ezekről a linkekről már több alkalommal bebizonyosodott, hogy az igazságtartalmuk meglehetősen kétes, mindenesetre rákérdeztem a selectnél, és azt a választ kaptam, hogy egy pénteki konferencia-megbeszélésen még a csehek sem kaptak engedélyt a kiadvány promótálására, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy ez a film idén megjelenhet közép-európában. :(
0
2009. november 15., vasárnap 11:29
19960
remélem nálunk is jön még idén
0
2009. november 15., vasárnap 11:16
950
Becstelen brigantyk BD magyar szinkron és felirat:
Most néztem hogy a patcash által megvett Rocky anthology-t (ha ugyanaz a kiadvány nem tudom) 25.000 (!!!) Ft-ért árulják. :(
Ez azért már kicsit undorító.Azért a pofátlanság határait nem tudom miért lépik túl mérföldekkel.
Asszem max. csak nézelődni fogok továbbra is ott.
Csóró vagyok,a Vatera nem az én világom. :)
0
2009. november 12., csütörtök 22:01
8977
Bocsi, fontos, nem dolcsis!
0
2009. november 12., csütörtök 22:00
8977
Egy 7 dolcsis filmet 5500-ért ad, és még oda is írja, hogy a termék Angliából ékezik, ezért az átfutási idő 1 hét! Ez az igazán szemét dolog szerintem! (Sőt, jogilag szerintem megtámadható lenne simán!)
0
2009. november 12., csütörtök 21:54
6264
Láttam én már ott "viccesebb" árakat is. :)
Elég szomorú,hogy pár ember ezen akar nyerészkedni.Lehúz olyanokat,akik nem tudnak külföldről rendelni,vagy nagyon kell nekik az adott film.
Szemét dolog,de biztos erre mondják,hogy szabadpiac és mindenki annyiért ad mindent,amennyiért jólesik.Meg végülis nem kötelező megvenni. :(
0
2009. november 12., csütörtök 21:53
5023
hát én azt az áfá-s számlát megnézném! meg az egy év garanciát is!
0
2009. november 12., csütörtök 21:42
13392
Hát ha egyszer így van rajta haszna! Még mindig jobb, mintha tehenet ba... fejne.
0
2009. november 12., csütörtök 21:32
616
Fél órája röhögök egy vatera blu-ray árusító miatt. Szinte minden filmet több, mint 10eFt-ért árusít :-)))
0
2009. november 12., csütörtök 17:20
4792
...ééés ugyanígy nincs különbség a 2,35 és 2,40 között sem... nem cska projektoron, tvn sem...
0
2009. november 12., csütörtök 17:17
4792
Kérdés: Miért van az, hogy a borítón megjelölt 1,85-ös filmeket úgy játsza le a 16:9-es tv, vagy 16:9-es projektor a 16:9-es vászonra, ami ugye 1,78-as, hogy teljesen kitölti a képmezőt és nincs alul-felül vékony fekete sáv? Ennyit csalnak a transzfernél vagy a megjelenítőnél van probléma?
0
2009. november 12., csütörtök 15:32
16099
Alapvetően mozizásra szeretném a rendszert használni, így inkább akkor Yamaha felé mozgok.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 12., csütörtök 15:30
14599
Akkor rosszul emlékeztem. Egyébként az is egy nagyon jó kis készülék, ahogy régebben elnéztem...
0
2009. november 12., csütörtök 15:23
4201
Nekem BDP-S500 lejátszóm van, de ez látható az adatlapomon is. :)
A Marantz SR7001 sem tudja a HD-t, de ettől még egy elég jó hangú erősítő. Átalánosságban a Maranzt nagyon jó zenében, a Yamaha meg moziban. A Denon meg egy kicsit mindkettőben. Leginkább ízlés kérdése, hogy melyik válik be.
0
2009. november 12., csütörtök 14:59
16099
Na és a többi? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 12., csütörtök 14:48
4792
A pioneer nem tudja a HD hangokat, meg már kifutott model.... körültekintőbben nézz szét... :)
0
2009. november 12., csütörtök 14:45
16099
Erősítőkből azon az ár szinten ezeket néztem ki. Elnézést a sok offért, de szerintem mindenki számára érdekes információk vannak itt, ha éppen ő is válaszút előtt van.
