A törökök szinkronnal többnyire a német kiadáson vannak rajta, gyanítom, most is így lesz. Bár az a verzió a nyugat-európai piacra készül, a feliratos meg gondolom a törökre.
0
2016. május 8., vasárnap 12:37
14594
Pedig ő régen a legnagyobb név volt a szakmában. De ezt most nem kicsit félrehallotta, Mark Rylance-nek nincs ilyen reszelős hangja, mint magyar megfelelőjének.
Mondjuk sajnálom, hogy moziban kimaradt a film, különben tuti helye lett volna a 2015 top 10-ben. Felirattal nem vetítették sajna, pedig akkor tuti beültem volna rá.
0
2016. május 8., vasárnap 12:22
3534
Csörögi István volt a szinkronrendező. Ő általában nagyon jó szinkronokat kalapál össze, de ez most valóban félrement.
Viszont ahogy te is írod, Kőszegi Ákos szokásához híven remekel Tom Hanks magyar hangjaként.
0
2016. május 8., vasárnap 12:10
14594
Na igen, egy Oscar-díjas alakítást bíztak rá, de nem tudott felnőni a feladathoz, ide ge yjóval mélyebb tónusú hang kellett volna, de valami huttagyú Scherer-t választotta.
0
2016. május 8., vasárnap 11:44
3534
Jaj ne is mondd, pont ez volt a másik dolog, ami irritált.
Scherer Pétert bírom, de a film közben folyton a Másnaposok és Sacha Baron Cohen jutott eszembe, valahányszor megszólalt a karaktere.
0
2016. május 8., vasárnap 11:33
14594
Nekem ez nem szokott gondot okozni. Vegyük példának a Kémek hídját, egymás után lement felirattal és szinkronnal. Az utóbbi nem adja át a varázst. Semmi bajom Scherer Péterrel, de egyáltalán nem illik a hangja a karakterhez, akit megformált, bár Kőszegi Ákos megint megmutatta, hogy Tom Hanks-et álmából felrázva is képes úgy hozni, ahogy senki más. A mellékszereplők elbaltázott hangválasztása miatt mégis az eredetire voksolok.
0
2016. május 8., vasárnap 11:25
3534
Szerintem én, de időközben rájöttem, hogy sajnos szinkronnal nem kerültünk rá. Azért köszi!
0
2016. május 8., vasárnap 11:09
14594
Múltkor valaki kérdezte (már nem tudom, kicsoda), hogy a The Night Before lesz-e BD-n nálunk. Nem valószínű, mivel csak felirattal kerültünk rá fel, de legalább ez is több, mint a semmi. Ha itthon nem is, máshol van belőle magyar nyelvű kiadvány.
0
2016. május 5., csütörtök 0:09
14594
Megerősítem, valóban büntet a kép és hangminőség, még a "csak" HR hang ellenére is. Most néztem meg.
Na ne mond:) Közben sikerült is megrendelnem a görögöktől. Köszi.
0
2016. április 21., csütörtök 18:42
19952
Google a baratod :)
0
2016. április 21., csütörtök 17:56
104
Ezt honnan lehet beszerezni? Tud valaki segíteni? Nagyon jó lenne, ha nálunk is megjelenne, főleg hogy magyar szinkronos.
0
2016. április 21., csütörtök 16:53
958
Én éppen a 2D-t láttam csak, lehet hogy ezért nem volt meg a kellő varázsa...
0
2016. április 21., csütörtök 16:10
52684
A "forradalmi kamerarendszer" szövegben nincs túlzás, Cameron Avatar-kameráival készült a film, melynek több térhatású csúcspontja is van. Leginkább a barlangban úszó emberek látványa idéződik fel, amikor az alakok a mozi nézőtere felett siklottak, de a barlang bejáratának filmezése is lélegzetelállítóan nagy élmény! Szerencsére nem láttam 2D-re lebutítva.
Két hete felhívtam a Sele.t Videot, és érdeklődtem a Terminátor BD megjelenéséről, mire az adminisztrátor srác (de lehet,hogy a portás volt :))azt mondta ő nem tudja, félóra múlva jön a főnöke hívjam vissza, 30 perc múlva visszacsörgök a főnök még sehol, de elkéri a telószámom, mondván ha megjelenik visszafog hívni. Gondolom a többit tudjátok - Azóta is várok. :)
Ez a szédület,hogy még azt se tudni működik-e a kiadó.
0
2016. április 3., vasárnap 21:56
1759
Remélem mihamarabb megoldódik a helyzet. Bár nem tudom van-e értelme ebben reménykedni.