Igen, bár vérzik érte a szívem, de én is csak a natúr JP változatot szeretném. Transformers 2-vel még akkora probléma nincs, de a TF1 és Vasember 1... Érdekes, hogy míg nem láttam a Bosszúállókat, jóformán hidegen hagyott a Marvel család, csak a Batman, Hellboy, Watchmen :D Most meg... De a S.H.I.E.L.D. csapatot egyenlőre még nem hozom össze BD-n, még dvd-n sincs mind meg. No meg, hátha valami csoda folytán jövőre nálunk is megjelenne egy Phase One :D
0
2012. október 2., kedd 22:27
1698
Én is tervezem azokat a filmeket beszerezni BD-n amik megvannak DVD-n is. :) A Transformers nálam is rajta van a listán. :) A 3. rész már megvan BD-n sima tokban, DVD-n meg az első kettő fém dobozban, mert ugye az illik hozzá, mint a Vasemberhez is. :) A Jurassic Parkot is tervezem, de abból elég nekem a sima verzió, nem kell a dinó. :) Jó lenne ha azt is leakcióznák mondjuk 10-re.
Kemény dió lesz beszerezni a TF 1-2-t meg a Vasember 1-et BD...
SuperHeRo
0
2012. október 2., kedd 22:18
6697
Ujjlenyomattól annyira nem félek, a karc már tényleg aggasztóbb :S Fohászkodok az égiekhez, hogy makulátlan példányt tudjak kifogni belőle :D
0
2012. október 2., kedd 21:15
2464
Pedig jó lenne azt is beszerezni de parázok tőle. :)
0
2012. október 2., kedd 21:14
2464
Én félek az egész Jurassic Park BD kiadványtól,mert sok a karcos,ujjlenyomatos lemez. Én még nem láttam olyan lemezt de nem is szeretnék. Mivel limitált így nem is cserélik a lemezeket.
0
2012. október 2., kedd 20:53
6697
Transformers alap :) Amúgy is tetszenek a filmek, de blu-ray-en... Le fog esni az állam :)) Már azt is kitaláltam, hogy amit megveszek BD-n, de már megvolt dvd-n, azt szépen továbbadom, Transformers 2. részéből a pléh változatot, de mivel BD-n se jött ki mind fémben (első rész sehogy sem), így nem nagyon látom értelmét megtartani, de majd meglátom :) A Jurassic Park lesz a kemény dió. Éveken át vágytam a digi változatra, tavaly megszereztem, de most már ugye BD-n lenne esedékes a vásárlás (aminek a digije viszont annyira nem tetszik). Szóval, lesz itt még részemről "sírás-rívás".
0
2012. október 2., kedd 20:02
2464
Amiket felsoroltál példának azok megvannak/meglesznek nekem is. Én is hasonlóan gondolkodom a HD filmekről. Igaz a Transformersből csak a harmadik van meg.Az "Ő" fémdobozos változata adta a végső lökést a BD gyűjtés felé. A Mátrixok is nagyon szépek nagyfelbontásban.
0
2012. október 2., kedd 17:14
1698
Én sem tudtam amikor megvettem. :D Azt hittem még akkor, hogy amin van HDMI akkor az azon visz mindent. :) De nem így van most már tudom. Nah meg most már jobban utána nézek a dolgoknak. ;)
SuperHeRo
0
2012. október 2., kedd 17:07
6697
Huhh, ez kemény gép :)
Most beszéltem bátyámmal, sajnos már az Onkyo-ja sincs meg, de felemlegette, hogy bizony volt neki THX-s Pioneer erősítője is, de azt is eladta :S Sebaj, tud egy-két helyet, ahol olcsón, remek gépeket lehet szerezni, néz nekem valamit a hétvégén :) Egyelőre én visszaszállok a földre, és készítem elő a blu-ray lejátszó érkezését :)
0
2012. október 2., kedd 16:47
8260
Látod, ezt nem is néztem/tudtam.
Mindegy, körül kell nézni, biztos van más típus.
0
2012. október 2., kedd 16:26
1698
Sajnos az erősítő nem szed le a hangot a HDMI-n. Csak switch-ként szolgál. Nekem egy 6230-as van és az is ilyen sajnos. De ennek ellenére jól muzsikál. :)
SuperHeRo
0
2012. október 2., kedd 16:10
8260
Érdemes körülnézned használtban is. Ezeket az erősítőket gyakorlatilag nem lehet tönkretenni, és mindig van, aki fejleszteni akar otthon és van eladó gépe...
Úgy viszont jóval olcsóbban jutsz jóval jobb minőséghez. BD esetén meg feltétlenül HDMI-s erősítőt keress. Szerintem 5.1-eset használtan már HDMI-set is kapsz annyiért, de sima DVD-hez valót egészen biztos.
