Hjajj... mióta eldöntöttem, hogy BD-zek (és ha minden jól megy, jövő hétvégére meg is lesz a lejátszó), csak rágja a fülemet, hogy az erősítőmet is le kellene cserélni. Megszakad érte a szívem, mert tökéletes, azt leszámítva, hogy nincs sub kimenete :( Napok óta bújom az internetet (cc. 4-5 órát képes vagyok elbámulni rajta ez ügyben), piacokon keresve a méltó utódot, kitanítottam magam, mire kell figyeljek, milyen erősítő kell stb. :) Nem csak csóróságból válogatok a régi erősítők között, hanem saját tapasztalatból is, mert mint már említettem, az én erősítőm is 17 éves, de tökéletes :) Persze, nem azt mondom, hogy akinek újabb van, azt szánom-bánom, hogy régebbire nem tellett :DD
Olyat kérdeznék a szakértő Uraktól és Hölgyektől, hogy a régebbi, tehát kb. 10 éves és az előtti erősítőkből mi szerintetek a legjobb és legmegbízhatóbb márka? Technics, Onkyo, Sony, Kenwood és mely típusaik? Mindegyik típusból vannak jelöltjeim, eléggé hasonlóak is, de utóbbi két márka erősítőiről nem sokat tudok, ellenben totálisan beleszerettem a Sony-k dizájnjába :D Nagyon tetszik, ráadásul 6.1-es a Sony STR-D511, ami mindent tud, ami kell nekem :) Nem valószínű, hogy ilyenem lesz, de ebben a családban gondolkozok, de gondoltam, előbb kikérdezem a szakértőket :) És elnézést, hogy ez már nem egészen BD téma, ha van jobb topik, oda is jöhet a válasz :)