Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2012. május 6., vasárnap 16:59

nem kifejezetten a Terminator II-re gondoltam, csak úgy általánosságban írtam ;)

de azt hiszem abban kiegyezhetünk, hogy a film elbírna egy tisztességes kiadást, normálisan felújított képpel.
0
2012. május 6., vasárnap 16:54
pedig a régebbi 2 lemezes Francia kiadás überjó lett.az nem csak picivel jobb,mint a DVD.
0
2012. május 6., vasárnap 16:53
a Boardwalk Empire-re is kiírtak a Csehek még a megjelenése előtt minket,azt kiderült,hogy hiába... :)
0
2012. május 6., vasárnap 16:52

azt mondjuk tudom, hogy eléggé kényes vagyok arra hogy mit veszek meg BD-n, csakis olyan érdekel, ami tényleg tudja azt nyújtani amit én személy szerint elvárok egy BD lemeztől és nem az érdekel, hogy valamivel jobb mint a DVD. szóval nekem a Studio Canal kiadás sem felelt meg... :P
0
2012. május 6., vasárnap 16:51

én nagyon kevés alkalommal találkoztam rossz infóval... na mindegy, majd meglátjuk.
0
2012. május 6., vasárnap 16:47
a korábbi Studio Canalos kiadások jók belőle.csak a Skynet edition-t ba**ták el. ;)
0
2012. május 6., vasárnap 16:46
a Cseh oldalakon elég sűrűn rossz infó van feltüntetve,biztosat majd úgyis csak akkor fogunk tudni,ha kijött.

a Lowry-s HD transzfer viszont már meg van erősítve.kíváncsi leszek mit hoztak ki belőle.az USA verzám végre mehet söralátétnek. :)
0
2012. május 6., vasárnap 16:44

annyit tudok hogy a steelbook szép, de a képminőség nagyon gyatra...

inkább nézem továbbra is DVD-n, legalább rajta van a fantasztikusan sikerült magyar szinkron.
0
2012. május 6., vasárnap 16:43
A Skynet Edition óta nem jelent meg újabb kiadás,abból volt fém(Angliában és Németországban),de agyon DNR-ezett képpel jelent meg,nem vesztettél sokat,ha kimaradt.A Japánoknál jött ki még fémben a Premium edition,annak jó képminősége,de az ára behozatallal együtt már majdnem csillagászati.

Mivel független filmnek számít így nagyon kevés az esélye,hogy mostanában megjelenjen nálunk. Elég csak visszaemlékezni hány év késéssel jelent meg a DVD is a kintihez képest. :/
0
2012. május 6., vasárnap 16:42

ha jól emlékszem 500 cseh korona. miért?
0
2012. május 6., vasárnap 16:27
engem csak a 2.rész érdekelne steelbem a terminátorból. :)
arról tud valaki valami infót?
SuperHeRo
0
2012. május 6., vasárnap 16:17
Hazai megjelenésről nincs semmi hír? Egy (három) Terminátor Blu-ray fémdobozra én is vevő lennék.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. május 6., vasárnap 14:10
Mennyi a cseh steel ára?
0
2012. május 6., vasárnap 13:46
én egyszer egy criterion collection díszdobozt kaptam átázott!!! csomagolással... kicsit a nejlon alá is bement, de szerencsére száradás után nem vészes... persze akik csomagolás buzik meg azért vesznek filmet meg azon problémáznak h pötty van a tokon azok biztos tökönszúrták volna magukat a látottak alapján, de én meg örültem h megvan a film :)
0
2012. május 6., vasárnap 13:42

a steelbookjaim 95%-a külföldről van, tehát nem lenne semmi különös abban, ha nem Magyarországon kellene kicseréltetnem, bár teszem hozzá, még soha sem kaptam sérült steelbookot!! (kopp-kopp-kopp)
0
2012. május 6., vasárnap 13:41

végül is igazad van, csak úgy vagyok vele, hogy ha lehetőségeim engedik, akkor támogatom ezt a kis piacot. de persze nem fogok mindenre az idők végezetéig várni... ;)
0
2012. május 6., vasárnap 13:35
Esetleg mert könnyebb itthon cseréltetni ha szanaszét horpadva érkezik meg?
Am meg csak az íze kedvéért.
0
2012. május 6., vasárnap 13:28
Minek kellene kiadni itthon is? Most írod kiadták kint cseheknél, magyar szinkronnal és felirattal. Az interneten keresztül meg nem mindegy h honnan rendeled? :)
Ugyanúgy az ajtódon csenget majd a postás...
0
2012. május 6., vasárnap 13:23

ja, és majdnem elfelejtettem, néhány kép a napokban Csehországban megjelenő Apollo 13 steelbookról, magyar szinkronnal és felirattal:

igazán kiadhatnák az ilyeneket nálunk is...
0
2012. május 6., vasárnap 13:20

reméljük a legjobbakat... :)
0
2012. május 6., vasárnap 13:10
akkor érdemes volt eddig nem beszerzenem kintről :)
0
2012. május 6., vasárnap 12:41

augusztus 22-én a cseheknél is megjelenik az első Terminator BD-n steelbook kiszerelésben, ugyanazzal a külsővel mint az angoloknál a play.com exkluzív kiadás, de a csehek már feltüntették a magyar hang meglétét is a specifikációknál!!

az angol kiadásnál már megerősített hír hogy új transzfert kap a film, remélhetőleg ez igaz lesz a cseh (és az esetleges magyar) kiadásra is!
0
2012. május 6., vasárnap 11:52
Köszi neked is. ;)
SuperHeRo
0
2012. május 6., vasárnap 10:16
Mivel ugyanúgy a B régióhoz tartoznak mint mi ezért természetesen lelehet játszani. Akkor lehetne esetleg probléma ha az óceán túlsó oldaláról rendelnél BD-t de jórészt azok is lejátszhatóak, csak utána kell nézni néhány oldalon.
0
2012. május 6., vasárnap 6:09
Biztosan le tudod játszani, de nem árt ha a legfrissebb firmware van rajta ;)
0