A Criterion-ok elég sokszor szoktak 50%-os akcióban lenni a Barnes & Nobles-nál, bár nem vágom, hogy ők szállítanak-e ide...
0
2013. november 13., szerda 14:46
1394
jah, érthető meg ismerős is. én most hezitálok a Hithcock kiadás meg néhány criterion kiadás között.... 30-40 ezerért nem kevés criteriont tudnék most venni akcióban... kb 6-8-at....
0
2013. november 13., szerda 14:26
1256
Lehet, de nincs rajta a mindenképpen meg kell lennie listámon és mivel nem kevés megy el erre a hobbimra, ott spórolok, ahol érzem, hogy tudok.
0
2013. november 13., szerda 12:39
1394
hát egy ilyen kiszerelést meg attól kevesebbért akarni eléggé "kisstílű" sztem...
0
2013. november 13., szerda 10:59
1256
Volt néhány vásárlási opcióm 15e Ft környékén, de azokat sem vettem meg:)
0
2013. november 12., kedd 18:33
1394
németből 112 euro, az már elég kedvező, attól kevesebbért sztem ne várd...
de most eltetted a bogarat a fülembe: tin can VS book változat... :D
0
2013. november 12., kedd 18:11
1256
Pont múlt héten néztem, kb. minden országban kapható még, ahol kiadták. Ezért is várok az áresésre:)
0
2013. november 12., kedd 12:09
1394
az már szerintem nem kapható, csak second-hand....
amúgy ha megvettem volna a korábbit akkor eszembe sem jutna megvenni, de így meg.... jó kis magyar dvd díszdobozok vannak meg, és blu-rayen is be kellene őket szerzeni
0
2013. november 12., kedd 11:44
1256
Annak ellenére, hogy 1-2 filmmel több van benne, továbbra sem érzem létjogosultságát ennyi Hitchcock gyűjteményes doboznak. Nekem speciel nagyon tetszett a könyves kiadás, különös a Madarak háttér:) Azóta is nézegetem, de még nem tudtam rávenni magam a beszerzésére, majd ha féláron lesz...
0
2013. november 12., kedd 10:03
1394
hát törölhetik, én attól még megrendelem ezt a csomagot :D nagyon brutál :D
0
2013. november 12., kedd 9:46
5528
Régi szép idők. Emlékszem mikor én tettem be képeket a jobbnál jobb megjelenő kiadásokról. Aztán sorra törölték és abba hagytam.
0
2013. november 12., kedd 9:33
1394
...éééés.... ebben már benne van a To Catch a Thief, North by Northwest is...
0
2013. november 12., kedd 9:33
1394
korrekt kis szett! nekem speciel sokkal jobban tetszik, mint a tvaly kiadott változat ahol "könyvben" voltak a filmek...
0
2013. november 12., kedd 1:07
14599
Azok a Universal-féle Eastwood-westernek BD-n pedig milyen jó kis kiadások... A Joe Kidd és a Fennsíkok csavargója már megvan, a Két öszvért Sara nővérnek éppen úton van angliából. Az összes képe gyönyörű, a Csavargóra még szinkron is került, idehaza ennek ellenére még gondolati szinten sem merült fel a kiadása, pedig DVD-n sikerült vágottan kiadni, amit nem tudom, hogy sikerült, mert még az angol / német DVD-je is cenzúrázatlan. BD-n viszont már megkapta a neki kijáró tiszteletet magyarul is.
0
2013. november 12., kedd 0:50
143
Igen, mindhárom film újra kapható. Nem tudom, hogy mennyire lett volna óriási rizikó a magyar feliratot rápakolni a lemezekre. Sajnos nem tudok annyira angolul, hogy felirat nélkül mindent megértsek. De biztosan jönnek azok a károgók, hogy akkor tanulj meg, meg stb. Én sajnos annak a generációnak vagyok a tagja, aki általános 3-tól gimi negyedikig oroszt tanult, mert nem volt ilyen fene nagy liberalizmus, hogy ma már egy gimnáziumban 5-6 nyelvbôl választhat a gyerek és tanulhat. Nekünk ismeretlen volt az fogalom, hogy szabad idegen nyelv választás, tanulj oroszt és németet. A mai fiataloknak összehasonlíthatatlanul jobbak a lehetôségeik, csak ezt nem tudják kihasználni sokan, és nem tudják, hogy milyen szuper dolog, hogy nem az van, mint 35-30 éve, hogy egy olyan nyelvet kellett tanulni, amit rád kényszerített a rendszer.
0
2013. november 12., kedd 0:29
14599
Azért az Édentől keletre idehaza eléggé ismert, moziban is bemutatták. Még a szinkronja is abból az időből való Pannóniás változat. A Haragban a világgal is elég populáris, bár az annak idején felirattal ment, az HBO csináltatott hozzá szinkront a 90-es években, amikor bemutatták. Az Óriás már más tészta, az idehaza annyira nem ismert, az HBO-n is felirattal futott.
Úgyhogy ezeknél a filmeknél nem értem a magyar vonatkozás hiányát, főleg annak tükrében nem, hogy DVD-n kiadta a ProVideo nemrég újra, tehát annyira azért nem fogyott rosszul régen, hogy ne érje meg a piacon tartani.
0
2013. november 11., hétfő 23:51
143
Az okok összetettek, de nálunk a torrentezők mindent gyorsan és ingyért leszednek, kit is érdekel már egy 60 vagy 70 évvel ezelőtt készült film BD-n? Az Universal még legalább rárakott néhány újdonságára magyar feliratot, ha be se hozta Magyarországra, pl Eastwood westernfilmek. De egyik filmstúdió sem egy jótékonysági szervezet, hogy felturbózza magyar felirattal egy Blu ray szempontból haldokló piacra egy rétegfilmjét. Lehet még 500 darabot se tudott volna eladni hazánkban. Tippem sincs mennyi példány menne el egy ilyen filmből. Itt az Édentől keletre vagy Az óriásra gondolok.
0
2013. november 11., hétfő 22:27
8260
Esetleg mert a románok - és a többiek - nem ragaszkodnak mindenáron a szinkrohoz? És esetleg így jónéhány fim jóval gazdaságosabban megjelentethető???
Van egy kedves barátom aki itt is szokott kártékonykodni, na ő Romániába nősült. Volt kint kibaszott sokszor és mesélt érdekességeket, magyar szinkronos kiadványokról olcsón.... :)
0
2013. november 11., hétfő 19:23
6925
Romániában is 999Ft-nak megfelelő Lej egy DVD ára?
Amíg nálunk igen,és a BD ennek a sokszorosa,nem érdemes itt semmit sem kiadni. A BD is csak 990-ért fogyott...
0
2013. november 11., hétfő 18:39
143
Na nem igaz! James Dean filmek megjelennek román, lengyel és cseh felirattal és szinkronnal? Mit tudnak a cseh vagy román kiadó/Warner képviselet, hogy ezt elintézték? Ott olyan fantasztikusan fogynak a filmek, hogy megéri piacra dobni. Ok, lehet hogy a lengyel és a cseh piac jobb, de a román is? Nem értem meg, hogy miért vagyunk ennyire elfeledve, ha kiadnak egy klasszikus filmet BD-n!