Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2010. december 30., csütörtök 13:14
"Kedvem is lett egy T-maratont tartani!"

nekem is megjött a kedvem, csak a rendezői T2-őt személy szerint utálom, így ez most kimarad...
0
2010. december 30., csütörtök 13:01
Azt azért megjegyezném, hogy T3 hazai DVD-kiadása fantasztikus lett, a bónusz lemeznyi magyar feliratos extramennyiségtől a lemezek ízléses szitázásán át a menő szürke műanyagtokon keresztül a mutatós, enyhén dombornyomott o-ringig, nem beszélve a szép kép- és letaglózó hangminőségről.

Mindenekelőtt pedig... öhm... nekem nagyon tetszett a harmadik rész is.

(elhajol a kövek elöl)

Kedvem is lett egy T-maratont tartani!
0
2010. december 30., csütörtök 12:31
Tette ezt valószínűleg azért,mert ez a sorozat valahol az ő "gyermeke",másrészt volt msá előnye is.Így meg megjelenhetett egy szép gyűjteményes csomagban a trilógia Mo-on.Hol volt akkor még a HD korszak ? Akkor meg mindneki örült neki,hoyg végre egy kiadónál vannak a jogok.

Érdekes,ez külföldön miért nem gond,ha valami független ? Ott még egymástól független kisebb kiadók is be mertek vállalni filmsorozatokat is.Ha úgy vesszük a Terminátor minden része meg jelent már HI-DEF formátumokon(a T2-ből rekordmennyiségű kiadás létezik már most).

Az,hogy nálunk megy a **arakodás,már egy régi történet.Már a DVD korszak kezdete óta megy.Hány kultuszfilm nem jelent meg még DVD-n sem a mai napig ? nem győzzük sorolni az erre kijelölt topikban.Akkor mit várnak az emberek most BD-n,egy komplett Terminátor díszdobozt ? :)

Csak a T2  vagy 4-5 éves késéssel tudott itt megjelenni DVD-n.Ha az Intercom nem köt szerződést a Legendák Klubja csomagra,akkor meg lehet hogy soha.Kint már lassan az utolsó 80-as évekbeli zombi trash szemetet is kiadják BD-n,nálunk meg a DVD-s katalóguscím kínálat is csak hatványozott töredéke egy kinti nagyobb webáruház kínálatának...a BD-set inkább már ne is számoljuk. ;)
0
2010. december 30., csütörtök 12:20
"A harmadik se fog nálunk megjelenni mert az SONY film,de egyedül nálunk független film."

Ez így nem pontos.A T3-at a Sony forgalmazza Európában,de nem Sony film.Az USA-ban meg a Warner és ott olyan logóval is indul.Mindenhol független film volt,csak kontinensenként más kiadó tette rá a mancsát.

Nálunk sajnálatos módon ezt az Intercom tette meg.
0
2010. december 30., csütörtök 9:41
azért mert egyedül kéne kiadnia az IC-nek,de ezt az IC nem meri beválalni
0
2010. december 30., csütörtök 9:28
de most az miért baj, hogy a T3 független film nálunk? azért mert a Sony tojik a fejünkre és az IC-nek külön kellene egy saját authoringot legyártatnia? vagy ilyenkor mi van? egyáltalán azok a jogok még az övéké vagy visszaszálltak nálunk is a Sony-hoz ami most szintén az IC-nél van?
0
2010. december 30., csütörtök 9:10
Tudom.  :(
0
2010. december 30., csütörtök 9:04
Köszönhető ez kedvenc Andy Vajnánknak, aki elintézte, hogy a film az InterComhoz kerüljön önálló forgalmazásban.
0
2010. december 30., csütörtök 8:43
A harmadik se fog nálunk megjelenni mert az SONY film,de egyedül nálunk független film. Amúgy már megjelent kint és mindenki rajta van a régióban csak mi nem.
0
2010. december 30., csütörtök 0:24
bocsi! :DDDD
0
2010. december 29., szerda 23:05
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Akkorát dobbant a szívem :S Most jól átvertél :D:D:D

Azt hittem már bekékülnek Jack-ék. Jó is lenne.... Letöltöttem egy előzetest az 5. évad BD-ről, hát letettem a hajam komolyan mondom.

Álmodik a magyar... LOST BD-ről.... :D
0
2010. december 29., szerda 22:13
"az elsőre meg várok, annak úgy tudom amúgy se lett a képe valami referencia"

A T1 BD azért nem annyira vészes.A DVD-nél jóval szebb a képe (főleg a nappali jelenteknél),az angol PCM hang megint csak korrektül szól.

Amit tudtak azért kihoztak belőle.Csodát persze nem tudtak tenni. ;)
0
2010. december 29., szerda 22:11
"Tudom, de a T2-t jobban szeretem az T1-nél, és ezért elnézem. :)"

Hát ez valahol meg is értem. :)

"Amúgy annyira szerintem nem rossz, persze a DNR jelen van, de nekem akkor is jobban tetszik mint a régebbi kiadás képe."

Hát ebből is látható mennyire más nézőpontok vannak.Szerintem meg pont az első kiadásnak volt mérföldekkel szebb képe.Ez nagyon durván el van maszatolva.De persze ettől függetlenül kötelező polclakó,márcsak a 3 féle választható verzió és a szép fémdoboz miatt is.

De ha minőségre vágyom,akkor úgyis a Germán HD DVD-t fogom tovább koptatni.Igaz azon csak a DC verzió van,de majd kárpótol a maszatmentes kép és a 8 csatornás hang. :D
0
2010. december 29., szerda 21:56
Tudom, de a T2-t jobban szeretem az T1-nél, és ezért elnézem. :) Amúgy annyira szerintem nem rossz, persze a DNR jelen van, de nekem akkor is jobban tetszik mint a régebbi kiadás képe.
0
2010. december 29., szerda 21:37
Paulie:

A T2 Skynet BD képe sem lett referencia.Sőt az eddigi leggyengébb képileg. ;)

Dömi:

Az igaz,hogy a T1 MGM,de az USA-n kívül sehol máshol nem jelent meg,nemcsak itthon.
0
2010. december 29., szerda 21:16

senki??
0
2010. december 29., szerda 21:03
Én ezért szereztem be a másodikból az UK Skynet BD-t, az elsőre meg várok, annak úgy tudom amúgy se lett a képe valami referencia. Engem sokkal jobban érdekelne a harmadik rész megjelenése.
0
2010. december 29., szerda 21:00
4, 8, 15, 16, 23, 42!

de pszt!!! ne mond meg senkinek...
0
2010. december 29., szerda 20:54
helló, nem tudjátok mikor fog megjelenni az Édes élet, vagy a Berlin fölött az ég BD-n?

és nem tudjátok, hogy mik lesznek a lottószámok a 7 végén?
0
2010. december 29., szerda 20:48
az első talán mert MGM,de a másodikra semmi esély mert független!
0
2010. december 29., szerda 20:44
A Terminátor első két része mikor fog nálunk megjelenni Blu Ray-en?

0
2010. december 29., szerda 10:12
akkor jó :)
0
2010. december 29., szerda 2:16
Hát ja, ha már a Universal így belehúzott, jöhetne a Dolog is valamikor. :D
0
2010. december 29., szerda 1:12
Ahogy láttam nem lett acélos az elsőnek a képi világa. Valószínűleg egy javított kiadásról lehet szó.
0
2010. december 29., szerda 1:07
mivel még nem adták ki, így nem biztos.
0