A Hopkins filmeket nagyon szerettem :) 15 évesen ott ülni a Vörös sárkány egy igen késő esti vetítésén kísérő nélkül... rám hozta a frászt :)) de a Hannibal ébredését még nem láttam, és nem is nagyon akarom. Hannibal csak egy van, és civilben Hopkins-nak hívják :)
0
2009. július 23., csütörtök 23:16
2967
De még a 4. rész, a "begins" is hiányzik belőle. :-)
0
2009. július 23., csütörtök 23:15
2967
Forrás: bluray.com. "Today on Blu-ray - July 21st".
0
2009. július 23., csütörtök 23:14
6697
Ez majdnem meg is magyarázná, de az IMDB adatlapon a Red Dragon-nál szerepel az MGM a Company Credits-ben, arról nem is szólva, hogy a Hannibal is Universalos, mint a RD :D Azaz szerintem lesz még egy kiadásban a három Hopkins Hannibal film :)
0
2009. július 23., csütörtök 23:14
2967
A kérdésem az lenne, hogy a mi 300-unkra került PCM? Eszerint a cikk szerint az első kiadáson van. Csak nem tudni, hogy a "keletieknek" felkerült-e?
"When 300 was first released on Blu-ray, it quickly became one of the best selling Blu-ray titles despite missing some special features included on the simultaneously released HD DVD. Today, Warner fixes the issue by releasing 300: The Complete Experience as a digibook. While I m still not 100% sold on the digibook case (I m slowly coming around), the inclusion of the green-screen PIP feature is most welcome. The only thing missing is the PCM audio track, which was a secondary track (to the Dolby TrueHD soundtrack) on the original release. Depending on your preference, this is either a must have upgrade or enough reason to resist the double-dip."
0
2009. július 23., csütörtök 23:08
2967
Hát nem lenne rossz ez a fémtokos kiadás itthon a Gladiátorból. :-) Nagyon szuperül néz ki.
ez azért lehet mert a red dragon az Universal film ezek meg MGM.
0
2009. július 23., csütörtök 21:42
6697
Hannibal Lecter Anthology US BD
Csak kontárkodok, még mindig nem kékülök :D Ez a kiadás több, mint vicces. Már az, hogy a Manhunter került bele, holott elvileg azért forgatták újra Anthony Hopkins-sal, hogy egységes legyen a három történet megfilmesítése :D Funny. A borító pedig nem funny, hanem borzalom.
0
2009. július 23., csütörtök 21:11
1726
Apocalypto Blu-ray - DVD összehasonlító teszt
A Blu-ray-ről készült HD képek hamarosan felkerülnek.
0
2009. július 23., csütörtök 17:33
14599
A hozzáállásuk nem rossz, hogy kiadnak mindent, amire felkerültünk. :)))
Az 1314-es HSZ-ben általam linkelt Star Trek filmgyűjteményre esetleg nem lehet rákérdezni az IC-nél? Miután a lengyeleknél tervbe van véve, és az eddigi összes olyan Paramount BD-re felkerültünk mi is, amire ők, jó lenne tudni, hogy lesz-e belőle valami nálunk is... :)))
Az új mozifilmről nem is beszélve... :DDD
0
2009. július 23., csütörtök 16:48
17243
úgy két héten belül lesz ezekről egy hír.
0
2009. július 23., csütörtök 15:34
16458
mikor? az idő az itt is nagy ellenség...
0
2009. július 23., csütörtök 15:23
4792
ennyivel nem győzől meg ;) nah jó hiszek, de akkor is egy filmlistával "értékelhetőbb" lenne a morzsa... mert így mindenki fantáziájára van bízva hogy amikor azt mondod lentebb említett filmeket tervezik kiadni akkor meddig lapozzanak vissza fórumban, mert ugye sok minden van lentebb.... :)
0
2009. július 23., csütörtök 15:18
17243
az ott lent egy hírmorzsa volt, s mivel én hintettem el, el is hiheted, hogy volt alapja. :)
0
2009. július 23., csütörtök 15:15
4792
mert így nem? egy egyszerű bejelentéssel, ízelítővel, vagy blog bejegyzéssel el lehetne intázni, hogy elmondják szeretnék kiadni, vagy tervezik stb..... így rövid időre adott filmeket tuti nem rendelnék meg kintről annyian.... ha meg végül nem jelenik meg itthon akkor mi van? nem most fordulna előzör elő hogy valamit bejelentenek és nincs belőle semmi.... és utánna is gond nélkül aki akarja kintről megrendelheti... nem tudom hogy egy ilyen "hírmorzsát" elszórni miért nem lehet... én kiadó lennék tuti morzsáznék ezerrel :)
0
2009. július 23., csütörtök 14:58
17243
a FHE egyelőre még dolgozik a megjelenési tervezeten, ezért nem akarnak semmit sem elkiabálni, mert csak visszaüt rájuk.
0
2009. július 23., csütörtök 14:56
4201
Nem lehetne ezt valamivel nyilvánosabb formában kommunikálni? Ha már megy a sírás, hogy sokan külföldről rendelnek.
0
2009. július 23., csütörtök 13:00
17243
megkerestem az FHE-t a lenti találatokkal, s azt a választ kaptam, hogy "ami Sony és Warner és rajta vagyunk, azt mind kiadjuk".
DVB-T esetében az RTL KLUB és a TV2 kis sávszélességért fizet egyelőre csak így rosszabb a képminőség mint analógban!
0
2009. július 22., szerda 20:30
4201
Én már szoci csomagra váltottam, és lényegében csak a Forma 1-et nézem. Szerintem hamarosan azt is inkább DVB-T-n. Még ha azt lehetne mondani, hogy azt kevés reklámot ki lehet bírni, inkább nem töltöm le, megnézem tévében. De széjjel van .....va reklámokkal minden. Plusz még 5-6 percig a saját igénytelen fos műsoraikat promotálják minden reklámblokk végén. Ja és persze azt is muszáj bejelenteni komoly arccal minden alkalommal, hogy "afideszszerintakormányhülyeakormányszerintafideszhülye". Pusztuljanak csak!