Nekem van LG DVD-lejátszóm (VHS kombó), és kutya baja, pedig évek óta azt nyúzzuk leginkább. Talán beszédes, ha azt mondom, kb. 3 éve a gyerekek néznek rajta mesét, és kifogástalanul működik. A TV-jük is LG, igaz az még CRT.
A nappaliban egy LG HDD-s rekordert használok 80GB-os vinyóval. HDD felvevőként tökéletes, de az optikai olvasó feje vacakol, akadoznak vele a lemezek, és az újraírható lemezek írása sem megy már neki sajnos, mint ahogy a szintén LG Hi-Fi-m sem játszik le egyetlen CD-t sem. Persze mindkettő elég öreg készülék már, a Hi-Fi talán 10 éves is van.
Annó lapostévében is gondolkodtam ebben a márkában, végül azért lett Panasonic, mert az LG-nek szélesebb volt a kávája, ezért nem fért volna el belőle egy 42-es az akkori helyen. Na, ezzel az LG tévé fronton el is veszített egy vevőt, mert így biztos, hogy a következő tévém is Panasonic plazma lesz. Blu-ray lejátszónál is felmerült az LG neve, de végül inkább a Panának szavaztam bizalmat, és ahogy a kompatibilitási problémákról olvastam, ezt nem is bánom.
LG mikrónk is volt, ezt végül én nyírtam ki egy nem kellőképpen körültekintő takarítással, miután a nejem - megfeledkezve róla, - beleégetett egy zacsi popcornt. :-)
Mindettől függetlenül én alapvetően elégedett vagyok az LG cuccaival, ár/érték arányban szerintem jók, bár épp a porszívójukban óriásit csalódtam.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.