Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2012. május 19., szombat 1:19
Jól látom, hogy ezen van magyar felirat?

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/iron-man-2-se-2-bd-p112992/
SuperHeRo
0
2012. május 18., péntek 17:56

na, ez nagyon jó hír lenne!!! a második rész a kedvencem az összes közül, már nagyon vártam egy ütős BD kiadást, remélem ez az lesz :)
0
2012. május 18., péntek 15:32
Penge 2 magyar szinkronnal:

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/blade-2-blu-ray-p118034/

Bár az első és harmadik részhez nem írnak szinkront, könnyen elképzelhető, hogy azokon is jelen van.
0
2012. május 13., vasárnap 19:47
Nekem nem most lesz a szelektálás. Majd a távoli jövőben.
Annyira kevés filmem van hordozókon...
0
2012. május 13., vasárnap 19:23

azzal pl én is így vagyok, sajnálom hogy nem sikerült jobbat kihozni belőle, egy jó látványfilmnek elmenne a polcon az amcsi steelbookban... :))

de már nem érdekelnek az ilyenek, pont pár hete jöttem rá hogy szükségem van egy nagy DVD/BD (inkább DVD) szelektálásra, mikor rádöbbentem hogy olyan (szerintem) fantasztikus filmek mint pl a Kiképzés vagy a Forrest Gump nincsenek meg, míg pl a Die hard 4 meg van két kiadásban DVD-n (az egyik a csomagolás miatt), plusz BD-n a hang és kép miatt. na, ilyen esetben a két DVD megy majd eladásra, az esetlegesen befolyt pénz meg megy a tényleg jó filmekre amik még hiányoznak.
0
2012. május 13., vasárnap 19:10
Hát kicsit sem tetsző filmek nekem sem igazán kellenek cukormáz ide vagy oda. Mint pölö a Szellemlovas 2, aminek azért eléggé odabasz a steel-je. A filmtől viszont rosszul vagyok...
Ezt azért sajnálom.
Bár franc se tudja jó árban szívesen elnézegetem én csak a fémet is:D
0
2012. május 13., vasárnap 18:27

ja, nekem is elő van rendelve nem egy, nem is kettő :) de csakis azok, amik 100%-ra kellenek a gyűjteményembe, mert ha olyanokat is vennék amiknél olyan "egye fene" szájízem van, akkor a gatyám is rámenne idén a steelbook-okra...
0
2012. május 13., vasárnap 17:08
Az artwork-re gondoltam. De az, hogy mostanában már több ilyen steel is kiszámítható sémára épül az azért jó dolog.
Közben meg nem, mert így nagyon az esélye, hogy egyre többet akarok majd beszerezni...
0
2012. május 13., vasárnap 17:01

99.9% hogy horizontális steelbook lesz belső borítóval és tiszta, szöveg nélküli hátsó résszel, mint a többi play exkluzív Universal steelbook.
0
2012. május 13., vasárnap 15:22
Ezt éredklődve várom mi sül ki belőle
http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/28764515/The-Thing-Universal-100th-Anniversary-Edition-Play-com-Exclusive-Steelbook/Product.html?searchstring=Blu-ray+steelbook&searchsource=0&searchtype=allproducts&urlrefer=search
mondjuk az könnyebbé teszi a dolgot, hogy hozzánk nem szállítanak
0
2012. május 7., hétfő 23:22
Örülök, hogy működik.. :-)

Nem volt egyszerű 400 km távolságról, telefonon, netről letöltött használati útmutatók alapján rájönni, mi van bekapcsolva és mi nincs. De minden jó, ha jó a vége.
0
2012. május 7., hétfő 10:25
SIKERÜLT!!!!!!!! Fél napos szarakodás egyetlen 10 másodperces beállítás miatt. :)))

Fasza. R2-D2!!! Neked nem tudom hogyan megköszönni a sok segítséget, de majd kitalálom! :) ISTEN VAGY!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 7., hétfő 2:45
A Lowry Digital eddig nem igazán adott ki szart a kezéből, úgyhogy minden okunk megvan azt feltételezni, hogy amit csak lehetett, kihozták képileg az eredeti negatívból. Na meg köztudottan DNR / EE-ellenesek, így a gumifej-effektus is kizárható...
0
2012. május 6., vasárnap 22:39
biztos vmi beállítási gond lesz akkor.
a bd-n a hangot bitstreamre kell állítani ha az erősítő hd képes.
remélem azért tudtam segíteni ;)
SuperHeRo
0
2012. május 6., vasárnap 22:24
Nem tudom, én a paraszti eszemmel azt gondolnám, hogyha csatlakozik az erősítő a lejátszóhoz akkor vlmelyik majd csak felismeri a másikat és köszönnek, hogy csá tesó most már egy rendszer leszünk.
Illetve, hogy ha mégsem akkor beállítást kell eszközölni egyiken vagy másikon vagy mindkettőn, hogy komukáljanak már egymással.
És mi van ha nem tetszenek egymásnak? Csak a poén kedvéért.
0
2012. május 6., vasárnap 22:12
Délután 3 óra óta küzdöm a témával, már szegény R2-t is bevontam a dologba, és nem megy... :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 6., vasárnap 20:54
Sikerül? Vagy öntudatra ébredt az erősítő és már nem tudod leállítani...?
0
2012. május 6., vasárnap 20:42
Kösz. Most kezdem a hadműveletet. :)
0
2012. május 6., vasárnap 18:58
hdmi
0
2012. május 6., vasárnap 18:39
A BD lejátszót és az erősítőt milyen kábellel kellene még összekötni, hogy az erősítőn felvillanjon a jel, hogy felismerte a HD hangot? Mert egyelőre semmit nem jelez az erősítő... Coaxiális kimenet is kell?
0
2012. május 6., vasárnap 17:14
köszi ismét csak mindenkinek. ;)
dvd mehvan nekem is, a 2lemezes papírtokos, dombornyomott terminator fejes verzió. :)
nah meg szerencse, hogy az angol dts-es rajta ;)
SuperHeRo
0
2012. május 6., vasárnap 17:09

én még optimista vagyok (egyenlőre), mert nem csalódtam. ha majd megtörténik, biztos elővigyázatosabb leszek :)
0
2012. május 6., vasárnap 17:04
pedig mikor elsőnek olvastam ,hogy örültem nekik.most még a Terminátornak is,de annak már nem merek annyira. :)
0
2012. május 6., vasárnap 17:03
"de azt hiszem abban kiegyezhetünk, hogy a film elbírna egy tisztességes kiadást, normálisan felújított képpel."

hát 5 csillagos transzfer még nem jött ki belőle az tuti.majd idővel talán. :)
0
2012. május 6., vasárnap 17:00

ez, meg a Warrior csak kettő! :P
0