Gondolom, hogy igen. Nekem a Dollhouse angol és viszi a ketyere prímán. De mondjuk az én lejátszóm nem LG.
0
2012. május 5., szombat 23:47
1698
kérdés: a németektől vagy az angoloktól vett blu-rayt letudom játszani a blu-ray lejátszómmal (lg bd570)??? elvileg b régiósak a lemezek.
SuperHeRo
0
2012. május 4., péntek 21:34
16096
Köszönöm a választ, megerősítettél abban, hogy valóban nem változtatok eredeti elképzelésemen. :)
Köszi.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 4., péntek 21:32
5528
Én sem ismerem különösebben őket, de a nívó nekem mondjuk elég lenne, hogy erősítőt vegyek belőlük. Egyébként meg annál kellene maradni amit te elsőként gondolsz. Én így tettem és percig sem érdekelt mások véleménye.
0
2012. május 4., péntek 21:27
16096
Nekem sem az Onkyo-val sem a Harman-nal nincs bajom, de nem ismerem őket. Eredetileg Pioneer BDP-430-at szerettem volna, de szívesen nézelődöm más gyártó iránt is...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 4., péntek 21:24
5528
Vegyél ilyet Onkyo BD-SP309 60-80 között váltakozó. Vagy Harman/Kardon BDT-30 ez kicsit több 80-tól felfele. Vagy maradj a Pioneer-nél, BDP-430 50 felett, BDP-440 80 felett. Én képes lettem volna a lejátszómért 90ezret fizetni. De a sors közbe szólt. Mégis nem igazán érdemes várni vele, ha ennyire kell.
0
2012. május 4., péntek 20:51
16096
Segítsetek! 60 ezer környékén milyen 3D-s lejátszót érdemes venni? 60-70 inkább? Én Pioneert szeretnék továbbra is, de észérvekkel meggyőzhető vagyok.
Köszi.
Ezt is, meg ezt is, meg azt is, azt meg az íze kedvéért, a másikat meg csak úgy, azt meg miért ne...
És ebből még 5 hiányzik is. Kanada a steelbook kánaán. Ezek a fémek megérik az árukat(főleg mert nagyon baráti) az utolsó forintig. A hab a tortán már csak az lenne ha erősödne a valutánk.
0
2012. április 29., vasárnap 15:59
8977
Hú, most jól meg kell vennem, nagy kedvet csináltál hozzá! :)
0
2012. április 29., vasárnap 15:44
6264
Game Of Thrones:
ugyan már egy ideje itt csücsül a polcomon,de gondoltam azért pár mondatban leírnám véleményemet eme csodás kiadványról. :)
az HBO méltó formában küldte piacra sikersorozatának első évadját BD-n.a dombornyomott külő feknit és digipak belsőt kapott 5 lemezes "csoda" az év egyik legjobb hájdef kiadványa is lehet.
a képminőség valósággal bámulatba ejtő,az egyik legszebb,ha nem a legeslegszebb amit a BD formátum életciklusában eddig csak láthattunk,szóval készüljön fel mindenki egy csodálatos utazásra,mely a HD felbontásnak köszönhetően még jobban el fog varázsolni minket,mint anno azt a TV képernyője előtt tette.az eredeti dts-HD hang robosztus,jól kikevert és pozicionált,remek munka.extra rogyásig van,köztük BD exkluzívak is,de komolyabban még nem ástam bele magam,mert lekötött a széria újbóli végignézése. :)
az USA kiadvány hátoldalán az "A" régiós logó díszeleg,de régiófüggetlen a lemez,szóval érdemes rászánni némi pénzt és berendelni,mert olcsóbb,mint a Brit verzió.
(közben sikerült működésre bírnom a Sony asztalin is,csak ki kellett kapcsolni a BD live funkcionalistást a lejátszó menüjében,majd lemezt be, kb 1-1.5 perc várakozás - sokáig fekete a képernyő,de ne ijedjünk meg - és utána elindul,mégha csigalassan is,de utána megy mint a parancsolat)
0
2012. április 28., szombat 9:50
3535
Remélem ha jön, az első Kinowelt kiadás extrái is megmaradnak :)
0
2012. április 28., szombat 9:42
19955
ProVideo, úgy hogy van esély.
