Júniusban lesz az év egyik legfontosabb megjelenése. Mondjuk az nem tudom miért nem május 8.-a nálunk, de mindegy így legalább jobban betudom osztani mert 10ezerbe fog fájni. Ez mégis édes fájdalom.
0
2012. március 24., szombat 14:25
3535
Találtam egy kis érdekességet.
A Cinetelnek van egy megújult honlapja. Rajta pedig egy Blu-ray opció. Azon belül pedig egy film van a Vidocq.
http://www.videostudiopro.hu/index.htm
Kiadnák itthon BD-n a filmet?
Speciel ez a film nem hoz lázba, de annak örülnék, ha a Cinetel újjáéledne :)
0
2012. március 21., szerda 14:14
14599
Úgy tűnik, Eastwood bácsi új filmjét nem mutatják be moziban nálunk:
Szerintem, ha a BD-t bekapcsolod, akkor kell a tv-nek átváltania, úgy tudom a tv HDMI-n nem tud visszafelé kommunikálni, tehát, ha a tv-t kapcsolod HDMI-re az nem tudja a BD-t kapcsolgatni...
0
2012. március 21., szerda 14:00
1154
Nekem Panasonic TV-m és Panasonic BD lejátszóm van. Amikor összedugtam, akkor a lejátszó bekapcsolásakor nálam sem váltott át a TV. A TV és a lejátszó menüjében is be kellett valamit állítanom, hogy ha bekapcsolom a lejátszót, akkor a TV kapcsoljon oda. Nálam azóta viszont átkapcsol a TV. De alapból nálam sem tette.
0
2012. március 21., szerda 14:00
45
HDMI esetén akkor történik meg az átkapcsolás, ha mind a tv, mind a forrás támogatja a HDMI CEC (ill. több elnevezés lehetséges gyártónként) protokollt... Nálad vagy nem támogatják az eszközök vagy csak nem állítottad be, mivel ezt alapértelmezésben tiltani szokták, mert egyéb problémákat okozhat...
0
2012. március 21., szerda 13:38
30
Kösz az infót.Márt kezdtem azt hinni hogy nálam lesz a hiba :D
0
2012. március 20., kedd 19:01
6925
A HDMI csatlakozónak minden lába ki van használva?
Mikor a SCART-ot kitalálták,sok pontnak még nem volt funkciója.Egyikből lett például a 16-9-re való átváltása a tévének.Akkor gondoltak a jövőre.
0
2012. március 20., kedd 18:52
8260
Nem, ezt én is kérdeztem anno az ismerősömtől.
A SCART egyik ágán van egy ilyen ki-be kapcsoló jel, ami a HDMI-ben nincs.
0
2012. március 20., kedd 15:36
30
Nekem is hasonló kérdésem lenne. Ugyebár ha dvd lejátszó van scart-al kötve tv-re a tv átkapcsol a scart bemenetre ha bekapcsolom a lejátszót.
Van egy blu-ray lejátszom és hiába kapcsolom be a tv nem kapcsol át a hdmi bemenetre.A tv-nek nem kéne ilyenkor átkapcsolni mint scart esetén?
0
2012. március 18., vasárnap 18:29
2001
Valaki?
0
2012. március 18., vasárnap 15:21
2001
Valakinek a segítségére lenne szükségem aki ért hozzá!
Van egy Panasonic TV-m és egy LG BD játszóm. A Pana TV-nek van a Viera Link funkciója ami által ha a TV-t átkapcsolom arra a HDMI bemenetre amire a BD rá van kötve akkor a BD-nek be kellene kapcsolnia. Sajnos nálam ez a funkció nem működik pedig az unokatesóméknál lévő Pana TV és LG BD között igen. Van valakinek valami használható ötlete?
Ja, a Viera Link funkció be van kapcsolva a Link beállításoknál és a vezérelt ki és bekapcsolás is aktiválva van. A TV és a BD között 1.3-as HDMI kábel van akárcsak az unokatesóméknál.
Az angol hang cenzúrázott rajta. Engem nem zavar, mert ezt a filmet a remek szinkronnal szoktam nézni, de Mikey pontosan tudja, hol, mikor és cenzúráztak meg rajta!
0
2012. március 11., vasárnap 21:09
19955
mi baja volt az első kiadásnak????
0
2012. március 11., vasárnap 20:57
8977
Abban az országban, ahol a húzócímekből is pár száz darabot lehet eladni, nincs az a kiadó, aki egy ilyen előre borítékolható buktát bevállalna!
0
2012. március 11., vasárnap 20:32
14599
Előbb az első részt adják ki cenzúrázatlan angol hanggal, ahogy láttam, a két filmet tartalmazó pakkban újfent az első kiadása lesz az első résznek...
0
2012. március 11., vasárnap 19:45
1084
Számomra komoly érv lenne a blu-ray mellett, ha egy kicsit megtörne az amerikai filmek hegemóniája. Szívesen látnék például távol-keleti, francia vagy éppen ausztrál filmeket "kék"-en. Pl. a War of the Arrows című koreai film szerintem látványban simán felveszi a versenyt sok hollywoodi produkcióval. Sajnos erre egyelőre nem sok esélyt látok.
0
2012. március 11., vasárnap 19:44
2966
mintha láttam volna előjegyezve idei megjelenésként az amcsiknál! de nem vagyok benne 100%-ig biztos...
0
2012. március 11., vasárnap 16:33
8977
Akkor ez nálunk is jön szerintem. Nem bánnám, ha a Bad Boys 2. része is jönne végre!
köszönöm szépen a válaszokat, így már érthetőbb a dolog!
köszi még egyszer!
0
2012. március 7., szerda 10:43
8851
Negyedrészt (bár nekem nincs erősítőm egyáltalán) úgy tudom, az erősítőknek is van OSD-jük, így, mivel az erősítő küldi a képet a TV-hez, rá tudja keverni az OSD képét is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.