olvasgattam a 360-asról, szimpatikusnak tűnik így elsőre. azért ha lesz időm szilveszter után, akkor körülnézek alaposabban.
mégegyszer köszi
0
2009. december 31., csütörtök 17:40
6264
A PCM-nél nincsen jobb minőségű hang.
Teljesen tömörítetlen,sok helyet foglal és körülményes kikeverni.Nem véletlen szoktak le róla szinte teljesen. :)
Ezt "váltotta le" a helytakarékosabb Dolby TrueHD és a DTS HD MA.
0
2009. december 31., csütörtök 17:26
2232
Különböző hibákat fogsz észlelni ha frissíteni kell. 8akadozás, nem játsza le, lassú a beolvasás, stb.) A frissítés (sonyhoz )a neten fent van mindig.Letöltöd ki írod cdre és beolvastatod a lejátszóval.Mindent magától megcsinál.
0
2009. december 31., csütörtök 17:21
2966
na, asszem egyre többet tudok :))))
köszi szépen
0
2009. december 31., csütörtök 17:21
2966
és ilyen frissítő lemezeket hol és milyen áron lehet venni? és honnan tudod, hogy most frissíteni kell a lejátszót és menned kell ilyen lemezt venni?
0
2009. december 31., csütörtök 17:20
2232
1080p full hd. 1080i hd ready (kép pontok száma)
0
2009. december 31., csütörtök 17:19
2232
Persze nem gond, de én nem szeretem keverni a dolgokat. A Sony 560-tól felfele wifis és frissít magától a 360at lemezzel kell frissíteni.Nem támogatom a wifiset személy szerint.Ne turkáljon nekem senki a dolgaimban.
0
2009. december 31., csütörtök 17:19
2966
még valami: mi a különbség az 1080i és 1080p felbontások között?
0
2009. december 31., csütörtök 17:15
2966
és mi van akkor, hogyha nem is annyira a márka számít és mondjuk Panasonic lejátszót szeretnék venni, Sony erősítővel? nem lesz semmi olyan gond, ami miatt a kettő nem működik együtt? és mi a helyzet a kettő csatlakoztatásával? van valamilyen szabvány ami szinte minden gyártó készülékein megtalálható (vagy ez lenne a HDMI)?
0
2009. december 31., csütörtök 17:13
2966
és azt honnan tudom, vagy hogyan keressem a lejátszó leírásában hogy milyen frissítéseket kap? és hogyan kapja azokat a frissítéseket?
még egy felmerült kérdés: ha vesszük a lehető legjobb minőségű PCM 5.1-es és DTS HD MA hangot, akkor el lehet mondani valamelyikről hogy egyértelműen jobb minőségű mint a másik? azért kérdezem, hogy gondoljak-e egyáltalán olyanra, hogy megveszem mondjuk a Sólyom végveszélyben PCM-es kiadását, vagy annál egyértelműen jobb minőségű lesz egy újabb kiadás DTS hanggal és így érdemesebb várni?
ja és köszi szépen a gyors válaszokat!
0
2009. december 31., csütörtök 16:55
6264
Szerencsés vagy,mert a mostani lejátszók az általad említett dolgokat már szinte mind támogatják.Az alapmodellek nem biztos,de ennek utána tudsz nézni,szinte az összes típusnak fent vannak a specifikációi a neten. :)
Törekedj arra,hogy olyan BD lejátszót válassz,ami rendszeres háttértámogatást (Firmware frissítéseket) is kap.Erre a legújabb lemezek miatt szükséged lesz,mert későbbiekben bele fogsz futni olyanba, amit nem biztos hogy le fog játszani,vagy bizonyos funkcióit nem éred majd el.
Én személy szerint még várok az asztali játékos vételével,de ismerőseim sokan dícsérik a Panasonic asztali lejátszókat és a Sony-t is.
De az LG új lejátszói is elég jók már és sokmindent is tudnak. ;)
De én azért inkább a Sony-ra vagy a Panára szavaznék.
0
2009. december 31., csütörtök 16:30
2232
Szerintem először azt kell eldönteni melyik márka mellett teszed le a voksot.
Én Sony párti vagyok.
Ezt ajánlanám.
SONY KDL-40Z5500 200Hz(mondjuk ha tehetném akkor Pioneer Kuro-t vennék(plazma)) Sony BDP-360 Blu-Ray Lejátszó SONY STR-DH800 Erősítő És a hozzá tartozó hangfalak. 650.000Ft-ból össze áll +kábelek.
Én is eltudnék képzelni komolyabb cuccot de az szerintem többe kerülne.
