Keresés

DVD-t keres!

2014. január 14., kedd 10:50
The Desolation of Smaug
dvdtveszek77@freemail.hu
köszi
0
2014. január 13., hétfő 22:59
Ha valaki keres még ilyet:
A Gyűrűk Ura - A király visszatér ajándékdoboz (Bővített v. - 5 DVD)
Szóljon, bontatlan MAGYAR, NEM külföldi kiadás. (Igen, bontatlan, egyszer sem lett megnézve)
Megválnék tőle, ha valaki nagyon keresi és kell neki az írjon egy mail címét és megkeresem.
0
2014. január 10., péntek 0:19
Köszi, de már megoldódott közben!
0
2014. január 8., szerda 22:04
AFIAF
HÍVJ FEL
NEKEM VAN AMIT KERESEL
TEL:06308447478
0
2014. január 6., hétfő 22:44
Ezeket a hazai kiadványokat keresem:

Drót 2. évad
Alias 4. és 5. évad
Simpson Család 7. évad
Carnivále 2. évad

Előre is köszönöm!
gmjani kukac freemail pont hu
0
2014. január 6., hétfő 21:39
Hippolyt, a lakáj BD-t keresek, lehetőleg bontatlant, de bontott is érdekel.

afireinside kukac freemail pont hu
0
2013. december 5., csütörtök 0:14
Továbbra is keresem megvételre!
Bárki tud valakit vagy van eladó példánya akkor ide írjon:
balazsati.photomax@gmail.com
0
2013. november 19., kedd 15:37
De neked egyszer legalább volt ilyen a gyűjteményedben! :-)
Ha akarod, akkor úgy is lesz majd megint... Mindig 1-1 gyűjtő nekiáll és eladja a gyűjteményét, akkor hozzá lehet jutni ilyenekhez, de folyamatosan figyelni kell.
0
2013. november 19., kedd 15:36
Szia!

Nem voltam pár napig, most olvastam csak az üzit.
Az email címem: balazsati.photomax@gmail.com

Várom jelentkezésed.

Üdv: Attila
0
2013. november 14., csütörtök 21:46
Szia!
Adj nekem légyszíves egy email címet!
Köszönöm!
0
2013. november 14., csütörtök 20:26
Nekem megvolt, csak egy nagyon szűkös időszakban eladtam. Azóta is bánom. :( Új áron tudtam eladni, már akkor is ritkaság volt.

Tudom ezzel aztán semmit nem segítettem, csak most megint eszembe jutott, hogy milyen jó lenne, ha meglenne.
0
2013. november 13., szerda 19:06
Ok, köszönöm szépen a tanácsokat!!! Puding próbája az evés... :-)
0
2013. november 13., szerda 18:14
Igen. Ha biztosra akarsz menni, akkor 13 ezer alatt lesz a csomagod. Egyébként ebayről rendelve nagyobb az esélye, hogy átjön a vizsgálaton. Amazont megnézik, mert a csomagra kívülről is rá van írva az értéke.
0
2013. november 13., szerda 18:08
Ok, akkor így már tisztább a kép! Akkor zanzásítva: megkeresem Amazonon/Ebayen a legolcsóbb példányt a legolcsóbb szállítási költséggel és megrendelem! :-)
0
2013. november 13., szerda 18:07
Igen. Vagy ha futárcég hozza, akkor annak.
0
2013. november 13., szerda 18:01
Pont elkerülte a kérdés és a válasz egymást. :-)
Akkor ennek értelmében a Magyar postának utólag kell fizetnem amikor kihozzák a csomagot? Amennyiben olyan az értékhatár?
0
2013. november 13., szerda 18:00
A vámmal ne foglalkozz, annak olyan kicsi a tétele, hogy hatalmas értéket kellene rendelni, hogy elérje a 10 eurot.
0
2013. november 13., szerda 17:59
Ok, értem és köszönöm.
Azt tudod esetleg, hogy a vám milyen összeghatártól vagy mennyiségtől, súlytól függ, honnét számolják, ill. kell vele számolni?
0
2013. november 13., szerda 17:58
Nem. Hazánkba érve megvizsgálják a csomag értékét (termék+posta), s ha annak az ÁFÁ-ja vagy VÁM tétele 10 euro fölött van, akkor ezt még ki kell fizetni.

Kb. 12-13 ezer ft csomagértékig nem kell fizetni.
0
2013. november 13., szerda 17:49
A vámot mindig külön tételként tüntetik fel, nincs összemosva a szállítás költséggel.

Sajnos 100%-os megbízhatóság nincs, de a közelében jár, úgyhogy előzetes tájékozódásra tökéletes.
0
2013. november 13., szerda 16:58
Köszönöm a tájékoztató jellegű választ, azért ez sokat segített az iránymutatásban! Tehát ez esetek többségében amit ezeken az oldalakon látok a termékek adatlapján az áron felül feltüntetett szállítási költségekként, azok akkor már elméletileg tartalmazzák a vámköltséget is, magyarul azzal lehet számolni összességében?!
0
2013. november 12., kedd 18:09
Most már mindkét említett helyen elég jól feltüntetik a plusz vám/ÁFA költségeket, nagyjából 25-27% plusz ktg. Amcsi ebay szerencsésebb ebből a szempontból, mert azt nem futárcég hozza ki, ha úgy postázzák. Egyébként elég vegyes a kép, mert az amcsi amazon-ról is kaphatsz meg cuccokat plusz vám/ÁFA nélkül, ha a német raktárból szállítják ki. Ezt a fizetés előtt megtudhatod, ha nem ad hozzá plusz költságeket. Szállítási díjban Amerikából az amazon verhetetlen.
0
2013. november 12., kedd 15:31
Rendben van, azt nagyon megköszönöm.
Én pedig szólni fogok itt a fórumon, ha menet közben sikerült beszereznem egyet.

Esetleg arra vonatkozóan tudnál pontos információval szolgálni, hogy USA-ból (amazon, ebay) történő rendelés esetén milyen költségekkel lehet/kell számolni (vám)? Mert állítólag összeghatártól függően van ilyen és azt nem szokták feltüntetni az adatlapokon, csak a nemzetközi postaköltségeket...
0
2013. november 12., kedd 14:06
Ha látok, szólok.

Durva, hogy kinn is 150 USD vagy 150 GBP az ára...
0
2013. november 12., kedd 13:45
Köszi szépen, akkor továbbra is keresem! :-D

Mindenképp magyar kiadást szeretnék, legvégső eset az, hogy külföldről behozott (usa+posta+vám=drága) példány és itthon megvett bővített kiadást veszek bele...

Ha bárki tud segíteni, tippeket adni vagy van eladó példánya, keressen meg:
balazsati.photomax@gmail.com
0