Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2012. február 25., szombat 14:54
Március 1-én, a kijelölt filmszínházakban...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. február 25., szombat 14:09
Amerikában február 28-án jelenik meg A leleményes Hugo

itt a Blu Ray teszt: http://www.blu-ray.com/movies/Hugo-Blu-ray/35629/#Review

Nálunk mikor fog megjelenni?
0
2012. február 25., szombat 14:09
Az fasza... :(((
0
2012. február 25., szombat 14:04
A tesztet olvasva beszereztem még a megjelenéskor, de nincs magyar vonatkozása.
0
2012. február 25., szombat 13:04
A teszt szerint rajta van azon is a felirat...
0
2012. február 25., szombat 10:25
Jaj, tényleg, hát Te vagy az, jól van. :)

A Shark Nightot megnéztem volna moziban, ha a Fórum HU elhozza végül, aztán nem tudom, mibe rúgtam volna bele kifelé jövet... :)
0
2012. február 25., szombat 10:19
Piranha 3D megvan, azt teszteltem tegnap este :) De hát én szeretem a harapós halakat :)

Ezért adok hálát az égnek, hogy nem jelent meg BD3D-n a Cápák éjszakája, mert még a végén lett volna pofám bevállalni, így viszont valamelyik nap életemben először public domainként kezeltem, pedig nem az... de annak kéne lennie, mert pénzt kérni azért a termékért már szerintem is pofátlanság és magam is bántam volna, hogy 700 Ft-nál többet adok ki érte.
0
2012. február 25., szombat 10:13
Küldenél egy mail-t légyszi, köszi!
0
2012. február 25., szombat 10:07
Ezt kezeljük azért nagyon óvatosan! A Miller s Crossing-ra is ezt írták, aztán van rajta 30 felirat, kivéve a magyart!
0
2012. február 25., szombat 8:41
A Conan meglehetősen visszafogott mélységgel rendelkezik, de legalább kellemes, azaz nincs rosszul pozicionálva, viszont már megbocsáss, a Cápák után a Piranha a minimum. :)
0
2012. február 25., szombat 1:31
Hollywoodi lidércnyomás / Barton Fink BD (magyar felirat):

http://bluedvd.pl/barton-fink-blu-ray.html

Isten tartsa meg a Universal jó szokását, hogy legalább feliratot pakol a BD-kre. :D
0
2012. február 25., szombat 1:04
Ma hazahoztam a Sony BDP-S480-as lejátszót, mely már a 3D-s bravúrra is alkalmas. Korábban a Samsung BD-C5300-asom volt, ami most el fog kerülni az ideiglenes lakcímemre, ahol csak HD Ready tévém van. Bár 3D-t nem tudott, de maximálisan meg voltam elégedve a Samsung termékkel, amelyet talán már nem lehet kapni, de úgy tudom, hogy ugyanaz, mint a Samsung BD-D5100-as, 20 000 Ft-ért lehet vásárolni egy olyat, már akinek nem érdeke a 3D.
De visszatérve a 3D-s masinára, talán a Sony valóban nagyon igényes és megbízható márka, nagyon szeretem a tévét is, ami Sony KDL-32EX720-as, ám a szemüveget azt külön kiegészítőként kell hozzá vásárolni és ahogy elnéztem a Sony az egyik legdrágább, talán a Samsungnak van még hasonlóan drága szemüvege, de amúgy is azt kell nézni, hogy az adott tévéhez kompatibilis-e az adott termék. Az én tévémhez a TDG-250-es szemüveg illett, amelyet 16390 Ft-ért kaptam meg, és ez egy darab, míg hasonló áron Samsung tévéhez kettőt is kapnék, illetve LG-hez 4990 Ft-ért már többet is. Nem tudom mennyire megbízható az információ, de hallottam, hogy a Sony és Samsung 3D-s filmjei klasszisokkal jobbak, mint az LG-é, szerintem meg bemegyünk egy erre szakosodott üzletbe és felpróbáljuk mindegyiknél. Hiába drágább egy kicsit a Sony, de bízom benne, hogy annál strapabíróbb és nem romlik el jó ideig. Addig is kezdhetek vadászni a 3D-s BD-kre. Ugyan nincsenek a vélemények túl magas szinten, de a Cápák 3D be van rendelve egyelőre és megfordult a fejemben, hogy a Conan, a barbárral is teszek egy próbát, mert azt csak 2D-ben láttam moziban és kevesek egyike vagyok, akinek tetszett.
0
2012. február 23., csütörtök 8:01
Lengyel 5.1 hang
0
2012. február 22., szerda 23:23