0
2009. december 31., csütörtök 16:22
2966
ja és bocsi hogy ide írtam, most láttam hogy a "kérdések" topikban ilyesmiről is lehet kérdezni...
0
2009. december 31., csütörtök 16:18
2966
lenne még néhány gyors kérdésem az óévben, ha nem bánjátok! jövőre szeretnék átállni Blu-Rayre (na nem teljesen, mert kevés a digis kiadás ;) ) és rá is szánnám a pénzt hogy jó körülmények között nézzem a nagy felbontású filmeket, de mivel eléggé kezdő vagyok a téma technikai hátterében, így kérném a hozzáértők segítségét. ha elmegyek körülnézni hogy milyen áron és hol tudom megvenni a HD erősítőt (hangfalakkal) és a BD lejtászót, akkor mik azok a fontos dolgok amikre figyelnem kell hogy ott legyenek a készülék specifikációi között? pl: HDMI csatlakozó, 1080p felbontás, az erősítőnél Dolby True HD és DTS HD dekódolás, az erősítő és a lejátszó közti csatlakozási lehetőségek, stb.
előre is köszi a segítséget és nagyon Boldog Új Évet Kívánok minden fórumtársnak!
Végre jön (újra) a New York bandái HD kiadásban.Remasterelt kiadványnal van dolgunk szóval remélhetőleg elfelejthetjük a korábban HD-DVD-n és BD-n megjelent első kiadást,ami botrányosan rossz képpel rendelkezett.Szóval aki kivárt és nem ugrott fejest bele,remélhetőleg ezúttal már minőséget is kap a pénzéért.
Tegnapelőtt néztem meg DVD-n,nagyon szeretem a filmet.
Mintha csak ráéreztek volna.Jó lenne a polcon tudni végre valami normális kiadásban. :)
0
2009. december 31., csütörtök 7:09
1683
A CNN-en most láttam egy exkluzív mélyinterjút Baz Luhrmann-nel az ausztráliai otthonában, és az interjú egyik részében besétáltak az egyik szobába, ahol egy számítógép előtt ült egy férfi, akiről Luhrmann elmondta, hogy éppen most dolgozik a Rómeó+Júlia, valamint a Moulin Rouge Blu-ray változatán. A nagy szélesvásznú monitoron éppen Leonardo Di Caprio egyik jelenete látszott, és a kép gyönyörű volt. Nagyon érdekes és örömteli, hogy Luhrmann ennyire személyesen irányítja a munkálatokat, gyakorlatilag a házában készül el a transzfer és az extra anyagok. Ez mindenképpen jó hír két szempontból is: egyfelől, mert azt jelenti, hamarosan megjelenik a Moulin Rouge, másfelől, mert a termék csak a legjobb minőségű lehet, ha a rendező személyesen felügyeli a munkálatokat. Már csak idő kérdése, de most már biztos, hogy 2010-ben megjelenik a M.R. Blu-rayn.
0
2009. december 29., kedd 21:53
803
Sziasztok.
Megtudná mondani valaki, lenne-e esély régiófüggetleníteni egy LG BD 370-es lejátszót?
0
2009. december 29., kedd 21:07
7076
Azt én is elfogadnám tőle, mondjuk dedikálva. El tudnám játszani, hogy örülök neki.
0
2009. december 29., kedd 20:18
6264
Jöhetnének lassan már ez első screenshotok a DVD Beaver-en.
Ha más nem nyálcsorgatónak egy kis ízelítőt feldobhatna,akár Weaver is. :)
0
2009. december 29., kedd 20:03
1683
Sigourney Weaver nemrégiben elárulta, hogy 19 éves lányának meglepetés ajándékként karácsonyra az Alien tetralógiát ajándékozta Blu-ray-n. Azt is elmondta, hogy mind a négy filmhez vadonat új audio kommentárt rögzített. Szóval Ripley lánya az első mázlista. Úgyhogy az Alien nemsokára elszabadul a világban is.
0
2009. december 28., hétfő 14:53
6264
Mivel nincs is készülékük.Csak véleményük. :)
0
2009. december 28., hétfő 12:16
17243
és a formátum nevét még mindig nem tudják leírni helyesen. hihi.
0
2009. december 28., hétfő 11:49
14599
index... ezzel asszem mindent elmondtunk.
0
2009. december 28., hétfő 11:43
2603
Az Indexnél valamiért nagyon utálják a Blu-ray formátumot. Egy friss cikkben az év legnagyobb műszaki bukásai közé sorolták.