Keresés

A Múmia (Blu-ray)

2016. november 17., csütörtök 10:44
Tényleg! Hála Istennek, most már nyugat van:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. november 17., csütörtök 10:10
Farkas!!!!!!  Látod csak neked kelet beavatkozni. Isten vagy!!!!
0
2016. november 17., csütörtök 9:44
Végre ez is megérkezett:)
0
2016. november 12., szombat 12:59
Filmőrült Farkas, sokat segítettél! Kiszámoltuk és frissítettük a megjelenési dátumot ;)
0
2016. november 11., péntek 11:00
Az azóta lezajlott déli harangozásokban rejtették/rejtik el a kérdésedre adható, legbiztosabb választ tartalmazó mondat betűit, kongatási egységekbe átszinkronizálva. Plusz minden nap más templomnál harangozták/harangozzák az épp aktuális betű meghatározásához szükséges kombinációt.
A képlet a következő: az első, addig hallhatónál halkabb kongatás utáni harmadik sorszáma jelképezi a betű ABC-ben betöltött helyét. Kivéve, ha esik az eső (mint jelenleg is), mert akkor a negyedik kongatás számít , és fordított ABC-sorrendet kell figyelni.

Az egészben a legnehezebb, hogy a betűket nem sorrendben közlik.

A mondaton belüli helyük képlete: a kongatás időpontjában még hőmérsékleti értéket kell megszorozni nullával, hozzáadni négyet, és kivonni belőle ötöt...
0
2016. november 11., péntek 10:17
XD
0
2016. november 11., péntek 9:34
Ha még élsz és ezt magad írod, akkor sehol. :D
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 9:29
Csak ,hogy a kis rajongóimnak ne hiányozzak!!!!  Nagyon halkan és alázatos gyermek arccal kérdezem meg. Hol a tetves,bozontos k... életbe van az augusztus közepére beharangozott Múmiám?????
0
2016. október 26., szerda 14:32
Hát akkor tényleg. Pedig a háromból egy ( Angyalok és Démonok) megjött. Egyszer talán ez is megjön. A herém meg már csak ilyen kis huncut.
0
2016. október 26., szerda 10:32
Hát kedves Georgeeeee68, irány az urológia, baj van a heréddel :D :D :D
0
2016. október 25., kedd 11:17
Hogy mégis inkább nőre vágysz? :D
0
2016. október 25., kedd 11:05
Én is érzek valamit.... valamit, amit már rég nem éreztem... :D
0
2016. október 25., kedd 10:19
Biopsziád lesz holnap? Vagy mit érzel? :D
0
2016. október 25., kedd 10:10
Az október 26 tuti!!!! Érzem a bal herémen!!!!!!!!
0
2016. október 20., csütörtök 11:22
Mélységesen megsértettél, azért is nem reagáltam eddig a leveledre. Nem is tudom, most miért írok. (Amúgy nem sértődtem meg, semmi vérlázító nem volt a megjegyzésedben, plusz kapásból nem lehet rossz ember, aki Az utolsó cserkészre tesz utalást. :) Megértem a problémádat, pláne így, hogy kicsit jobban átlátom a karaktered. Itt jegyezném meg, hogy az ominózus popós reakciót kiváltó észrevételem/benyögésem/büfögésem napján valóban feszültebb voltam a szokásosnál. A reakció elmaradást szimplán az utóbbi egy-két nap kincsvadászatára tudom fogni, lsd. mindjárt, a megfelelő fórum-topicban. Most pedig csak azért írok, mert az utóbbi idők mindenféle külső-belső nyomása/manipulációja ellenére is egyfajta úriember lennék, aki egy szintén úriembernek mindenképp reagál valamit. Legfeljebb kap egy virtuális magazin-előfizetési felkérést.) :)
0
2016. október 18., kedd 23:08
Lehet kicsit túl reagálom a dolgot de több film is rendelve van és mind
késik két hónapja ami szerintem nevetséges. Az Angyalok és Démonok a DaVinci-kód
szintén Augusztus közepére lett igérve.
Harminc éve kereskedő vagyok. Nem találkoztam még ilyennel, hogy
ennyire szarnak egy vásárló fejére mint ez esetben.
Teljesen mindegy,hogy egy 1,5 milliós televízióról vagy egy 3 ezer forintos filmről van szó. Ez vonatkozik a kiadóra és az érékesítőre is.
Aki letölt az leszarja ezt. Én meg úgy gondolom ,hogy bátran idegesíthet ,hogy itt van a zsír a kezemben amiből él a forgalmazó és a kiadó és még sincs információ. Igazad van ,hogy ez nem visz előrébb de azért engem megnyugtat. Hátha nyög valaki már valamit. Remélem ez nem bánt senkit.
0
2016. október 18., kedd 21:25
Bevallom percenként frissítem annak reményében, hogy láthatom új bejegyzésedet.
Nyugodj meg érkezni fog a film, legyen a megjelenés január 5 és ha előbb jön akkor boldogság van. :)
Egyébként én is berendeltem, várok rá türelemmel.
0
2016. október 18., kedd 21:06
Megpróbáltam félig viccesen tudomásodra hozni (szerintem Xpress helyett is), hogy a folyamatos türelmetlenkedés nem vezet sehová, egy nappal/héttel/évezreddel sem fog elõbb megjelenni a film.
Ha ebbõl azt szûrted le, hogy nem bírom a feszkót (amit tényleg nem bírok, ellenben a feszültséggel, vagy diszkóval), akkor vendégem vagy egy Popó magazinra, mert sorstársak vagyunk. :)
Egyébként, ha már itt tartunk, Xpress: nem lehetne a várható megjelenést bizonytalanra állítani? Olyan bizonytalanra gondolok, mint amilyenben pl. az Ütõs gyüjtemény (Apádra ütök trilógia) található.
0
2016. október 18., kedd 17:37
Mester JANI. Gondolom Te is csak miattam olvasod a fórumot.Igen csak ingerszegény napjaid lehetnek.
0
2016. október 18., kedd 17:32
Olvasgasd a Popó magazint Farkas ha nem bíród a feszkót. Miért szólsz be más rinyálásába ha unod?????
0
2016. október 18., kedd 12:31
Szerintem azért a késés, mert rákerül az eredeti mozisszinkron is. :)
0
2016. október 18., kedd 12:22
Szerintem már akkor sem tudták mikor jelenik meg csak bedobtak egy random dátumot.
0
2016. október 18., kedd 11:53
Tényleg nem lehet mellőzni a majdnem non-stop panaszkodást?!
Egy múmia sem szörfözött még sírás-tengeren a cél felé, ellenben a kopár, sivár pusztaság (csend) eddig otthonosnak bizonyult. Próbáljuk ki, hátha itt is működik majd a Pillangó-effektus.
0
2016. október 18., kedd 10:46
Most mit vergődsz? Ott az adatlapon, holnap jön...

:D :D :D :D :D
0
2016. október 18., kedd 10:37
Egyedül szépen megtöltöd élettel a fórumot. :)
0