Na akkor most legyen okos az ember.Pedig a Kontroll nekem is kedvenc filmem,de Dömi /és még mások/meg lehúzta.Azt hiszem ebbe bele kéne nézni.
0
2009. december 5., szombat 18:19
958
Ja még ennyit: Érdemes-e megvenni? Ha megvan a digi akkor 50-50% alapon tudnám ajánlani a vételt, én per pillanat örülök neki, bár jobbra számitottam. Ha még nincs meg akkor bátran ajánlom a megvásárlást, viszonylag jó HD kiadvány elég kedvező áron.
0
2009. december 5., szombat 18:06
958
No gyorsan beletekintettem a Kontroll-ba. Röviden a tapasztalatok: - A film számomra alapmű, az eddigi egyik legjobb hazai alkotás. - A csomagolás alapszintű, a tokban csak a lemezt találtam. - A menü ötletes és jópofa, bár a digis változaté nekem jobban tetszett. - Az extrák megegyeznek a digis változattal, ugyanúgy SD-ben. - A kép: Na itt most adok hideget meleget a gyanúm szerint 1024i transzferre (pontosabban megnézni még nem tudtam). Ami tetszett: nem hinném hogy felkonvertált változat, a képélesség és részletesség egész jó, a szinek természetesek, kontraszttal és mélységgel nincs gond. Ami nem tetszett: végig egy nagy TEJBEGRIZ, nem is egy tányérral de rögtön egy lavórral. A világosabb jeleneteknél ez nem vészes annyira de az éjszakai képeket igencsak próbára teszi, itt néha hajlamos szanaszét esni a kép. Erre jobban kellett volna ügyelni, bár lehet hogy nem állt rendelkezésre a megfelelő technika. 10/6-ot adnék a képre. - A hang: A DTS-HD sáv kb 2.5-3 Mbps körül mozog, abszolút tisztességesen szól. Itt-ott hiányoltam ugyan a megfelelő dinamikát de a térhatás megfelelő. Szintén 10/6-ot adnék rá.
0
2009. december 5., szombat 14:45
14599
Columbia Music Video-val kezdődik, így 100% Sony kiadvány, a VC-1 kodek-et meg a BD-lejátszó írta ki rá, meglepődtem én is. De nem igazán éri meg beszerezni, DVD-n lehet hogy jobb vétel lenne...
0
2009. december 5., szombat 14:20
8977
Nagyon csúnya, én láttam, haveromnak megvan!
0
2009. december 5., szombat 11:43
6264
Biztos,hogy SONY-s kiadvány ?
Csak mert én még nem hallottam,hogy a SONY VC1-es kodeket használna/ill. használt valaha tömörítésre.
Amíg nem AVC-ztek addig MPEG2-es kodekkel tömörítettek.
VC1-be úgy tudom a WARNER és a UNIVERSAL tömörít.Meg régebben a PARAMOUNT,de már ők is AVC-t használnak.
Viszont ha igen,akkor ez valami igazán egyedi SONY-s lemez lehet.
Pedig ezt a koncertet be akartam szerezni BD-n.De ha csúnya...akkor kimarad. :(
0
2009. december 5., szombat 3:45
8977
Köszi Dömi, így akkor az összes BuFi BD rendelésem visszamondva! Majd egyszer megtanulja talán minden kiadó, mit vesznek meg az emberek és mit nem. Ha meg nem, akkor megvesszük kintről! (Még ha ezzel a kijelentéssel most pár ember szemében a magyar BD piac aláásója és bunkó paraszt leszek, akkor is leírom!!!)
0
2009. december 4., péntek 23:32
14599
Jó is lenne, ha ő lenne... :D
0
2009. december 4., péntek 23:17
7076
Johansson? Az jó, akkor már csak egy ugrás a hálószoba! :)
0
2009. december 4., péntek 22:04
14599
Van egy rahedli belőle, a héten többször beleszaladtam (tavaly az egyik első BD-lemezem volt)...
December 9-én lesz nálam 1 éves a HD, aznap költözött be Scarletke a nappaliba. :)))
0
2009. december 4., péntek 22:03
6264
"Holnap kiderül, éjjel inkább mást nézek, ami nem bontja szét a házat."
Hát én meg ma főleg nem bontok falat. ;)
Mai napon kizárólag régi 80-as évekbeli VHS ripeket nézegetek mono(!!!) hanggal fantasztikus "HD" képminőséggel.Az egyiken még trackingcsík is benne volt a kaziról.Igazi nosztalgikus érzés fogott el.Kár hogy már nincs Videomagnóm.Nem baj,azért nagy himnuszok ezek.Ezeknek még direkt jól is áll,ha remeg a kép. :)
Nesze neked APOCALYPTO. :D
0
2009. december 4., péntek 22:02
2967
Az Apocalyptot gyártatja még a BuFi? Lesz az később is kapható? Mert már nem nagyon látom. :-)
0
2009. december 4., péntek 22:01
14599
Azért kérdezem a Top Gun-t, mert DVD-n nem voltam annyira megelégedve a képével (a második kiadás volt meg a normális (2.35:1-es) képaránnyal, dts-ES 6.1 hanggal), a hangja viszont már annak is falrengető volt.
dts-HD MA 6.1-re felhúzva valószínűleg hangrobbanás lesz a nappaliban. :D
0
2009. december 4., péntek 21:59
6264
Na mi van Dömi ?
Jól eltűntél. :)
720p (50HZ) módban van valami változás a lemezekkel ?
0
2009. december 4., péntek 21:58
14599
Holnap kiderül, éjjel inkább mást nézek, ami nem bontja szét a házat. A Blöff nem egy effektdús film, főleg szinkronnal (kivétel kategória, mint a Fight Club)... :)))
0
2009. december 4., péntek 21:55
6264
Úgy tudom a TOP GUN képét nem bántották.
Mivel egy az egyben a HD-DVD-s direktportja ,valószínű jól nézhet ki.
Már azon is bitang jó képe volt.Kár hogy csak kölcsönbe volt nálam (ráadásul volt rajta magyar felirat is). :)
0
2009. december 4., péntek 21:52
14599
Top Gun BD-ről vélemények? Tegnap beszereztem...
Elég jókat olvastam róla (brutál hang, jó kép), de ugye nincs szét DNR-ezve, meg élkiemelve? A screenshot-ok nagyon szépek róla... :)))