Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2012. június 19., kedd 11:47

attól egy kicsit én is, valahogy komolytalanabbnak tűnik annál, mint hogy bekerüljön egy Nolan-féle Batman filmbe... de meglátjuk, bízom a rendezőben :)

mondjuk szerintem sokaknak már csak azért is csalódás lesz a film, mert (az előzetesek alapján) nem lesz benne egyetlen olyan figura sem, aki annyira "showman" és fantasztikus gonosz, mint a jól megírt Joker karakter volt a második részben. valószínűleg sokan fogják emiatt halványabbnak ítélni ezt a filmet, mert Bane nem az a harsány, szórakoztató figura. de remélem nincs igazam és ez még nagyobb siker lesz (mind pénzügyileg, mind kritikailag) mint a második rész!
0
2012. június 19., kedd 8:56
én is így vagyok ezzel. ez a film is megérdemli a mozit, sőt mi haverokkal imaxben nézzük. ez lesz az első 2D-s imax élményem.
remélem nem csalódok benne. mondjuk a macskanőtől kicsit tartok.
SuperHeRo
0
2012. június 19., kedd 1:28
szerintem  még csak  fake, de jól mutat :)

0
2012. június 18., hétfő 22:35
Nem tudom, majd megnézem. Most csütörtökön úgyis mennem kell a városba elintézni pár dolgot.
Viszont tip-top lett a kis mozi, teljes homlokzati felújátíst kapott és világos homokszínben körbe festették, vadonatúj nyílászárókat is kapott, gaz eddég még csak az előteret láttam amit szintén ráncba szedtek. Na meg az ott sorakozó vadiúj bársonyborítású nagytámlás foteleket amikkel a csajok pepecseltek múltkorában :)
Talán tudok szorítani rá kis pénzt a busz am is csak 600 forint és 20perc alatt ott az ember, arról nem is bezélve, hogy az állomástól kb 50méterre van...
0
2012. június 18., hétfő 22:23

azért egy ekkora sikerre számító filmet már csak játszanak ott is...
0
2012. június 18., hétfő 22:02
Az biztos, hogy moziban érdemes lesz megnézni. Nem tudom, hogy én látni fogom ott. Mert mozi már lenne 15km-en belül és most újították fel az egészet kívül belül.
Még nem néztem vetítik e itt is.
0
2012. június 18., hétfő 21:19

:)))

én már alig várom hogy moziban lássam előbb, nem hogy még azon gondolkodni hogy milyen kiadásban veszem meg...
0
2012. június 18., hétfő 21:00
Nem is mondtam, hogy a végleges, kedvcsináló. Végülis olyan messze még ennek a megjelenése, hogy nem is igazán érdekel milyen lesz.
0
2012. június 18., hétfő 19:19

elég szép, de nem valószínű hogy ez lesz a végleges design, ugyanis ez egy házilag elkészített design, ami már jó rég fent van a blu-ray.com oldalon ;)

ne kérdezd, miért használ egy hivatalos viszonteladó házilag készített képeket egy fórumról, nem tudom milyen elgondolásból tették... mondjuk én azt sem értem, hogy csinálhatnak olyat, hogy előrendelhetővé tesznek olyan filmeket BD-n, mint a Die hard 5 vagy a Hobbit... ez már azért gáz!
0
2012. június 18., hétfő 19:05
tetszik :)
SuperHeRo
0
2012. június 18., hétfő 18:57
Elég szép egy lázba hozáshoz?

Az eleje az konkrétan ütős. Egyébként összeségében jól néz ki az artwork.
Ja egynek elmegy.
0
2012. június 18., hétfő 18:33
Nem figyelmeztettek már az okot sem akartam megadni...
Ezért nyúltam bele a képbe is.
De egyébként én sem látok esélyt arra, hogy megjelenik nálunk ilyesmi. De ez a kiadás úgy néz ki csak ebben a külföldi országban lesz kapható. Hidef-en is így láttam csak.

Am a fémre sem látok sok esélyt. Nem tudom, hogy ez most PV vagy WB akadályba ütközik. Mert itt van azonnal egy példa a Sherlock 2 esetében, ott is megjelent világszerte a fém csak nálunk nem, pedig ugye blockbuster lenne ezeknél adott a fém kiadás.
0
2012. június 18., hétfő 18:08
Remélem valami hasonló extra változat kapható lesz itthon is, ráadásul a maszkoson kívűl találtam mellszobros változatot is, ami elég jól mutatna itthon :D
Reménykedni lehet...
0
2012. június 18., hétfő 17:52
A következő a lófej lesz... :)
0
2012. június 18., hétfő 17:05

akkor ti már igazi fenegyereknek számítotok :))
0
2012. június 18., hétfő 16:44
Engem is figyelmeztettek már e-mailben! :)
most posts by TM
0
2012. június 18., hétfő 16:37

hát, ha Corvinust e-mailben figyelmeztették hogy ne reklámozza a dolgot az oldalon, akkor kevés esélyt látok erre...

de ne legyen igazam! mondjuk engem inkább lázba hozna egy szép steelbook ;)
0
2012. június 18., hétfő 15:29
Jó lenne tudni, várható-e itthon is ez a maszkos kiadás. Remélem igen...
0
2012. június 18., hétfő 15:15
Nézd meg a jobb fülnél a szürke háttér részt. Na ott volt a bolt logo-ja...
0
2012. június 18., hétfő 15:06

értem. de nem látom a képen a bolt nevét vagy ilyesmit...
0
2012. június 18., hétfő 12:44
Potencionális reklám egy másik bolt számára. Onnan mi is tudunk rendelni. Teljes magyar vonatkozás van rajta. A TDKR nálunk is biztosan megjelenik majd.
Így akik most ezt meglátják meggondolják majd, hogy inkább onnan rendelik meg mert ez a kiadás különlegesebb mint egy normáltokos.
Vagy ha nem is ezt akkor a fémet ugyebár, ami még olcsóbb is ennél a maszknál. A vége ugyanaz nem az itthoni kiadást veszik meg.
0
2012. június 18., hétfő 0:37

mi történt olyan ezzel a Batman díszdobozzal kapcsolatban, ami nem szabad itt megírni?
0
2012. június 17., vasárnap 23:14
Csupa fém kiadás.

Ahogy nézem szemkápráztató lesz ez a Tin box amit még egy kis domborral is megspékelnek. Bár úgy vettem észre ezek a dobozok sérülékenyebbek a steel-eknél ami azért nem olyan jó, no de ez nem annyira elsődleges.
Illetve dobnak még hozzá egy csini kis órát is. Ennyi pénzért mondjuk ez a minimum:)
0
2012. június 16., szombat 22:21
Eltudnád dobni a linket e-mail-ben ha megkérhetlek? Hogy merre is található ez a példány?

Köszi előre is.
SuperHeRo
0
2012. június 16., szombat 21:41
Éppenséggel ez DVDn is elérhető ha vlki behány a BDtől. Természetesen szintén magyarosan.
0