bocsi ha nem voltam érthető. rendszer lehet,h van,de ilyen hangformátum nincs! mutass már egy filmet is amelyiknek az adatlapjára vagy inkább a boritón az szerepel,h 2.1 vagy 3.1!
0
2009. november 11., szerda 16:54
4792
dehogynem.... sőt van 3.1 is, meg 4.1, sőt 7.2 is....
0
2009. november 11., szerda 16:48
16099
Rendben. Köszönöm a hasznos tanácsokat, mert egy ilyen rendszer megvétele alaposan megfontolandó.
Viszont még egy dologra kérlek. Írd már le nekem légy szíves tételesen, hogy egy-egy dologra mennyi pénzt érdemes szánni, mert úgy látszik, hogy az általam kalkulált költségvetés kevés lesz. Tehát TV-re, lejátszóra, hangfalakra, erősítőre mennyit érdemes szánni azért, hogy - ha nem is a legjobb, de hasonló - jó minőséget kapjak? Olyan minőséget, amit Te is írtál a hozzászólásodban.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 11., szerda 16:47
2517
? :)
0
2009. november 11., szerda 16:40
19960
olyan nincs,h 2.1!
0
2009. november 11., szerda 16:35
4792
Azt írod hogy jó minőségben szeretnéd élvezni a filmeket, meg "maximális minőségben, és hangban élvezni"....
El kell keserítenem, de sajnos ennyiből nem tudsz jó rendszert összrakni. Lehet hogy tudsz dolgokat venni, ami magukon viseli a HD jelzőket, meg TruHD hang meg ilyen divatos logókat, meg 7.1 hangfalat, de ennyi pénzből csak egy tunningolt trabantod lesz, mercid biztosan nem, de még audid sem... :) Én azt mondom, hogy ha valóban fontos a minőség, és egy olyan rendszert szeretnél ami 5 év múlva is megállja a helyét, és jelenleg csak ennyi pénzt tudsz rászánni, akkor ne ennyiből akarj megvenni mindent, hanem szépen kezd el építeni a rendszert... Egy ilyen költségvetésű rendszerhez hiába veszed meg a sony 550-es lejátszót, ha minden más gyenge minőségű mellé.... A rendszered annyit ér amennyit a leggyengébb tagja... így hiába lesz egy jó lejátszód, a többi lerontja....
Ha most nem tudsz, de később szeretnél költeni még rendszerre akkor kezd el most ennyiből építeni a rendszeredet és majd lassan felépül egy minőségi kis rendszer..... Ha viszont később sem szeretnél többet rászánni, most pedig rögtön akarod élvezni a bd minőséget akkor ebből a pénzből szerintem vegyél egy "egydobozos" rendszert amiben van lejátszó+erősítő és hangfalak (valamelyik márka 5.1-et ad, másik csak 2.1-et).
A 7.1-et, meg TruHD-t me gilyeneket ebben az árkategórában szerintem felejtsd el.... Lehet kapsz olyan cuccot ami papíron képesítve van ezekre, de az egy olcsó gagyi megoldás lesz.... Menj inkább egy minőségi 5.1-re, mint egy gagyi 7.1-re...
0
2009. november 11., szerda 16:31
19960
ha ilyen HD cuccba fektetsz akkor jól gondold meg. nem olcsó mulatság,de megéri belefektetni szerintem
0
2009. november 11., szerda 16:28
16099
Az egy kicsit nekem sok lesz. 300-at nem tudok csak hangfalakra szánni. Valami olcsóbbat kell majd néznem.
Erősítőre is kalkulálok majd akkor valamennyit. Köszi Dömi!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 11., szerda 16:27
19960
nekem még normál sony hangfalam van,mert még nem futotta újakra. erősitő is jó drága. nekem Marantz SR5003 van,de nagyonmeg vagyok vele elégedve.
0
2009. november 11., szerda 16:25
19960
erősitőben kell hd ha igazán akarod élvezni. a hangfalak se egy fillér. én egy közepes cuccot néztem ki magamnak és ott az 5 hangfalak+mélynyomó közel 300 volt.
