Ma hazahoztam a Sony BDP-S480-as lejátszót, mely már a 3D-s bravúrra is alkalmas. Korábban a Samsung BD-C5300-asom volt, ami most el fog kerülni az ideiglenes lakcímemre, ahol csak HD Ready tévém van. Bár 3D-t nem tudott, de maximálisan meg voltam elégedve a Samsung termékkel, amelyet talán már nem lehet kapni, de úgy tudom, hogy ugyanaz, mint a Samsung BD-D5100-as, 20 000 Ft-ért lehet vásárolni egy olyat, már akinek nem érdeke a 3D.
De visszatérve a 3D-s masinára, talán a Sony valóban nagyon igényes és megbízható márka, nagyon szeretem a tévét is, ami Sony KDL-32EX720-as, ám a szemüveget azt külön kiegészítőként kell hozzá vásárolni és ahogy elnéztem a Sony az egyik legdrágább, talán a Samsungnak van még hasonlóan drága szemüvege, de amúgy is azt kell nézni, hogy az adott tévéhez kompatibilis-e az adott termék. Az én tévémhez a TDG-250-es szemüveg illett, amelyet 16390 Ft-ért kaptam meg, és ez egy darab, míg hasonló áron Samsung tévéhez kettőt is kapnék, illetve LG-hez 4990 Ft-ért már többet is. Nem tudom mennyire megbízható az információ, de hallottam, hogy a Sony és Samsung 3D-s filmjei klasszisokkal jobbak, mint az LG-é, szerintem meg bemegyünk egy erre szakosodott üzletbe és felpróbáljuk mindegyiknél. Hiába drágább egy kicsit a Sony, de bízom benne, hogy annál strapabíróbb és nem romlik el jó ideig. Addig is kezdhetek vadászni a 3D-s BD-kre. Ugyan nincsenek a vélemények túl magas szinten, de a Cápák 3D be van rendelve egyelőre és megfordult a fejemben, hogy a Conan, a barbárral is teszek egy próbát, mert azt csak 2D-ben láttam moziban és kevesek egyike vagyok, akinek tetszett.