Mindíg a DVD Aficioando-ról linkelek borítót.Mi ez a fennakadás ? :)
Egyébként a magyar változat borítója is angol. ;)
0
2010. november 4., csütörtök 22:21
5042
Azta... Ez nagyon komoly! És, az a kb 10 órányi extra... :)))
Most komolyan: Van esély arra hogy jöjjön ez nálunk, is, vagy már rendelhetem is kintről?
0
2010. november 4., csütörtök 19:05
8977
A magyar változat így néz ki? A képen nem ilyen van!
0
2010. november 4., csütörtök 18:32
6264
Ahogy a Fenyő Miki már egyszer megénekelte:"Made In Hungária". :)
Ami magyar vonatkozású BD a kollekciómban,az 98 százalékban itthoni vétel volt. ;)
0
2010. november 4., csütörtök 17:02
8977
Ő melyik változat? Brit vagy amcsi? :)
0
2010. november 4., csütörtök 17:00
13392
Ahogy elnézem ezt a cikket, két konkrét vásárló azonnal beugrik. :)
0
2010. november 4., csütörtök 7:40
4792
The Sound of Music BD teszt Én csak annyit mondok: wooow... http://www.blu-ray.com/movies/The-Sound-of-Music-Blu-ray/13695/#Review
0
2010. október 29., péntek 22:36
8851
Lehet már annyi ideje. Nem mostanában volt - persze mostanában már Sláger Rádió sincs. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. október 29., péntek 15:43
6264
Kegyetlen játékok - Cruel Intentions:
A DVD-hez képest látványos a képminőségnövekedés.Szép színpaletta,részletesség és szemcsézettség.Az AVC-s fullHD transzfer igazán mesés látványt nyújt.
Az eredeti PCM hang kellően dinamikus,bár ez inkább csak a zenei betétekben mutatkozik meg,lévén ez nem egy John Woo féle akcióorgia.
Az extrák nagy része a DVD-ről van átemelve (sajnos csak SD-ben).
A film szerelmeseinek egyszerűen kötelező darab.
Andrew:Kosárba !!! :D
0
2010. október 29., péntek 8:48
4792
eheheh :D:D:D Írtam dvd2blu.com-on Warnernek, hogy olyan megoldásban lehet-e részt venni az akcióban, hogy a cserélni kívánt dvd lemezeket európából küldeném, viszont a postázási címnek már USA címet adnék meg, egy haverét. Erre ez a választ jött:
"Hello,
Thank you for contacting us with your concern.
At this time, we are not able to honor the program in England. You are able to place this order and ship it within the united states. The reason being; all of our BluRays are region 1.
Amanda"
Nem feltétlen egyértelmű válasz, egy egyértelmű kérdésre (tehát akkor most megtehetem a rendelést EUból is???), de a vicces amit ír, hogy az összes Blu-ray-ük Régió 1-es !!!!! Hát bazz ez se normális... Egyrészt a Blu-ray nem Régió 1-es hanem A-s legjobb esetben is, másrlészt a warner filmek meg amúgy is régiómentesek....
0
2010. október 28., csütörtök 17:43
616
És a Rocky-t és rambo-t és a túl a csúcsont és a Ryan közlegényt és a lost-ot és a 24-et és a band of brothers-t és a Dr house-t.... stb-stb.
0
2010. október 28., csütörtök 17:26
1017
Annak mi az oka hogy a Forrest Gumpot nem adják ki nálunk blu-rayen???
0
2010. október 28., csütörtök 14:17
4792
?
0
2010. október 28., csütörtök 13:46
1731
miért van felháborodva az, aki használja a bkv-t, majd még neki áll feljebb, hogyha a jegyet vagy bérletét kérik el tőle, miközben ingyen használja a szolgáltatásait...
0
2010. október 28., csütörtök 13:43
1731
mikori dolog ez?
én 5-7 éve biztos így "használom".
0
2010. október 28., csütörtök 13:38
4792
túl szép lett volna... nemzetközileg nem érvényes... :(
0
2010. október 28., csütörtök 13:32
4792
SEGÍTSETEK!!!
http://www.blu-ray.com/news/?id=5359
Ezt hogy kell értelmezni? (nem a fordítás érdekel, hanem hogy hogy működik gyakrolatban??? Van néhány r1-es dvdm amivel csak a baj van és lehet becserélném BD-kre, amik ugye warner révén régiófüggetlenek úgyis. Tehát egy borítékba belerakom csak a lemezeket és elküldöm? Ennyi? Jól értelmezem hogy nem csak warner lemezekre vonatkozik??? Tehát ha van pl egy Fox dvdm azt is küldhetem?
segítséget köszi!
0
2010. október 27., szerda 20:22
4792
Argento!