Ha eljutok odáig, 30-35 ezer körülre gondoltam. Állástalan főiskolai hallgató létemre ez is sok :D Persze, ha addig sikerülne elhelyezkednem és lenne egy fix havi jövedelmem, többet is áldoznék rá, de ez csak majd fél év múlva lesz kérdés. Egyenlőre örülök, hogy bele tudok vágni a BD bizniszbe :)
0
2012. október 2., kedd 14:03
19955
Mennyit szansz amugy ra?
0
2012. október 2., kedd 14:01
6697
7.2-es hangzás? Nem kicsit lehet állat :D
Elnézve a most talált Marantz árakat, lottó főnyeremény nélkül esélytelen, hogy meg tudnám fizetni :S Szerencse, hogy csak tavasszal lehet esedékes a csere, mert most nem biztos, hogy tudnék választani :)) Bár most, anyum is úgy emlékszik, bátyám Onkyo-ja (neten talált képek alapján TX-DS484-es vagy ahhoz nagyon hasonló modell) ott van náluk, megpróbálom vele elcserélni a Technics-re :D
0
2012. október 2., kedd 13:44
19955
Nekem lenne egy marantz 7.1-es erositom elado ha erdekel.
0
2012. október 2., kedd 13:31
8260
Most? Onkyo TX-SR608.
De a DENON ugyanilyen jó, mint ahogy a Harman vagy a Maranz is. Ezek még alsó és alsó-közép kategóriában megfizethetőek.
0
2012. október 2., kedd 13:17
520
Nekem JBL TLX 700-asaim voltak régen és mindig elszállt a magas, mehettem állandóan szervízbe velük. :) Teljesen rendben volt a hangzásuk. Azok a régi szép idők... :)
0
2012. október 2., kedd 13:11
6697
Köszi!! Onkyo - ilyen erősítője volt régen a bátyámnak, sehogy nem akart az eszembe jutni a márka :D
0
2012. október 2., kedd 13:09
6697
Most nézelődök, de ez még egyenlőre tényleg csak feltérképezés :) Most még csak a Technics/Panasonic vonalon néztem szét, nem sok, az elképzeléseimnek megfelelő erősítőt árulnak. Illetve egyet találtam és még az ára is elfogadható lenne :D A Harman Kardon mi nálunk egy időben nagy fogalom volt, mielőtt a családalapításra adta fejét bátyám, ő is mindig ilyen erősítőt szeretett volna :) Amúgy a középső hangfalam Jamo (volt két kisebb is hátul, de azt még bátyám eladta), a két front hangfalam pedig JBL TLX 500 (majdnem biztosan :D most épp nem vagyok otthon, de este megnézem). A két hátsó Aiwa (tudom... erősen cserére szorul :D).
Ha megkérdezhetem Artu, neked milyen erősítőd van? :D
0
2012. október 2., kedd 13:09
520
R2-D2 ez pontosan így van.
Ezzel nem a Harman Kardon márkát szerettem volna előtérbe helyezni nálad, hiszen annyi más szuper készülék létezik még ( Onkyo, Denon, Marantz stb... ) amik kifelyezetten erre a célra lettek kifejlesztve, de csak tapasztalatból mondom hogy egy Harman Kardon receiver vs. Polkaudio hangfalszett minden igényt kielégítő hangzást nyújt bármely "filmőrültnek" mint én is.
0
2012. október 2., kedd 12:50
8260
Jól mondja gettomilliomos kolléga. Tényleg nézz körül (majd) erősítő ügyében, én is szeretem a Technics/Panasonic márkát, de házimozit nem építenék rá.
Minden tekintetben találsz majd jobbat.
0
2012. október 2., kedd 12:42
520
Szerintem nézzél körül rendesen receiver ügyben, mert ma már óriási a választék ezen készülékek piacán, és szinte biztos hogy nem a Panasonic erősítő a legjobb választás a te igényeid kielégítésére ( elég drága ). Ezzel azt szerettem volna mondani hogy a Pana nemigazán fejleszti ezt az ágazatát ( minden másban verhetetlen ), talán létezik egy említésre méltó készülékük, míg más gyártók akik erre specializálódtak ömlesztik a jobbnál jobb erősítőket. Nálam jelenleg egy Harman Kardon tölti be a hangzás szerepét és mondhatom hogy mozihoz hasonló hatást lehet vele biztosítani, egy erőmű az egész. Persze ez függ a hangfalak minőségétől is...
0
2012. október 2., kedd 12:27
6697
Nem mondod?? Akkor tudat alatt hozzáválasztottam a lejátszót :D
0
2012. október 2., kedd 12:04
7074
A Technics-et most már Panasonic néven kell keresned.