetésű videofilm.
0
2011. január 14., péntek 13:34
Láttam ezt is - nekem az lesz a döntő, hogy melyik változat kap gazdagabb extratartalmat, aztán még az is lehet, hogy az Arrow DVD fog nálam landolni.
0
2011. január 14., péntek 13:13
Pletyka még csak,de nem lennék meglepve egy esetleges késő őszi kiadáson:

LOTR Trilogy Extended BD
0
2011. január 14., péntek 12:48
Na meg a legnagyobb borító,amit ebben a topikban látok. :D

Milyen film ez amúgy,jó ? Az imdb pontozás (3.3) nem túl magas.Roger Corman neve ellenben garancia a hamisítatlan "B" minőségre... :)
0
2011. január 14., péntek 12:44
Ebből is csak egy tanulság van.Nem kell elsők között leemelni a polcról semmit.Az Arrow Video kiadványoknak ezután kétszer is utána fogok olvasni.

Szerencséjük,hogy az Infernot hibátlanul adták ki. :D
0
2011. január 14., péntek 12:42
Na meg nem mellesleg a Blue Underground Deep Red/Profondo Rosso kiadványa (ami szintén 2 lemezes lesz)még kaphat jobb képminőséget is,mint a Romero féle Holtak hajnala esetében,ahol az Arrow Videos kiadás megintcsak képhibás(az USA verzió pedig nem és jobb a transzfer is),hiába  a csilivili kivitel.

Konkrétan erről beszélek:

klikk1

klikk2
0
2011. január 14., péntek 10:50
De jó, hogy szóltál és még nem rendeltem meg a kiadványt!
0
2011. január 14., péntek 8:37
szerintem ez a legjobb borító amit valaha csináltak...
0
2011. január 13., csütörtök 22:47
65 millió éve kihaltak...
0
2011. január 13., csütörtök 21:17
Sőt,a Scarface is. ;)
0
2011. január 13., csütörtök 21:10
Nem rég jelent meg a hír, hogy idén jön a Jurassic Park bdn és senki egy sort sem ad neki???
0
2011. január 13., csütörtök 20:39
Áprilisban kiadja a Blue Undergrund az USA-ban.Régiófüggetlen lesz.Én inkább megvárom azt. :)
0
2011. január 13., csütörtök 20:09
Ha ez az egyetlen jelenet, melyet érint a hiba, és persze nem fél percig tart, akkor részemről még rendben vagyunk.
0
2011. január 13., csütörtök 19:54
Kezdődik az igénytelenség kék fronton is.Pixelesedési képhiba a most megjelent Profondo Rosso BD kiadványon(több gépen is előjött,nem egyedi hibáról szól a történet):

http://forum.blu-ray.com/united-kingdom/142673-deep-red-profondo-rosso-dario-argento-sub-eng-4.html

Konkrétabban:

klikk
0
2011. január 13., csütörtök 10:04
A félszemű seriff (True Grit) Blu-ray kiadás magyar szinkronnal és felirattal:
LINK

Ez pedig egy teszt az USA-kiadásról:
http://www.dvdbeaver.com/film/DVDReviews16/true_grit_dvd_review.htm

0
2011. január 12., szerda 18:45
Hopp, valóban... ;-)
0