Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2013. november 24., vasárnap 21:48
2013-11-11-től automatikusan átirányítódik a link az ebay.com-ra. Valami hatékonysági magyarázata van, nem olvastam el anno teljesen az értesítőt. Valamikor október végén küldték körbe.
0
2013. november 24., vasárnap 21:37
én meg azt látom, hogy megszűnt az e-bay magyar nyelvű oldala, vagy csak én nem találom, sőt régióként keresni sem tudok.
0
2013. november 24., vasárnap 20:40
Amikor a vevők problémáival foglalkozni hivatott személy lepattint egy közvetlen megkeresést, az szerintem nem éppen előremutató irány.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. november 24., vasárnap 19:47
Talán pont ezért lenne érdemes foglakozni ezzel a fórummal a vezetőség részéről, mert talán versenyelőnyt jelenthet később. Vagy legalább felzárkózást.

Vagy lehet, pont ezért nem foglakoznak vele...
0
2013. november 24., vasárnap 19:25
Szerintem majdnemhogy oly mindegy, amikor az egyik, jelenleg is működő online áruház 30 kiló alatti terméket tök ingyen szállít házhoz, tudomásom szerint értékhatártól függetlenül - akár egy ezer forintos DVD-t is kiküldenek felár nélkül, bárhová az ország területén, és bár van egynéhány hátránya (pl. erősen hiányos adatbázis), az akciós árak rugalmas követése terén nem nagyon lehet beléjük kötni, sőt, az utolsó raktárdarabokat még vadiúj megjelenésekből is töredékáron (akár féláron) dobálják. Ennél kedvezőbb amazóniát nem tudok elképzelni. Mondjuk ez jól ki is nyírja azokat, akik a fentihez hasonlóan ráfizetéses bizniszekkel párhuzamosan nem tudnak három hűtőt eladni.
0
2013. november 24., vasárnap 19:13
köszi
0
2013. november 24., vasárnap 19:07
Lengyelországban most adtak át egy nagy logisztikai központot, ám ez még inkább a német piac kiszolgálására jött létre. Hasonlót terveznek csehekhez is, s ha már ezeken a helyeken jelen lesznek, a "szoftver" részét könnyű lesz hozzáigazítani. Mint írtam, már hazai állásbörzén is jelen van a cég, keresik a leendő munkatársakat. Lehet, hogy a tavaly beharangozotthoz képest lassabb ütemen, de annál valószínűsíthetőbben elér majd ide is a lánc.
most posts by TM
0
2013. november 24., vasárnap 19:01
Ezt én is kíváncsian várom már.
SuperHeRo
0
2013. november 24., vasárnap 18:58
Már toborozzák a magyar munkaerőt.
most posts by TM
0
2013. november 24., vasárnap 18:05
És ez meglepő?
0
2013. november 24., vasárnap 17:56
Erről én is olvastam,de azóta csend van
0
2013. november 24., vasárnap 17:55
Nagyon szép
0
2013. november 24., vasárnap 17:54
tényleg

tavaly ilyenkor szó volt róla, hogy itthon is beindul az Amazon, de nem lett belőle semmi.
akkor lesz vagy sem?
0
2013. november 24., vasárnap 17:52
Ez nem semmi,az összes részt tartalmazó szett is fél áron van
0
2013. november 24., vasárnap 17:22
jó, de ez nem igazán ér semmit mert ez nem a teljes sorozat
0
2013. november 24., vasárnap 15:13
ez azért elég beteg akció :S

http://kepfeltoltes.hu/131124/Screen_Shot_2013-11-24_at_14.18.10_www.kepfeltoltes.hu_.png

0
2013. november 22., péntek 13:42
Erről eszembe jut, a minap egy buli előtt átmentem egy cimborámhoz, s amíg ő készülődött (háromszor annyi ideig, mint egy díva), a macskáját nyúztam és bedobáltam a divx-es lemezeit a Millennium lejátszóba és azokat nézegettem. Na most ez a kis dög (nem a macska) ötször olyan gyorsan beolvasta (és sokkal rugalmasabban pörgette) lemezről ezeket a fájlokat, mint az én Panasonic/LG cuccaim az USB-t.
0
2013. november 22., péntek 10:00
2006 karácsonyára vettem egy egybe dvd-s házimozirendszert a samsungtól.
Folyamatos gondom volt vele, gyári kiadványokból volt amit többször is megvásároltam, mert nem játszotta le. 3 évvel  később berágtam rá és gondoltam megfrissítem. Na ez nem sikerült, utána csak "erősítőként" használtam egy tacskós noném dvd játékossal, ami anyukámtól használtan került hozzám. Az un. hangrendszer áramfogyasztását meguntam és festéskor nem jött vissza már, azóta csak a tv hangszórói vannak, de én is agyalok egy hangprojektor vagy mi a szöszön.

Igazából csak azt akartam leírni, hogy a kis dvd játékos azóta ( 4 éve) semmiféle gond nélkül teszi as dolgát, van, hogy egész nap pörög iskolai szünetekben, de nem akar bedögölni, pedig én is bd játékost vennék már ,amiért nem adnék 20 ezernél többet.
0
2013. november 22., péntek 8:52
Amúgy a Media Markt mai online akciójában egy ránézésre egész tisztességes (kifutó) Sony 3D-s Blu-ray lejátszót lehet tök jó áron kapni. Ahogy nézem, netes támogatást nem élvez, mint a nála nem túl magasabb áron kapható smart kollégái, amúgy helyes darabnak tűnik.
0
2013. november 22., péntek 8:36
28-30 ezerért már megbízható, nívós készülékeket kap az ember, olyanokat, melyeknél sokkal kevesebb az esély arra, hogy lefagyjanak vagy hasonló bosszantó dolgokat produkáljanak, mint egy 18-20 ezres. A vélemények alapján a Samsungot, Philipset érdemes kerülni, az LG, a Sony és a Panasonic javára.
0
2013. november 22., péntek 7:44
Szerintem sem fontos többet rászànni. 20 ezer környékén már jó lejátszók vannak.
Vegyen egy Samsung BD F-5500 ast. Egyébként ez reális DVD játszóból meg 10 ezer alatt nem érdemes vásárolni.
Nekem is itt van a csúcs lejátszó ki sem tudom használni. Ha olyat vesz az ember akkor ahhoz abban a kaliberben kell tévé meg rendszer.
0
2013. november 22., péntek 7:41
inkább adjál neki még pénzt.
olcsó húsnak....
0
2013. november 22., péntek 7:28
Apám felhívott, hogy szeretne venni egy játékost. El is ment a MM-ba, ahol több játékost is talált 20 000 körüli áron. (Többet nem akar rászánni, ha nem muszáj.)

Namármost, a kérdésem az lenne, hogy érdemes ilyen olcsó játékost venni, vagy inkább adjak neki pénzt, hogy vegyen egy minőségi cuccot. (Mondtam neki, hogy veszek neki egy rendeset, de abba nem akar belemenni.)

(DVD: ő mindig a legolcsóbbat vette - nekem egy minőségi elég volt -, a válasza mindig az volt, hogy évente belefér egy ötezres.)

Egyáltalán nincs tapasztalatom az olcsó BD-játékosokkal, ezért jó lenne, ha valaki tudna segíteni.
0
2013. november 15., péntek 18:35
:)

Engem nagyon csiklandoz, úgyhogy szerintem rendelés lesz ebből még :D
0
2013. november 15., péntek 17:17
Utána akartam írni, hogy a kérdés persze költői! :)
0