Csodálkozol? Ilyen könyvárak mellett az ember már keresi, hogy juthat olcsóbban hozzá. Manapság
0
2009. május 9., szombat 14:12
4792
Még annyi, hogy vásárolni is jobban szeretek off line, szeretek bemenni, nézelődni, megfogni, megnézni és nem egy monitor előtt ülve... (sorry xpress :)
Könyvet neten vásárolni például az egyik legnagyobb önírónia amit a könyvkiadás megélt szerintem..
0
2009. május 9., szombat 14:07
4792
Remélem a nagyon távoli jövő csak.... és nem csak az ilyen újítás hanem sok minden más terén is.. Szép és jónak tünt kezdetben ez az egész internetes dolog, de megmondom őszintén kezd belőle elegem lenni. Az hogy minden mindennel össze van kapcsolva, mindenkit leellenőriznek, lekövetnek (sőt mostmár az itthoni szolgáltatók is kötelesek a teljes internetes aktivitásunkat figyelni, milyen oldalakat nézünk, levelezés, msn stb, és mindent lementenek hónapokra vagy ki tudja meddig...). Fiatal vagyok még, de közel állok hozzá, hogy öreges szemlélettel szépen lassan leépítem internetes "életemet". Olyan szép nagy filmes és egyéb könyvtáram volt, van, de amióta internet ennyire elterjedt szinte érintetlenül hevernek a polcon. Lexikont, enciklopédiát nem tudom mikor emeltem utoljára le polcról, mert google gyorsabb.... viszont megbízhatatlan és ellenőrizetken infot ad. Minőségi információ könyvekből nyerhető mai napig... amikortól az lesz a standard hogy mozifilmek már nem is moziban mennek hanem internetre készülnek és a minőségi 100-200 milliós termék összekeveredik a no budget-es amatőr trashsel.... háát.... szép kilátás.... Szöveg terén ez már végbement évekkel ezelőtt, a következő áldozat a mozgókép lesz....
Szerintem évek kérdése, de az effajta világ elől jó messzire kerülök, valahol egy szép kis ház távol várostól, falutól mindentől :)
0
2009. május 9., szombat 14:06
14599
Jól hangzanak, asszem megint lehet szanálni pár DVD-t, ha kijönnek itt is...
0
2009. május 9., szombat 13:12
4078
Nem arról beszélek, hogy youtube minőségben nézed. Hanem a digitális adással a netet a tv-n is foghatod és akár rendes minőségben is nézheted a filmeket. Ez lesz a jövő.
0
2009. május 9., szombat 12:56
4792
Szerintem csak újracsomagolás esetleg egy ilyen gyűjtődoboz kedvéért, vagy az sem...
0
2009. május 9., szombat 12:53
8977
A Dracula már megjelent. Csak nem valami új és sokkal jobb transzfer lesz ez?
0
2009. május 9., szombat 10:26
950
Sony megjelenési tervezet (Ezek nagy része nálunk is esélyes):
July 28: A River Runs Through It
August 11: About Last Night… , Blue Thunder , Starman , St. Elmo s Fire
August 18: Go
September 1: Labyrinth
September 8: The Quick and the Dead , Silverado
September 15: Easy Rider , Punch-Drunk Love
October 13: The Craft , Wolf / Dracula / Frankenstein Trilogy ( Wolf , Bram Stoker s Dracula , Mary Shelley s Frankenstein )
October 20: Freedomland , Snatch
0
2009. május 9., szombat 3:52
14599
Sasszem és Agyő, nagy Ő! BD-kritika a filmek topikjában... :)))
0
2009. május 9., szombat 3:14
14599
Mivel a komplett kelet-európai régiót lehagyták (a horvátokat kivéve), talán van esély egy külön kiadásra. Hahó, InterCom, ezt kéne megjelenteteni, nem a sok szart!
0
2009. május 9., szombat 1:49
5023
köszi. basszus, akkor várhatok míg nálunk kiadják :((((
honnan lehetne azt megtudni hogy van e ezeken magyar felirat?
Star Trek: Original Motion Picture Collection 1-6 [Blu-ray]
0
2009. május 8., péntek 22:36
8977
De hogy témánál maradjunk: soha nem bántam meg, hogy annak idején marha drágán vettem meg az üres VHS kazettákat, majd kikölcsönözve a filmeket másolgattam ész nélkül. Rengeteg filmet láttam már annak idején is. Aztán ahogy elkapott a DVD láz, már biztosan 1000 fölött van ezen a formátumon megnézett filmek száma is. (A gyűjteményem is közelíti, tkp. ha nem adtam volna el semmit, akkor már tuti 1500 DVD körül járnék) Ami nem kell, azokat adom el szép sorban (persze, ha tudom), és jönnek helyette a BD lemezek. Soha nem számolgattam ki, mennyit buktam azzal, hogy jobb minőségre hajtottam. Örülök, hogy annak idején úgy, most meg így tudom élvezni a filmeket.