Én ezzel úgy vagyok, hogy mindenkinek a saját maga tükrébe kell belenézni. Mindenkinek saját magának kell megfelelni akarnia és nem azzal törődni, hogy mások mit mondanak, mit tesznek. Engem is hányszor lehülyéznek, hogy minek veszek eredeti filmet, meg blu-rayt, miért nem töltöm le stb.... De én a saját értékrendszerem szerint élek, nem az övék szerint. Megveszem mert nekem így jó és lexarom, hogy más ehhez mit szól. Egyébként meg vicces, hogy mára az abnormális lett a normális. Ha valaki letölt, lop az faxa csávó, aki fizet és megveszi eredetiben az meg hülye...
0
2010. október 27., szerda 19:55
8851
Annak idején a Sláger rádióban (Bumeráng) a Boros-Bochkor páros is felolvasta ennek a kezelési útmutatónak a legszebb fordításait. A legtöbb szöveg olyan volt, hogy dögöljek meg, akkor sem értettem volna meg, ha az életem múlik rajta. A "játékos" az egyik gyöngyszeme volt ennek az automata fordítónak. Én magam is előszeretettel használom, de csak poénként. Persze most elgondolkodtató, hogy ha sokan nem hallottak erről a hírhedt leírásról, esetleg azokat nézik hülyének, akik így használják. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. október 27., szerda 19:40
7926
Ebben tökéletesen egyetértünk.Mondjuk igaz, Engem annyira nem csikál a 3D,de jön a Pókember reboot és az lehet hogy elcsábít.. :) Viszont ami kissé zavar jelenleg,az az lenne hogy kidobják a Wrestlert BD-n.Nem maga a tény,hanem hogy már beszereztem az Ángliusoktól,mondván nálunk csak DVD megjelenés lesz.Így ha megjelenik a Magyar BD,az már a 4. Wrestlerem lesz/Megvan kétféle DVD kiadás is./.Na ez az ami igazán dühít. :) Meg Tarantino filmjei,tiszta csőd lesz az idei év vége....
0
2010. október 27., szerda 19:03
7074
Gondolom, a "player" szó két jelentését keverték össze.
0
2010. október 27., szerda 18:54
6264
Ami a vicc az egészben:a 3D TV-t és a BD játékost akarja hozzá eladni a laikusnak (s ebből van több) egy másolt házitákolmány matroska video bemutatásával.
A cégek is ennyire veszik komolyan a BD-t.A polcokon ott virít a méregdrága eredeti korong,míg ők hátul a mutyiáruval promóznak és ezzel majdnem azt sugallják"te marha,ne vegyél méregdrága lemezt,itt az ingyenjátékos!".
Fantasztikus. :/
Én hülye meg megyek a kezemben,fogom az eredeti Faun labirintusát,hogy belenézessek,az eladó baromi elfoglalt a **ar mkv-jával,hogy meggyőze a manust meg a csaját,hogy nekik ez a cucc márpedig kell,én meg végül megunom,megyek és elhozom látatlanba a filmet.Ami meg még karcos és ujjnyomos is lett 6 ezerért. :(
Ilyenkor szoktam feltenni magamnak azt a kérdést,hogy én vagyok-e a hülye,mert még fizetek valamiért,ami még igénytelen módon is van odarakva elém,vagy az a hülye akit meg lehet etetni,hogy eleve másoldában gondolkozzon,viszont nincs bosszúsága,hogy 6-7-8 ezerért karcos korongot kap-e.
A filmgyűjtő élet nagy és örök kérdései... :)
0
2010. október 27., szerda 18:52
278
Ez a Yamada DVD lejátszók kezelési útmutatójában szerepelt így talán először a gépi átfordításnak köszönhetően, hogy "Yamada DVD játékos". De az egész szöveg ilyen minőségű volt kb. Akkoriban neten eléggé terjedt a dolog, itt-ott még fel lehet lelni a manualt most is. Aztán meg sokfelé, főleg neten, rajtaragadt a "játékos" az ilyen jellegű eszközökön.
0
2010. október 27., szerda 18:47
6264
Játékos kifejezést szinte minden DVD-vel és BD-vel foglalkozó fórumban használnak már.Hogy mi az eredete,már nem tudom.Utána kéne nézni.Egyébként jó kérdés.
0
2010. október 27., szerda 18:46
7926
Pont ezt mondtam pár hónapja.... Ha már valaki rákölt x ezrest /oké ez sem annyi már mint rég mert már pár tízezerért utánadvágnak e BD lejátszót/,akkor ne legyen annyira igénytelen,hogy butított tömörített szarokat néz rajta.Egy MM-ban Nekem azzal akarta eladni annakidején a srác,hogy ez viszi a dvixet is.Ekkor elköszöntem tőle és megvettem drágábban a Hifi galériában.