Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2012. szeptember 26., szerda 23:49
Blu-ray lejátszóban esetleg tudtok segítkezni??? Szeretnék venni,tipp esetleg hogy: màrka, konkrét típus???? LG Blu-ray hàzimozim van, hálistennek lejárt a gari: akadoznak a lemezek, megáll,stb... Még garin belül volt alaplap+fej csere, kb fél évig jó is volt. Jelenleg szoftvert frissítek rajta,hátha......Szerencse hogy van rajta 2db HDMI bemenet, 2 db Optikai bemenet!!!! Kíváncsi vagyok milyen márkákat ajánlotok meg tipusokat. Előre is köszönöm....
0
2012. szeptember 26., szerda 13:53
Én úgy tudom ugyan az,nincs semmi butítás. Elvileg csak kötöttek egy külön szerződést egy bizonyos elektronikai céggel.
0
2012. szeptember 26., szerda 13:15
Vagy van valami butítás ezeken a lemezeken?
0
2012. szeptember 26., szerda 13:15
Azt tudja valaki, hogy a promóciós célra készített 3D-s Blu-ray kiadványok ugyanazt a lemezt tartalmazzák, mint a
kereskedelmi forgalomban kapható termékek? Vagy valami butítás ezeken a lemezeken?
0
2012. szeptember 23., vasárnap 22:58
Indiana Jones keleti verzión lévő feliratok:

Eeské, anglické, polské, ruské, japonské, mandarínské, kantonské

Indiana Jones nyugati verzión lévő feliratok:

Deutsch, Englisch, Englisch für Hörgeschädigte, Französisch, Spanisch, Niederländisch, Dänisch, Schwedisch, Finnisch, Norwegisch, Italienisch

USA verzión lévő feliratok:

English, Spanish, French, Portuguese

Ilyen feliratokat például eddig nem találtam: görög, horvát, román, szerb, héber, hindi, arab, na és persze magyar...
0
2012. szeptember 19., szerda 20:53
Jogos, amit kérsz! Indy-t a népnek abban a szép dobozban. Mondjuk a gáz az, hogy a 4. rész megvan. :) Ja és Én Gladiátor-ügyben írtam nekik, de semmi. A cím ezek szerint jó és köszi!
0
2012. szeptember 19., szerda 20:48

E-mail : szelect@szelectvideo.hu (sz helyett természetesen s, csak az xpress honlapja így hibát jelzett és visszadobta)

(Korán reggel írtam nekik.9 óra körül már válaszoltak is. A harmadik levelemre már nem válaszoltak, amiben azt kérdeztem, hogy annak ellenére sem akarják kiadni a Törjön ki frászt, hogy van rajta szinkron és felirat is.Illetve fél éven belül sem várható az Indiana Jones.)

Tessék őket gyötörni!

Adják ki a Törjön ki a frászt, na meg az Indi dobozt!
0
2012. szeptember 19., szerda 19:58
Alfred Hitchcock
0
2012. szeptember 19., szerda 19:00
Vagy Adolf Hitler, de azt nem hinném....
0
2012. szeptember 19., szerda 18:59
Alfred Hitchcock
0
2012. szeptember 19., szerda 18:51
Megmondanád légy szíves, hogy melyik e-mail címre írtál Nekik? Mert Én Gladiátor ügyben írtam nekik, de nem válaszolnak! :(
0
2012. szeptember 19., szerda 17:19
És mi a fene az az A.H. díszdoboz? A Selejt Video tudta?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 19., szerda 11:32
Ezt ma hajnalban írtam a S-nek:

Ezúton érdeklődöm az alábbi kiadványokról, hogy mikorra várhatóak itthon:

Indiana J. díszdoboz
A. H. díszdoboz
Szédülés    
Törjön ki a frász (Csehországban és Szlovákiában ez a kiadvány már kapható magyar felirattal és szinkronnal)

És néhány perce ezt a választ kaptam:
A felsorolt filmekből egyelőre csak a Szédülés jelenik meg novemberben.