basszus, pedig a Hetedik az azonnali vétel lett volna számomra... meg van az amcsi digibook kiadás, de a szinkronját nagyon szeretem, szívesebben nézném azzal Blu-rayen...

a lengyel kiadásnál még szóba jöhetünk nem? ahogy nézem ők nincsenek ezen a cseh változaton rajta.
0
2012. február 22., szerda 22:01
És ahogy nézem az összes Warner katalógus címről is lemaradtunk!
Köszönjük ProVideo!!!!!
0
2012. február 22., szerda 21:59
Na erről is lemaradtunk:

Hetedik
0
2012. február 22., szerda 21:39
:D  Igen, már ők sem voltak a régiek.
0
2012. február 22., szerda 21:32
Nos ami azt illeti, én sem igazán csodálkozom rajta, hogy otthagytad a Jedi Rendet:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. február 22., szerda 13:25
Ezért ajánlott eredeti hanggal nézni, Christopher Lambert francia akcentusa eléggé megmosolyogtató. :D
0
2012. február 22., szerda 13:22
Sajnos a DVD-n lévő szinkron sem sokkal jobb színvonalú.
0
2012. február 22., szerda 13:13
:)) azt hiszem talán a Hegylakó volt az amin két alábeszélő volt, 1 férfi és 1 nő és ha jól emlékszem úgy fordították a címet az elején, hogy a Felföldi :))
0
2012. február 22., szerda 12:57
Ha valakit netán érdekelnek az A három testőr BD3D technikai paraméterei:

http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=21010&level=250

BD-n legalább megmaradt az eredeti képarány és a magyar hang is dts-HD lesz. Az igen magas árcímke ellenére nem ígérkezik olyan szar kiadványnak, bár ennyiért ez alapkövetelmény...
0
2012. február 22., szerda 12:50
Majd az ACTA kibombázza őket is.
most posts by TM
0
2012. február 22., szerda 12:49
Nekem ezek mind megvoltak, meg még csomó más is. Már az első hangról tudtam, hogy ki az illető és hogy milyen színvonalú narrációra lehet számítani. A csúcs az volt, amikor már egy filmben több hangalámondó volt, az már felért egy fél szinkronnal. A Howard, a kacsa jut erről mindig eszembe, nekem az volt a legtökéletesebb narrációs filmem, ráadásul ott humorérzékük is volt az "alkotóknak", mert magyar vonatkozásokat is betűzdeltek itt-ott a szövegbe. Például a filmben látott híradóbejátszást úgy magyarították, hogy: "Steve Kulcsár jelenti New Yorkból." Ami persze az eredetiben nem így volt, de a két tévécsatornás hazai nézők mindegyike ismerte Kulcsár Istvánt, a kevés külpolitikai tudósítóink egyikét, így jót röhögtünk rajta, ahogy elképzeltük a valódi híradót, amiben Kulcsár valami kacsáról meg földönkívüliekről tudósít. :)
most posts by TM
0
2012. február 22., szerda 12:21
De! Normálisak vagyunk mi! :D

Viccet félretéve. Sajnos a mostani világ kifordult magából! A normális lett az abnormális, az abnormális pedig a normális. Sajnos!
0