Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2012. június 4., hétfő 21:40
Lehet, hogy most ellőtted a poént? A Fantasy adja ki szinkronos DVD-n. Talán BD-n is?
0
2012. június 4., hétfő 21:22
Nocsak, eddig csak a cseh hang és felirat volt kiírva az angol mellett...

Itt egy újabb gyűjtés:

Ö.K.Ö.L. (magyar felirat):

http://www.laserdisken.dk/html/visvare.dna?vare=133673257519869732

A kinagyított hátsó borító képén ott a magyar zászló...
0
2012. június 4., hétfő 21:20
Az ördög benned lakozik BD szinkronnal:

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/dabel-v-tele-blu-ray-p117882/
0
2012. június 4., hétfő 18:51
Hát nem éppen. Láttam az UK kiadást is aminek a hátulján van a verda eleje...
De a német verzión a Charger egész pofikája látható:)

Igen azokat én sem szeressem annyira, pedig van pár az üresbelsejűekből is ami nagyon tetszik, és be is szerezném őket alkalomadtán.
0
2012. június 4., hétfő 18:45
A koreai megjelenést már meg sem merem említeni. 15.-én jelenik meg.

De ha valóban ilyen eltérő lesz akkor leszek bajban. Mert ezt is akarni fogom. És koreából, hogy a viharba szerezzem majd be?
Nincsenek rokonaim ott :D
Veszett jól nézne ki az alsó szöveg nélkül, és a gerince is szép ahogy Selene (fél)arca látszik rajta.
0
2012. június 4., hétfő 18:38

bocsi, bekevertem a dolgokat, a németeknél is a Charger-es kiadás volt, én úgy emlékeztem az övék ugyanaz mint a miénk...

szóval ha a németeknél a Charger-es kiadás volt, akkor az olyan mint ami Angliában, meg még néhány északi országban jelent meg. ami nálunk is van, azt kapták még a görögök, Thaiföld és Hollandia is.

de tény hogy a németek nagyon szeretik a steelbook-okat, az egyetlen bajom velük, hogy nagyon sok alkalommal hagyják a kiadvány belső felét üresen. nekem meg úgy nem kell... most is ezért vannak fenntartásaim a pár hónapon belül megjelenő Paramount 100. évfordulós kiadásaikkal, mert eddig ha Paramount katalóguscímeket jelentettek meg steelbookban, mindig lehagyták a belső borítót... pedig a Végveszélyben, Számkivetett, Vadászat a Vörös Októberre, nagyon érdekelne!
0
2012. június 4., hétfő 18:26
De látod ők mégis a szebbet kapták. Mert nem mondom, hogy a mienk nem szép, jól néz ki. De a Charger a világító fényszórókkal nagyon állat!
Am ebben az évben rengeteg fém jelenik meg a germánoknál, csak lestem mikor láttam a tervezett megjelenések sorát.
Most ami eddig nem kapot fémet az fog, legalábbis jó pár régebbi megjelenésű film. Ügyesek, így mégegyszer eltudnak adni több tucat címet :D
0
2012. június 4., hétfő 17:28

a Fast five steelbookja sem kifejezetten az ő gyártásuk, Thaiföld és Hollandia is ugyanazt kapata ;)

persze, soha nem lehet tudni, de mivel az Underworld tényleg ugyanazzal a kinézettel jelent meg mindenhol, így nagyon valószínű a hasonló design.
0
2012. június 4., hétfő 14:59
Júlis 12-re írnak egy Media Markt exkluzív Awakening steel megjelnést, ami közben a hidefninja fórumát olvasgatva inkább Saturn lesz. Lényegtelen csak tudni akarom, hogy néz majd ki.
Írták, hogy egyen artwork lesz mint ami már kapható is világszerte.
No de Ők a németek(ott van az FF5 fémje is pl) és náluk sosem lehet tudni. Szóval epekedve várom mi lesz belőle.
0
2012. június 3., vasárnap 0:54

mármint Angliában, vagy Magyarországon?

mert Angliában tutira megjelenik, a magyar kiadásról nem nyilatkozhatom teljes bizonyossággal, mert nem tudom, csak a cseh megjelenés sejteti...
0
2012. június 2., szombat 23:12
Akkor tegyél félre egy kis pénzt.
0
2012. június 2., szombat 21:58
Ha tényleg megjelenik akkor ez kelleni fog!
0
2012. június 2., szombat 20:27
Eszemben sincs:D
0
2012. június 2., szombat 20:26
Megmondom az őszintét én még nem láttam. Nem is akartam megnézni szutyok cam ripen egy ilyen látványfilmet. Azóta meg vlhogy még nem néztem meg online-ban. De a trailer nagyon tetszik.
Én nagyon úgy érzem megfogom venni. Annak örülnék főképp ha ez is 7990-en lenne mint az Ötödik sebesség volt.
Szóval én várom, legfeljebb annyi történik majd, hogy megnézem még addig vagy megnézem mikor meglesz :)
0
2012. június 2., szombat 19:44

ne ijesztgess... :))
0
2012. június 2., szombat 19:44

ha tényleg így fog kinézni, akkor szép kiadvány lesz, de a film nekem NAGYON nem jött be, rosszabb volt mint a Csata Los Angeles...

egyébként már előrendelhető ugyanez a steelbook a cseheknél is, úgyhogy szerintem Magyarországon is megjelenik majd!
0
2012. június 2., szombat 19:17
Fenn van a Play-en a Battleship

Cirka 20 fontocskáért, tehát olyasmi árban van mint itthon is lesz. Feltehetőleg, ha egy lemezesként debütál.
0
2012. június 2., szombat 19:00
Lehet megdöbbentő lenne, ha kiderülne mi mindenben értünk még egyet...
:D
0
2012. június 2., szombat 18:45

na, akkor a kiránduláson kívül másban is egyetértünk ;))
0
2012. június 2., szombat 17:28
Szép szép, de annyi rengeteg jó val fontosabb filmet kell még nekem is beszerezni, hogy ez jóidőre parkolópályára kerül. Ha egyáltalán úgy döntök, hogy megveszem.
0
2012. június 2., szombat 16:41

ja, nekem meg sok a pótolnivalóm az igazán jó filmekkel, úgyhogy a Ghost rider II kimarad :) pedig tényleg jól néz ki az a steelbook...
0
2012. június 2., szombat 14:51
Ja, ennyiből már van egy akciós Warner film is.
0
2012. június 2., szombat 11:51

ezt speciel nem, de éppen tegnap este járt le egy az eBay-en amit figyeltem. inkább kíváncsiságból mint komoly vételi szándékkal, mert a film nem sokkal volt jobb az első résznél, úgyhogy inkább majd valami normálisabb filmre költöm azt a pénzt :)

0
2012. június 2., szombat 11:45
Ezt láttad már? Lemezek nélkül bagóért :D
http://www.amazon.com/Ghost-Rider-Vengeance-Limited-Steelbook/dp/B008172Z52/ref=sr_1_fkmr3_1?ie=UTF8&qid=1338623050&sr=8-1-fkmr3
0
2012. június 2., szombat 10:12
Vannak esetek amikor már nincs türelmem.

Azok a blockbuster státusz miatt előlegben is megkapták a steelt.
0