Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2009. június 29., hétfő 19:00
Nyugodtan frissítheted. Nekem is ilyenem volt, ahogy megvettem az első dolgom a frissítés volt.

Arra már nem emlékszem hogy tudod megnézni melyik fw van rajta, valahol a menüben.

Full egyszerű frissíteni, www.pioneerfaq.com , itt fenn vannak a frissítések, letöltöd, sima képfájlként megírod CD-re vagy DVD-re, berakod a lejátszóba, a többit már csinálja magától. Lemezcimkének be kell irni írásnál hogy"PIONEER", de ez mind le van írva.

ELrontani nem tudod a lejátszót, ha rosszul írnád meg vagy bármi hiba lenne, akkor nem csinál semmit a lemezzel.

Egyféleképpen lehet elrontani, hogyha áramszünet van frissítés közben, de az sem vágja tönkre, bár erre alig van esély, sose féltem emiatt.
0
2009. június 29., hétfő 18:39
Üdv,

Tegnap előtt vásároltam egy Pioneer 51FD Blu ray lejátszót. Kép-hangminőség csodálatos, összeszereles ugyanúgy. Ma viszont megérkezett a Terminator 2 Skynet BD kiadása és hosszanhosszan tölt majd nem történik semmi.... eltelik vagy negyed óra és mindig semmi. Több fórumban írják hogy ez a Skynet lemez feladja minden lejátszónak a leckét, talán csak PS3 viszi jól, valahol meg csak hangot visz.

Kérdésem, hogy firmware frissítés erre megoldást jelenthet? Mom parkban Basysnál vettem lejátszót és srác mondta hogy legfrissebb van rajta (hol tom megnézni a verziószámát?), valamint kérdeztem hogy otthon tudom e frissíteni és mondta hogy nem ajánlatos, inkább be kell vinni hozzájuk és megcsinálják....  Használati utsításban sem leltem Firmware dologra választ. Hogy tudom itthon frissíteni? Vagy szabad-e egyáltalán? Hol tudom megnézni verziószámot hogy mim van most? Nem tudom elrontani lejátszót így?

Minden mást lemezt eddig hibátlanul és szépen vitt!

köszi,
russian
0
2009. június 29., hétfő 1:16
Ezért jó, ha van választási lehetőség. :)))
0
2009. június 29., hétfő 1:16
Na igen, a Trópusi vihar a tavalyi év legjobb magyar szinkronját kapta SZVSZ. Én általában mindent eredetiben nézek, de ezt soha nem fogom. :)))

Bár most a Másnaposok gárdája is nagyon kitett magáért. :DDD
0
2009. június 29., hétfő 0:59
Én pedig kizárólag eredeti hanggal vagyok képes nézni ezt a trilógiát.
0
2009. június 29., hétfő 0:35
Szinkron tényleg nagyon szuper. Egyik legjobb magyar szinkron amihez hosszú idő óta szerencsém volt. Robert Downey alakítása/szinkronja meg mindent visz... :)  Következő nézésben bízok én is....

Mai másik BD élményem David Lean mesterműve a Great Expectations. Bár fekete-fehér esetében annyira nem radikális a különbség egy jóminőségű DVD és BD között, így is észrevehető a "térélmény". A film meg egy csodálatos mestermű a szó legnemesebb értelmében.
0
2009. június 29., hétfő 0:31
Egy szóval nem mondtam hogy Nekem tetszett a Superbad. Azt mondtam, hogy tavaly nyáron társasággal ez volt az egyik film amit néztünk és társaság körében sikert aratott. Erre a célra így első osztályú volt.
0
2009. június 28., vasárnap 23:48
Ugyanígy voltam én is a Trópusi viharral. Moziban annyira nem tetszett, le is húztam 60%-ra, de BD-n már valahogy önfeledten tudtam rajta röhögni, és egyből 100%-ra revideáltam...