0
2012. április 28., szombat 0:17
3535
Köszi!
Akkor gondolom, csak DVD-n fog megjelenni.
0
2012. április 28., szombat 0:00
17243
Igen, GHE.
0
2012. április 27., péntek 23:58
3535
http://www.filmarena.cz/blu-ray-frekvence
Frequency magyar szinkronnal. Adja a jóisten, hogy nem megint sajtóhiba. Imádom ezt a filmet:)
0
2012. április 26., csütörtök 9:44
1698
Tudom, hogy én még itt új vagyok. :) De ilyen külföldről behozott BD lemezek engem is érdekelnének, okosban megoldva. ;) Mert kint sokkal több minden van, mint nálunk, meg van amin vagy magyar voantkozás is.
Thx
SuperHeRo
0
2012. április 26., csütörtök 0:06
2966
kaptál mailt! :)
0
2012. április 25., szerda 23:29
14599
Ha jól emlékszem, Mindtower fórumtárs volt az, nekem is ő intézte Truman-t. Kár, hogy már inaktív idefent... :(((
0
2012. április 25., szerda 23:26
8260
Nekem meg kb. akkor, vagy picit korábban lett onnan Játsz/ma DVD-m, valami fórumtárs intézte valami szlovák postacímre.
De az rég volt. Ha valaki rendelt/tud jó forrást, dobjon egy mailt, please!
0
2012. április 25., szerda 23:21
14599
Nekem úgy 5-6 éve onnan lett Truman-show Extra változatú DVD-m, digipakban...
Egyébként tényleg jó lenne tudni, ki jártas cseh / lengyel rendelésekben, kéne onnan pár dolog, ami itt már nincsen...
0
2012. április 25., szerda 23:02
8260
Azt már rég akartam kérdezni valaki illetékestől - aki sokat hivatkozik a cseh megjelenésekre -, hogy valaki már rendelt is onnan valamit?
Mert amellett, hogy drágák ott is a BD-k, én próbáltam három helyről is, abból kettő alapban kiesett a magyar lakhely miatt, a harmadikról meg horror lett volna a posta -10000 egy csomagra. Érdekelne a megoldás, természetesen privátban.
Önmagában a megjelenésekre hivatkozni viszont én sem látok sok értelmét...
0
2012. április 24., kedd 17:58
3535
Max már nem akkor ér csalódás, amikor a kiadók havi megjelenési listáit nézegeted, mert előzetesen tájékoztattak és lehűtöttek, mi az ami megjelenik, és mi az ami abszolút esélytelen. A paprikás hangulat majdhogynem elkerülhetetlen, mivel mindig van/lesz olyan film, amit az ember szeretne BD-n birtokolni, de úgy sem fogják itthon kiadni. Viszont nekem néha jól tudnak esni ezek a csalfa hírek, miszerint bizonyos cseh kiadványokra felkerültünk magyar szinkronnal, mivel legalább egy halvány reménysugár megcsillan. Jól esik néha beléjük belekapaszkodni, és bizakodni benne, hogy tényleg megjelennek, nem pedig csak elírták a számunkra kardinális jelentőségű információkat.
0
2012. április 24., kedd 17:06
13392
Én úgy látom, ha nem röppent volna fel a hír, most nem lenne csalódás.
Szóljatok, ha tévedek, de a cseh boltok oldalainak bújása és a féligazságok tényszerű terjesztése maximum olyan hasznot hozott, hogy a magyar megjelenési hírnél két-három héttel hamarabb lehetett tudni, hogy nálunk is megjelenik BD-n ez vagy az (mely megjelenések túlnyomó részére egyébként is lehet számítani). Ha meg nem jött be a hír, akkor volt anyázás, meg csalódás, meg minden. Nem látom túl sok értelmét ennek, így csak arra jó, hogy felpaprikázza a hangulatot és hamis reményt keltsen.