Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2010. december 11., szombat 2:23
A sorok közt fűszer, tűz, meg vér... :)
0
2010. december 10., péntek 15:31
A Blu-ray, és ami mögötte van... - ebbe a topikba aztán tényleg sok minden belefér! :)
0
2010. december 10., péntek 14:48
Nálunk pl. szex után nincs cigi, helyette tévézünk. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. december 10., péntek 10:54
tudom, hogy létezik.... nincs is rendben sok házasság meg szexuális élet... ;)

akinek meg nem inge ne vegye magára... (noha sok esetben azt gondolja az ember hogy nála rendben minden, csak a partnert nem kérdezi meg senki :D)
0
2010. december 10., péntek 10:51
Létezik az a népréteg, aki szeret ágyból tévét nézni. :)
0
2010. december 10., péntek 10:49
hálóba minek tv ezt sose értettem.... ott mást kellene csinálni nem tvzni....  nálam egyetlen egy esetben lesz a hálóban tv: ha fekvő beteg vagyok, máskülönben sose...
0
2010. december 10., péntek 10:32
ja, és háló méretű kisszobába került át.
nem lett nagyobb  érzet :-D
0
2010. december 10., péntek 10:31
pici lesz a 82 cm, a 16:9-es képarány miatt érzi az ember. tapasztalat :-)
nagyszobában lett elhelyezve, de hamar éreztem, hogy legalább 106 cm-t kellett volna venni...legalább...
0
2010. december 10., péntek 9:45
Meglátjuk. Nem várok csodát, majd akkor, ha a tévét is nagyítani és "fullhádásítani" tudom. Erre a 82-esre szükség lenne a hálóban - ott régi, 55-ös CRT tv van - és így ide lentre jöhetne egy nagytesó. De ez legkorábban tavasszal, esetleg februárban sanszos, majd meglátjuk.
0
2010. december 10., péntek 9:42
Ez egyáltalán nem kis tévé. Néhányan említették, hogy 82 centis tévén sem látható különbség, de én jelenleg egy 72 centis tévét használok a hálóban és már azon is szembeötlő a különbség. Legalábbis nekem.
0
2010. december 10., péntek 9:37
Hát persze.:)
0
2010. december 9., csütörtök 23:34
"... a gatyám is rá fog menni..."

Akkor én meg hivatkozzak a bugyimra, ha a decemberi Xpress-számlámra gondolok? ;-)
0
2010. december 9., csütörtök 23:27
Megtortent.
0
2010. december 9., csütörtök 23:20
82 es csak hd ready, de ha az egiek s ugy akarjak, idovel megno majd es full hd-s lesz. De mindent a maga idejeben.
0
2010. december 9., csütörtök 22:32
Igazából nem tudatosult bennem, hogy magadnak akarsz wifis ketyerét beépíteni, mindenesetre gratulálok. :) Mondjuk, a BD akkor produkál majd átütő minőségbeli különbséget, ha a kijelződ is nagy. Szóval adott a kérdés: mekkora a tévéd? :)
0
2010. december 9., csütörtök 22:32
Rainbow!

Dobj nekem egy e-mail-t, légyszíves!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. december 9., csütörtök 22:27
Hello!

Valaki esetleg nem tudja hogy hol lehet megvenni a Hazafi szinkronizált blu-rayt?

Köszi!

tomas1119@indamail.hu
0
2010. december 9., csütörtök 22:22
nah várom a kunyhótól az alien anthology dobozt... remélem ideér karácsonyig...
0
2010. december 8., szerda 12:11
Van az a fekete-fehér diafilm a kecskegidáról meg a farkasról, amiben ugye először csak vaklármázik a bari, aztán meg kiegyenesedik a szőre, amikor valóban jön az ordas. Ahogyan a fák közül elősettenkedő farkast megrajzolták, az most is ugyanolyan részletesen előttem van, mint amikor kistökösként először láttam. Vagy például borzongató volt az aranyantilopos diafilm, aminek a végén annyi pénzt szökellt össze a kecses haszonállat, hogy a pénzfolyamba belefulladt a gonosz rádzsa.
Most hogy így belegondolok, már 40 éve van otthon projektorunk! :))
most posts by TM
0
2010. december 8., szerda 11:52
Nekem az a véleményem, egy jó horrortól egy 51 cm-es tvn is lehet parázni! :) (Saját tapasztalat, amikor még csak az  volt!)
0
2010. december 8., szerda 11:47
Én azért nem akartam házimozit venni, mert a horroroktól így is összeszartam magam, hát még, ha hátulról szuszognak a nyakamba. Továbbá nem mertem 3D-s vetítésre beülni, mert szívinfarktust kapok, ha valaki belehajol a nyakamba (és beledúdolja, hogy "la bamba"). Mára mindkét félelmemet legyőztem. :)
0
2010. december 8., szerda 11:33
Tényleg elég vad a kettősség benne, ugyanis engem tényleg nem hoz lázba a bd-formátum, az árakat nézve viszont logikusabbnak tűnt , ha bd-lejátszós házimozit veszek. Vicces, de ebben a pillanatban jobban örülök annak, hogy a kimúlt 8 éves Yamahával szemben Sony-úr(hölgy) már tud majd pendrive-ot fogadni és lényegesen több formátumoit játszik majd le. Viszont ahogy megnézegettem a kézikönyvét a neten, meg is szeppentem, a jelenlegi (ex)gépet sem tudtam maradéktalanul kihasználni, mert nem volt türelmem mindent megtanulnu rajta - a ProLogic II.-volt talán az egyetlen, amit be tutdam állítani...:)-,ez meg körökkel összetettebbnek tűnik. Egyszóval, felvillanyoz az kütyű - lány létemre bírom az ilyesmiket -, de tartok is tőle, főleg attól, hogy át fog terlni a bd-re és a gatyám is rá fog menni.... :)
0
2010. december 8., szerda 11:32
Nem kicsiben tolod! Még az ölemben tartott diavetítővel sem mertem egy méteresnél nagyobb képet vetíteni a falra, mert mindig megijedtem a farkastól. :)
most posts by TM
0
2010. december 8., szerda 11:26
Egyrészt az örömöd, másrészt a kényszer szülte helyzet. :)
0
2010. december 8., szerda 11:25
Melyik része :)) ?
0