2.500 Ft sok lett volna egy próbáért, a Largo Winchet nem ismerem, úgyhogy egy barátomtól kaptam kölcsön a Blu-Ray Magazint, ami külalakra tényleg veri a legtöbb hazai újságot, a grafika és a tipográfia is rendben van, "csupán" a tartalom tragikus.
Hol pongyola, hol magyartalanul túlcsavart, tele van tárgyi tévedésekkel, helyesírási hibákkal és elírásokkal (talán minderre jó példa lehet a Colin Firthről szóló kis keretes, ami A király beszéde cikknél olvasható, pedig alig néhány sor). És ha teszem azt, valamelyik írás odáig merészkedik, hogy magáról a BD-ről is ír, azt erősen megkérdőjelezhető stílusban teszi. Részlet az Ördög című filmről szóló cikkből: "egyetlen pozitívum a már említett DTS-HD hang, ami viszont odaver rendesen. Na meg a kép minősége, de az meg alap BD esetén". Tényleg odaver? Tényleg alap? Ha így van, akkor minek tesztelni bármit is, hisz a teszter szerint BD-n alap, hogy jó a képminőség (szerintem nem az). Fura, hogy több cikkben egy szót sem ejtenek magáról a BD-ről, ami nem is lenne baj, ha egy filmmagazint tartanék a kezembe, nem pedig egy - elvileg - a Blu-rayről szóló magazint. Szintén fura(?), hogy a hazai legnagyobb filmforgalmazó, az InterCom egyetlen kiadványa sem teszi jelenését az újságban.
A mellékelt film továbbra sem érdekel (azt kölcsön se kértem), úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de szerintem csak akkor vegyétek meg ezt az újságot, ha magáért a filmért teszitek.