0
2009. november 11., szerda 16:25
16099
Tehát erősítőt nem úszom meg 100 alatt? Hangfalaid milyenek?
A TV-re természetesen én sem kis árat kalkuláltam, de majd látjuk...
0
2009. november 11., szerda 16:23
19960
Lejátszó nagyon jó. nekem az van és tökéletesen müködik. TV-ben viszont egy jobb full-hd 250 körül kezdödik, hd erősitő 150 körül van szintén, ugyhogy nem leszegy olcsó mulatság.
0
2009. november 11., szerda 16:21
16099
Komplett szett:
Blu-Ray lejátszó Hangfalak Mélynyomó
Ez így max. 250 ezer forint.
Ez a 7.1-es hangzást pl. hogy kell érteni? Kell hozzá 7 hangfal? :-)))
0
2009. november 11., szerda 16:17
4792
mi az a "komplett szett"? és mit akarsz 250-ért venni? mi legyen benne ebben az árban?
0
2009. november 11., szerda 16:14
16099
Ehhez is kérnék némi információt, hogy milyen komplett szettet vegyek. Segítsetek, ha tudtok.
Ár legyen kompletten max. 250, mert még erősítőt is vennem kell.
0
2009. november 11., szerda 15:48
13392
Rohadt nagy off ez itt, de egyetértek. :)
0
2009. november 11., szerda 15:42
16458
vegyél egy komplett mozit, azt az élményt semmi sem adja vissza. van pár eladó biztos :)
0
2009. november 11., szerda 15:41
16099
Tulajdonképpen most nem film, vagy minőség volt a kiváltó ok. Szeretném én is a filmeket most maximális minőségben, és hangban élvezni. Gondolok most itt Rettenthetetlen, Gladiátor, Mátrix, stb. filmekre.
Meg sikerült valamennyi pénzt is összegyűjteni, ami elég egy kisebb költségvetésű rendszerre.
PS3-at nem akarok venni, mert nem játszok semmivel, és inkább egy lejátszó kellene. Valaki más tanács?
SONY BDP-S550 jó esetleg?
0
2009. november 11., szerda 14:52
893
gratulálok Tadam :) volt film amelyik segített az elhatározásban? (én ps3-at ajánlom :))
0
2009. november 11., szerda 14:33
16099
Végre megszületett az elhatározás, és idén beruházok egy teljes Blu-Ray rendszerre.
Kérdésem: melyik lejátszót javasoljátok megvételre?
SONY-BDP S550?
0
2009. november 9., hétfő 21:33
6264
Nálam is. :)
Csak a fanatizmusom nem hagy nyugodni. :)
Sőt a 2. rész már olyannyira mániám lett,hogy jelenleg 4 fajta formátumban is megvan. :)
A 3-ik részt már csak megszokásból és Terminator-őrületből vettem meg. :)
Hasonlóképpen lesz a 4-ik epizóddal is,bár nekem a 3-iknál jobban tetszett.
0
2009. november 9., hétfő 21:24
8977
Én meg azt, hogy a Terminátor sorozat a 2. résszel véget is ér számomra! :)
Úgy néz ki a Sony megint kitett magáért és csinált egy referencialemezt.
Azt sajnálom csak,hogy nálunk ilyen foghíjas a Terminátor sorozat HIDEF kiadása.
Az első 3-ról továbbra sincs semmi hír.
0
2009. november 9., hétfő 11:28
14599
Tényleg nem rossz, sőt! Abszolút az utóbbi idők egyik (ha nem a legjobb) kiadványa. A kép és a hang egyaránt 100%-os az én olvasatomban, és a két teszt is megerősíti, hogy a látásommal / hallásommal nincs baj. :D
Sokan mondják, hogy szerintük halk az angol TrueHD hang a magyar lemezen, ennek én nem találtam nyomát. Jó, nem olyan agresszív a keverés, mint jópár másik filmnél, de így legalább nincsenek túlkeverve az effektek, és a dinamika is nagyon rendben van.
Basszus, lassan már a fél tesztemet kiírom ide, csak meg kéne már írni rendesen, hogy jama kitegye. :D