0
2009. november 12., csütörtök 14:34
4792
Aztán beszámolni hogy mi lett veled... :)
0
2009. november 12., csütörtök 14:32
14599
derceto-nak ha jól emlékszem, BDP-S300-asa van, A régiós kivitelben.
A BDP-S550-es szerintem jó választás, már 80k-ért hozzá lehet jutni. Eddig én tökéletesen elégedett vagyok vele.
0
2009. november 12., csütörtök 14:29
16099
Ezzel egy gond van. PC-n sem játszok annyit, hogy külön azért megérné tartani. :-) Ha nem neteznék vagy zenét hallgatnék, nem is lenne szükségem asztali gépre sem. Játszani igen ritkán szoktam, akkor is inkább előveszem a régi játékokat és végigjátszom őket újra. Most talán, ami felkeltette a figyelmemet a Call of Duty: Modern Warfare 2.
Szóval azért nem akarok PS3-at, mert inkább külön megveszem a lejátszót, nekem úgy valahogy jobban illik a többi rész közé, mint egy játék.
0
2009. november 12., csütörtök 14:26
16099
Ezek szerint, ezért az árért ez a minőség megállja a helyét, ha jól értem.
Megkérdezhetem, hogy neked milyen típusú lejátszód van, derceto?
0
2009. november 12., csütörtök 14:25
6264
Jónak tűnik bizony.
Bár ,ha SONY vonalon mozogsz nem járnál jobban inkább egy PS3-al ?
Úgy hallottam rendszeres FIRMWARE frissítésben még mindíg ez az egyik legtámogatottabb platform.Amúgy sem egy rossz BD lejátszó.Haveromnak volt,és néztünk rajta filmet (pld: DARK KNIGHt),szerintem nagyon korrekt minőségben játszik le.
Igaz nem tudom szoktál-e vidojátékozni,de azért nem mindegy hogy kb. 70-80 ezer Ft-ért kapsz egy komplett multimédiás platformot,ami több dolgora jó vagy csak egy síma 1 dologra használható asztali kütyüt.A megmaradt pénzt tudnád inkább az erősítőre vagy a hangszórókra költeni. ;)
Persze ez csak egy észrevétel. :)
0
2009. november 12., csütörtök 14:25
16099
Köszönöm mindkettőtöknek a hasznos információkat.
Leszűrve a dolgok lényegi tartalmát, az erősítőre mindenképpen maximálisabb árat kalkulálok, ahogyan a hangfalakra is fogok. Természetesen anyagi lehetőségeim korlátozottak, így hangfalakra még a jobb minőség ellenére sem tudok 700-800 ezret kalkulálni, maximum erre tudok szánni 300 ezret. Úgy gondolom, hogy az igényeimnek megfelelően 300 ezerből tudok olyan jó minőségű hangfalakat vásárolni, ami majdnem teljes hangzást nyújt. Tudom, hogy ennél 10-szer többért, 10-szer jobbat lehet vásárolni, de senkinek sincs olyan pénztárcája amiben kifogyhatatlan tallérok lennének, így abból kell főznöm ami van. Elnézést a közhelyért, de pontosan kifejezi azt, amit gondolok.
A kalkulációm még egyszer:
TV: 300-400 ezer Lejátszó: 80-100 ezer Hangfalak: 250-300 ezer Erősítő: 150 ezer
Esetleg a külön mélynyomó még szóba jöhet, de ezt majd meglátjuk. Először körülnézek a hangfalak terén, és igyekszem árkategórián belül megvenni a lehető legjobbat.
Köszönöm a figyelmet! :-)
0
2009. november 12., csütörtök 13:42
4201
"Ez a lejátszó miért kerül ennyibe?"
- fizikai megépítés, anyagok minősége, konstrukció, élettartam - analóg komponensek, hangminőség az analóg kimenetet használva - video processing (elsősorban DVD-vel)