Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2009. április 22., szerda 16:16
Ezt mondtam neki én is tegnap MSN-en... :DDD
0
2009. április 22., szerda 16:12
hasonlítasd össze a dvd-vel (főleg az első kiadásúval), s meglátod, mekkora csodát műveltek vele.
0
2009. április 22., szerda 15:02
Pedig biztos lehetsz benne, hogy nem ingyen adják, sőőőőt jópár 10-esbe fog ez fájni!
0
2009. április 22., szerda 14:56
Hát ez nekem ingyen se kéne. Ez persze szubjektív.
0
2009. április 22., szerda 14:15
Tegnap megnéztem a Keresztapa első részét. Én ugyan nem láttam az új transzfert DVD-n, de állítólag az volt rá a panasz, hogy nem jó volt a tömörítés. (A színek nagyon pompázatosak voltak, de ez már a DVD-n is így volt állítólag a felújított változatnál). No a tömörítéssel természetesen a BD-n semmi baj nincsen. Azt nem állítanám, hogy csodát műveltek a képpel, de azért panaszra sem lehet okunk. Azért néha egy-két apró képpiszok bennmaradt és vanna részek, amiknek láthatóan gyengébb a minősége (de ezek tényleg csak pár mp-es snittek). A hang pedig hát olyan, amilyen. Elég erőtlen, de hát gondolom, ezt volt a legnehezebb feltuningolni. (Viszont zajoktól mentes, azért ez sem elhanyagolandó ilyen korú filmnél).
Coppola rendezői kommentárja kapott angol feliratot, ez mindenképpen nagy pozitívum. A felirat színe sárga, de ne ijedjen meg senki, nem olyan, mint az Intesonic-os DVD-ken, sokkal szolídabb és még azt is megkockáztatom, jól is mutat, nem égeti ki az ember szemét.
A többi rész majd csak most jön, meg az extrák is. Eddig nagyon meg vagyok elégedve, ennek a filmemnek örülök a legjobban, gyűjteményem legféltettebb darabja lett!
0
2009. április 21., kedd 17:22
júliusnál hamarabb biztos nem.
0
2009. április 21., kedd 17:07
Top Gun BD-ről van valami hír, hogy nálunk mikor jön ki? A szomszédban április 29 a megjelenése, magyar hanggal és felirattal...
0
2009. április 21., kedd 1:11
A PLÁZA ÁSZA. júniusi megjelenés. az eastwood-film is lesz.
0
2009. április 21., kedd 1:02
Trója BD (remélhetőleg magyar vonatkozás is lesz rajta):

http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=17009&level=250

Ami eddig a cseheknél kijött Warner BD, azon kivétel nélkül ott voltunk, reméljük most sem lesz ez másképp... :)))
0
2009. április 19., vasárnap 19:26
Elcserélt életek BD magyar szinkron és felirat:

http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemid=17169&TemplatesDir=vhs

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mall cop BD magyar szinkron és felirat: /nem tudom a magyar címét/

http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemid=17229&TemplatesDir=vhs
0
2009. április 18., szombat 22:59
- OFF -

Ha valakit érdekel, beírtam az "eladó dolgok" topikba egy asztali BD-lejátszót. Szerintem jó vétel, és ezt minden elfogultság nélkül állítom! :)
Keresd a 411. és 412. sorszámú post-okat.

- ON -
0
2009. április 17., péntek 13:43
Nekem DVD-n is meg van a mozis és a bővített verzió is, BD-n is meg lesz, ha hozzánk is jön :) (akkor is meg lesz, ha nem jön)
0
2009. április 17., péntek 11:45
mondjuk azt írják 7 lemezes lesz, tehát ha egy filmet két lemezre dobnak szét (ami azért ritkaság lenne bd esetében...) akkor nagyon brutál minőség lesz....
dvd-n megvan a bővvített trilógia, bdn meg lehet a sima lesz :)
0
2009. április 17., péntek 11:25
Sajnos ez csak a mozis változat. Nem tudom, de én már annyira hozzászoktam a bővítetthez, fura lenne rövidebben nézni. :) Remélem, arra is lesz esély, addig ez a film nálam jegelve, a DVD is minden igényt kielégítő!
0
2009. április 17., péntek 8:52

hivatalos art work....  lesz ebből még idén meglepetés :)
0
2009. április 15., szerda 22:29
Kösz, közel jövőbeni terveim közt szerepel a dolog, nem most rögtön... egyelőre még A-s lemezem sincs...
0
2009. április 15., szerda 22:23
Van eladó bontatlan BD olvasóm ha kell, Asus BD-1205 (Pioneer belső, Sata-s) 19.000-ért viheted. Garival, számlával együtt.

30/695-43-90
0
2009. április 15., szerda 20:36
http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews45/sin_city_blu-ray.htm

sin city új bd, jó szar minőségben :)
0
2009. április 14., kedd 12:40
cöcö, azért mert nekem másképp nem megy :P :D
0
2009. április 14., kedd 12:34
Én összekaparnék egy A-s lejátszót az Ebay-ről, de az AnyDVD sem rossz megoldás, ha elég erős géped/videokártyád van hozzá. A program nem ingyenes, ezért "kellene" fizeni érte.
0
2009. április 14., kedd 10:54
miért kellene érte kifizetnem? :)

amúgy az se baj ha ez a tervezett lejátszó csak A-s lemezt visz, hisz arra lenne. Legolcsóbb megoldás A-s lemezekre szerintem. Gép és proji közé egy dvi-hdmi kábel és ennyi. Egy bajom ezzel a megoldással a "kényelmetlenség", kényelmesebb ha rendes lejátszóba lemez be és megy is.... de az ár nagyon befolyásoló tényező ezesetben :) Eldöntöttem, hogy ahogy belépek a 15-20 lemezes gyűjteménybe veszek végre egy lejátszót, szal egyelőre lemezt gyűjtögetek :)
0
2009. április 14., kedd 7:40
ja, ha kifizetsz érte nem tudom hány eurót... :)
0
2009. április 14., kedd 3:51
Nem tud valaki egy olyan oldalt ahol meg lehetne nézni a lemezek adatait? Olyat ahol pl kiírják, hogy a hangok hány kb/s-osak meg ilyenek.
0
2009. április 12., vasárnap 12:40
A te barátod az Any dvd HD nevezetű program, ez kikódolja  mielőtt lejátszanád így lényegtelen hogy milyen régiókódú lemezt teszel be a meghajtóba, nem kell szórakozni a régiókód válogatással.
0
2009. április 12., vasárnap 10:58
Nah, múltkor kérdezősködtem itten, hogy európaitl eltérő régiókódolású bd-t hogy a legegyszerűbb nézni.... Úgy néz ki megvilágosodtam, bár nem biztos... :) Mivel a gépem olyan 2 méterre van a projektortól, így abba ha veszek egy blu ray olvasót amit már aprópénzért kapni és egy dvi-n össekötöm projektorral akkor fogok tudni amerikai lemezt is nézni. Mondjuk ez esetben gondolom, hogy ugyanúgy mint a dvd meghajtóknál 3-4szer lehet régiókódot megadni, szal ez csak amerikai lemezekre lenne....  Nah ez a nagy megvilágosodásom, aztán majd elválik hogy mi lesz :)
0