A BD-kiadása meg tökéletes, hibátlan kép, nagyon jó hang, a mozis szinkron, ami szuper lett, és magyar feliratos extrák (némelyik HD-ben). Abszolút megérte szerintem.
0
2009. június 28., vasárnap 23:47
Látod-látod, Tenésösz Dít kellett volna nézni :)
0
2009. június 28., vasárnap 23:34
Én nem akartam még mégegyszer megnézni. Biztosan a Te humorérzékeddel van a gond, de hát ez biztos is. Ugye akinek tetszik a Superbad is?!
0
2009. június 28., vasárnap 23:18
Vígjáték oldala nem volt annyira domináns? LOL... akkor veled valami baj van. Ha azt írod, hogy nem tetszett, ez van, de ez mekkora kamu? Nincs humorérzéked, inkább ezt mondd :D
0
2009. június 28., vasárnap 23:09
velem is ez volt!!! :) aztán adtam neki még egy esélyt és másodszorra nagyon tetszett!!! :)
0
2009. június 28., vasárnap 22:11
Nah megnéztem a Trópusi Vihart BD-n....   kép csodálatos meg minden minőségi aspektus. A filmet ajánlottátok nekem egyik topicban mint veszett jó vígjátékot társasággal nézni... Jó film meg minden, de így első nézésre a vígjáték oldala nem volt annyira domináns...  lehet bennem van a hiba, de nem kellett túl sokszor nevetnem.....  majd következő nézésre hátha :)
0
2009. június 26., péntek 15:20
Pioneer 51FD vagy az új 320-as lejátszó a jobb?  Kint a régi drágább még mindig, itthon viszont az új drágább. 89ért me gtudom szerezni régit újat meg elvileg 110ért. Régi majd kétszer olyan súlyú (és ez nekem imponál hogy anyag nincs kisajnálva belőle...) és 1-2 helyen azt írják jobb is mint új. Nektek mi a véleményetek? Ha most megveszem "régit" azza tudok szívni később mert elavult lesz és nem fog kezelni dolgokat? BD Live nem hiszem hogy érdekelni fog...
0
2009. június 26., péntek 5:15
Olvastam német megjelenésű Sony-s filmekről. Angyalok és démonok (mozis és bővített változat) - október 22. Gondolom ennél is lehet számolni 20-30 percnyi plusz hozzáadott anyaggal, mint a Da-Vinci kódnál.

A Wolverine pedig október 19. Szerintem a két film megjelenése is e körül lehet.
0
2009. június 25., csütörtök 21:51
Anno a dvd kezdetekor kerestem a szinkronos filmeket (meg szerintem nektek sem kell mesélni, hogy mekkora hír volt amikor kiadták az első filmet Dolby Digital 5.1 magyar hanggal.... ), utánna ahogy az angolom fejlődött rászoktam a feliratra, késpbb pedig azt is elhagytam.......   Nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy társasággal meg csak szinte szinkronos filmet leeht nézni.....  most vegyem meg LOTR bd-t felriattal hogy aztán nézhessem egyedül? Nem tudom miért szeretnek emberek szinkronosan mozizni....  ezt annyiszor magyaráztam nekik, hogy van egy film nicholson kap érte 20 millió dolcsit, meg készül rá hónapokat, aztán kap érte egy oscart, te meg hallgatod ehelyett hogy a szerencsétlen magyar szinkronszínész 30 ezer forintért pár óra alatt mit hoz össze......
0
2009. június 25., csütörtök 21:20
A szinkron/felirat kérdéshez még annyit, hogy a Dr. Strangelove is csak felirattal került ki, amikor először feltették odakint a kínálatba, de a végleges speckóknál már ott a szinkron is. Szerintem az újabbakon is lesz...
0
2009. június 25., csütörtök 20:56
hát nem tudom. kiváncsi leszek mi lesz ebből.

azért köszi
0
2009. június 25., csütörtök 20:44
http://www.amazon.com/Star-Wars-Trilogy-Episodes-Blu-ray/dp/B000PMG16U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1245948219&sr=1-2
Döminek.Nem toom h ez létezik-e???????ki tud erről vmit?
0
2009. június 25., csütörtök 19:59
Mivel Sony/FHE, szerintem 100%, hogy lesz...
0
2009. június 25., csütörtök 17:13
Szelid motorosok itthoni megjelenése várható?
0
2009. június 25., csütörtök 15:57
Szerintem lesz szinkron is, csak nincs még megerősítve, a cseh hang is csak kérdőjellel van kiírva...

Nekem nem igazán hiányzik a szinkron...
0
2009. június 25., csütörtök 15:46
ahogy elnézem lassan eljön az idő,h nem kerülünk szinkronokkal rá a BD-kre csak felirattal (vagy lassan már azzal sem).
0
2009. június 25., csütörtök 15:30
Pár újdonság kintről...

Éjféli expressz BD magyar felirat:

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/pulnocni-express-blu-ray-p110819/

Fantasztikus labirintus BD magyar felirat:

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/labyrint-blu-ray-p110813/

The Dark Crystal BD magyar felirat:

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/temny-krystal-blu-ray-p110812/

Kótyagos szerelem BD magyar felirat:

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/opili-laskou-blu-ray-p110811/

M.A.S.H. BD magyar szinkron és felirat:

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/mash-film-blu-ray-p110810/

Szelíd motorosok BD magyar szinkron és felirat:

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/bezstarostna-jizda-blu-ray-p110809/
0
2009. június 24., szerda 14:48
miért is lenne.....  itt az xpress rá, kb 10-20 topicot nézel folyamatosan és tuti kiderül min vagyunk rajta :)  egy oldalt nézel, csak húsz topickal :)
0