Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2013. február 2., szombat 17:45
Pana ST50 esetleg?
Nekem az van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Minidg ámulok amikor valami filmet nézek rajta.
Jah és mellesleg jó hozzá a Samsung SSG-41002-es szemüveg. :)
Ilyet veszek hozzá majd én is. 4500-ért 2 db-ot. Panából meg ugye 20 ezer egy darab.
SuperHeRo
0
2013. február 2., szombat 17:19
Atthos!

Köszi a tippet. Még jó is lehetne ha nem csak 2 HDMI csatlakozó lenne rajta de sajnos nekem legalább 4 darabra lenne szükségem.
0
2013. február 2., szombat 16:17
Szia én a pana tx-p50ut50 plazmát ajánlom, nagyobb és jobb képe van mint a hasonló
árú led-es lcd tv-knek, ha nappal is nézed, majd elhúzod a függönyt:)
0
2013. február 2., szombat 15:49
Nekem 42 colos Panasonic plazmatévém van. Nagyon szeretem ezt a márkát, biztos, hogy legközelebb is ennél maradok. A plazmának nagyon szépek a feketéi, gyönyörű képe van, szebb, mint az LCD tévéké. Ugyanakkor viszont tükröződik a képernyője, inkább sötét szobában érvényesül és többet fogyaszt, ha ez is számít. Ráadásul amiatt is szoktam aggódni (lehet, hogy fölöslegesen), nehogy beleégjen valami kontrasztos állókép.

Nézz majd be a TV-vásárlós tanácsadós topikba is, nálam hozzáértőbbek szoktak oda irkálni.
0
2013. február 2., szombat 15:10
:) Olyan 46 colost tervezek hozzá csak még az kérdés hogy pontosan milyet. Plazma vagy LED? Aktív vagy passzív 3D-s? Márkában a Panasonic meg a Sony jöhet nálam szóba. Na és az anyagi lehetőség a korlát. Max. 250 rongy. Esetleg valami ötlet?
0
2013. február 2., szombat 13:38
Azért nehogy apróságot vegyél hozzá!
0
2013. február 2., szombat 13:12
Ma erre sikerült szert tennem:

Már csak a megfelelő megjelenítő hiányzik hozzá de az már apróság.:)
0
2013. január 17., csütörtök 19:18
A Premium Rush (Fék nélkül) itt is megjelenik februárban.
0
2013. január 17., csütörtök 18:45
Premium Rush (5.1 szinkron + felirat):

http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=21636&level=270

Nagyon dicsérik a kinti kritikák, moziba itthon nem jutott el...

Kémjátszma (magyar felirat):

KÜLSŐ LINK

Meglepő, hogy nincs szinkron, de erre a filmre nem is kell...

Die Hard 3: Az élet mindig drága (2.0 szinkron + felirat):

KÜLSŐ LINK

Nagyon várós, végre a hiányzó rész is megkapja a HD-felbontást magyar nyelven...
0
2013. január 5., szombat 15:05
Való igaz. Csak vlhogy mégis jó érzés lenne az itthonit behúzni.
No legfeljebb majd összedobok hozzá egy steel-t, mert a filmet bírom annyira, hogy előbb utóbb be akarjam szerezni.
0
2013. január 5., szombat 12:55
Ez qrva jól néz ki!
De ez tuti nem lesz nálunk kiadva, sajnos.
SuperHeRo
0
2013. január 5., szombat 12:54
Én is kérhetem mailben? :)
spiky@vipmail.hu

Thx
SuperHeRo
0
2013. január 5., szombat 12:36
Ha már ki akarnák adni, itt lenne rá a legjobb alkalom:

0
2013. január 5., szombat 10:28
kimi007@freemail.hu

engem érdekel :)
0
2013. január 5., szombat 1:51
Erre van megoldás! Ha érdekel mailben leírom. :)
0
2013. január 5., szombat 1:22

hagyd a fenébe a borítót, nézd inkább a filmet a lemezről! ;)
0
2013. január 4., péntek 21:30
Egy teljes borítót kellene hozzá tervezni, tartalom ismertetővel meg specifikáció leírással.
0
2013. január 4., péntek 16:20
Lehet nyomtani jó minőségben már. :P :)
SuperHeRo
0
2013. január 4., péntek 16:04
Jó hír lenne ha itthon jelenne meg.
Eleve nincs mostsnában semmi kedvem. Ahhoz meg végképp, hogy Den Poté címmel olvasgassam.
0
2013. január 4., péntek 2:15
Hát ja, néhány év késéssel végre magyarul is kapható lesz Emmerich filmje nagyfelbontásban...

A Die Hard 3-ra én is nagyon kíváncsi leszek specifikációk terén, de mivel a Fox pár éve a magyarországi forgalmazási jogot is visszavette Vajnától (ez a hazai DVD kiadásakor volt saccperkábé), szerintem esélyes, hogy teljes legyen itt is a sorozat BD-n. Anno a cseh DVD-re azért nem kerültünk fel, mert ott valamivel korábban történt a jogvisszavétel, mint nálunk, de így most már nem kell külön lemezt gyártani a mi piacunkra legalább...
0
2013. január 4., péntek 1:16

már egy ideje szerepel az egyik általam kedvelt cseh oldal előrendelési kínálatában, kíváncsi voltam hogy mikor kerül frissítésre a majd elérhető hangok/feliratok listája és lám, úgy néz ki rajta leszünk, remek! :)

így még izgatottabban várom a szintén Fox-os megjelenésű Die hard 3-at...
0
2013. január 3., csütörtök 19:41
Holnapután / The Day After Tomorrow BD (5.1 szinkron + felirat):

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/den-pote-blu-ray-p118863/

Ideje volt már, egy ideje várom, hogy bekéküljön...
0
2012. december 30., vasárnap 15:58
Alapvetően mindegy, nekem is Sony lejátszóm és Samsung TV-m van. Viszont az említett modell csak HD Ready, szóval én a helyedben mindenképpen full HD-s TV-t vennék, ha már BD-zésre használod!
0
2012. december 30., vasárnap 9:47
Sziasztok!
Megelégeltem a Samsung BD-P1500-as készülékem lassúságát és módfelett tudatlanságát, főleg hogy a folytonos lefagyás és akadozás is állandó keserűséget okozott már nekem, így baráti áron továbbadtam interneten. Szeretnék vásárolni egy Sony BDP-S490 3D Blu-Ray lejátszót. Fórumon nagyon magasztalták, de érdekelne a Ti véleményetek is! Ugyan (még) nincs 3D TV-m, egyszer talán összespórolok rá. Ha aktuális lesz teljesen mindegy milyet típusú és márkájú 3D TV-t vásárolok hozzá?
(Hasraütés szerűen egy Samsung PS43E490 TV-t néztem ki, ami árban is elfogadható számomra)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2012. december 29., szombat 12:40

nem is tudtam hogy visszakerültek a Fox-hoz (akkor itthon az InterCom-hoz?) a jogok, de a harmadik rész BD kiadásának nagyon örülnék én is!

nem rég járt a lejátszómban az angol kiadvány, úgy voltam vele, hogy bár a magyar szinkron nélkül nem igazán hoz lázba a film (legalábbis úgy az igazi), azért belenézek. a képminőség nagyon jó, így ha szinkronnal megjelenne, már megérné megvenni BD-n, de ettől függetlenül meglepődve tapasztaltam hogy mennyire jól szól az eredeti hang és még élvezhető is a film :))
0