0
2012. szeptember 16., vasárnap 21:17
Szépen fogy ez a pondró. Előbb még csak 0án állt most meg meglódult :D
Mondjuk valóban nem rossz és az ára is fincsi. Lehet venni kellene belőle?
0
2012. szeptember 4., kedd 20:41
Igen, mert Roman es Bolgar felirat van a lemezeken. Azert, mert ott torveny bunteti a letoltest. Igen, a szoros talpu romanoknal meg kell venniuk a lemezt, mert ha letoltik, mennek a 300.000 forintos birsagok. Bulgariaban ugyanez van. Ugyanez van a rockzenevel is. Bulgariaban es Romaniaban minden nagy banda megfordul, ami Budapestre nem jon el. Iron Maiden, Manowar, Scorpions, Kiss, Dio, Judas Priest, stb. Ezek a bandak az elmult 15 evben a Maident kiveve 1, max 2 szer voltak nalunk. A szomszed orszagokban 5-6 szor is. Mindig telthaz elott. A lemezeket is megveszik. A koncertekre is hajlandoak kolteni. Ronnie James Dio emlekere Kavarnaban szobrot allitottak. Nalunk Kosa Lajosrol allitanak szobrot. Majd amikor a magyar ember megtanulja ertekelni az igazi ertekeket, a zenet, a filmet, a muveszetet, es nem politikusokat istenit, akkor talan majd nalunk is valtozik valami. Talan, 50 ev mulva. Addigra mar nem lesz rock, sem heavy metal zene.
0
2012. szeptember 3., hétfő 19:52
Nekem is ez az egyik elvem - amit a kivételek csak erősítenek. Éppen elég a DVD-gyűjteményem egy részét lecserélgetnem a szinkron miatt, BD-knél nem szeretnék ezzel játszani.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 3., hétfő 19:41
Nem szoktam belinkelgetni saját irományt de gondoltam pár sort azért megeresztek a témával kapcsolatban.

"Klikk ide"

Én még egy jó darabig itthonról szeretném a filmeket beszerezni.
0
2012. szeptember 3., hétfő 13:28
Én speciel (de lehet, hogy még sokan mások) nem veszek BD-t magyar szinkron nélkül.
0
2012. szeptember 3., hétfő 12:34
Pedig sokan a BD-korszak elején, amikor messiást láttak a BD-ben, sokaknak lábadt könnybe a szeme, hogy mennyi felirat, meg hangsáv fog elférni a lemezen, és eljött a Kánaán.

Nos, nem kerültünk többre rá, mint a DVD-k idején. Így ez bebukott.
0
2012. szeptember 3., hétfő 12:33
Na ja, ez lenne a legjobb módszer. R2-D2 is írta tegnap, hogy elég lenne a magyar feliratot felpakolni mondjuk az angol kiadásokra (feltéve, ha az adott film vágatlan, ha éppenséggel nem az, akkor mondjuk a német / spanyol vágatlan kiadásokra), aztán lehet azokat importálni.

A Universal ezt csinálta jópár klasszikus filmmel (Cape Fear 1961 / Kampókéz / American Graffiti / Mindenképpen, talán / Videodrome moziverzió, stb...).
0
2012. szeptember 3., hétfő 12:20
Azért az fura, hogy még felirattal sem tudunk felkerülni egyetlen külföldi kiadásra sem a világ összes más nyelve mellé. Ráadásul sok film esetében a felirat már rendelkezésre áll. Ezért nem is csoda, ha nem lesz nálunk pl Indy doboz. Pár lemezt meg nem fognak nekünk legyártani..
0
2012. szeptember 2., vasárnap 23:52
MA gondolom nagyon sokan lemondták itt megrendelt bd filmeket:(
így az egyik legnagyobb vesztese ennek az xpress.
0
2012. szeptember 2., vasárnap 22:34
Csessze meg a Media Markt. És ezt még véletlenül sem azért mondom, mert én nem tudtam erről az akcióról, és kimaradtam belőle. Ha tudok róla, nyilván ott tolongtam volna én is, de ettől még ugyanazt gondolnám: csesszék meg!
http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=40958992019922620848459819
0
2012. augusztus 16., csütörtök 0:16
Megtudnám kérdezni olyantól aki rendelkezik ezzel a kiadással. Csak lusta vagyok :D
0
2012. augusztus 16., csütörtök 0:15

mármint melyikben?
0