0
2009. május 8., péntek 22:31
8977
Nézd meg mondjuk a Quantum csendjét az imdb-n keresztül. Biztos marha nagy élmény lesz! :D:D
0
2009. május 8., péntek 20:39
4078
Nem arra gondolok. Hanem már így is van sok film, amik szabad prédák igaz, régi filmek, de ezek mennyisége már van akkora, hogy miattuk érdemes felmenni egy ilyen honlapra.
0
2009. május 8., péntek 20:37
4792
egyre több kerül le a jogdíjról? :D hát lassú folyamat lesz.... kivárni míg a film utolsó alkotója halála után eltelik hetven akárhány év... azért én addig nézek dvdn meg bd-n filmeket :) aki akarja várja ki....
0
2009. május 8., péntek 20:33
4078
Nincs igazad szerintem. Nézd meg az imdb-t. Már tervezik, hogy imdb-n keresztül is nézhess filmeket. Ez már szinte az lesz:) És egyre több film kerül majd át abba a kategóriába, hogy lekerül a jogdíjról.
0
2009. május 8., péntek 20:18
14599
A mozik képminősége nálunk sajna igencsak hagy némi kívánnivalót maga után, persze kivétel a digitális / 3D vetítők...
0
2009. május 8., péntek 20:16
4792
Egyik ismerősnek van vmi ketyeréje amin volt pár mkv file és elhozta, hogy nah megnézzük mit tud a projektor. Hát a Quanton csendje szinte lemászott vászonról :) A térélmény eszméletlen volt. És eddig én ilyet nem tapasztaltam (a dvdvel ilyen elképzelhetetlen, moziban meg "túl nagy" a vászon hogy egy 20 méteres emberi fej élőnek hasson :) )
0
2009. május 8., péntek 20:07
14599
Na igen, épp ez a baj, hogy sokan úgy temetik a BD-t, hogy nem is látták még élesben.
Kiváló példa összehasonlításra a John Rambo... A magyar DVD-t párhuzamosan teszteltem a 720p BD-rippel. Mintha egy másik filmet láttam volna, annyira kijött a HD javára a különbség. És ez még csak egy butított MKV fájl volt, nem full HD...
Ennyit erről.
0
2009. május 8., péntek 19:33
893
központ "filmtár" ötlete halott ügy sztem..(plusz hozzá minden egyes országban hozzá a jogokat szerezni, felirat, szinkron.. kitudja még mit). studióknál pl./már a formátumról is nehezen ment az egyeztetés/. nem néztek elég filmet? csupa hatalommániás emberekről szól :)
0
2009. május 8., péntek 19:24
5
Hogyan lehet valamiről véleményt alkotni amit még nem láttál? Nem fontos egy film képminősége? Amelyiknél nem (és ilyenből van akad szép számmal) az lehetne akár rádiójáték is? Egy akció mentes film is lehet látványos. BD nem lesz tömegtermék? Nem. De nem a filmek ára miatt. Mennyibe is kerül egy fullHD-s vetítő, vászon, megfelelő erősítő, hangfalrendszer + egy szoba amibe be is fér? Miért kéne fájni, hogy van akinek számít a minőség? Mutassatok bármilyen területét az életnek ahol nem kell többet fizetni a minőségért.
0
2009. május 8., péntek 17:53
4201
Nekem az a véleményem, hogy egyértelműen és minden esetben a technikailag kivitelezhető legjobb minőséget kell nyújtani, és ezért csak minimális felárat szabadna fizettetni. Ahol már beindult a BD vásárlás, ott egy új kiadású BD max 20-30 százalékkal drágább a DVD-nél, ami reális, és akinek már van lejátszója, annak nem kérdés, hogy melyiket veszi, legyen szó bármilyen filmről. Nálunk 2-3-szorosába kerül.
"Szerintem lesz egy központi "filmtár", ahonnan pár klikkeléssel a kényelmes karosszékben ülve kiválaszthatjuk az éppen látni kívánt filmet, sok nyelv és felirat, extra közül választva."
Bár ott tartanánk! A technikai feltételek már rég megvannak, és nem is kell, hogy egy központi tárolóhely legyen, az is elég lenne, ha elfogadnának egy közös szabványt, ami minden eszközben (PC, médiaszerver, erősítő, TV, lejátszó, stb...) lehetne implementálni.