Keresés

A Dolog (DVD)

2009. augusztus 31., hétfő 2:40
Akkor csipkedjétek magatokat! ;)
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:34
nem szükséges, minden le van fordítva, viszont azt még nem tudom, hogy a hiányzó részeknek mi lesz a sorsa.
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:32
És az a 4-5 mondat is (utó)szinkronizálva lesz vagy esetleg átvált majd ott magyar feliratra?
Mert ha csak a káromkodások hiányoznak, azt én is tudok, magyarul is, meg angolul is, szívesen "leszinkronizálom " a hiányzó mondatokat. :))
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:08
van az fél perc is. :) egy cimborám összerakta a kimaradt részeket, tényleg csak 4-5 mondat maradt ki - érdekes módon mindegyik jó ízes. :)
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:03
Persze, tudom, de csak minimális, tán, ha 1-2 percnyi hiányzik, de majd megnézem pontosan holnapra. :)
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:01
Én már előre fenem a fogam a magyar kiadásra és szívvel-lélekkel szurkolok nektek, hogy minden a legjobban alakuljon! :)
Bármennyi is lesz az ára, én már a megjelenés elött berendelem, hogy még véletlenül se csússzak le róla. :)
0
2009. augusztus 31., hétfő 0:54
ez utóbbiról is megpróbálok gondoskodni... de azt ugye tudod, hogy a régi szinkron vágott?
0
2009. augusztus 31., hétfő 0:53
Nekem a Momentum Pictures által 2005-ben kiadott Escape from New York DVD van meg, tele extrákkal, az angol amazonról vettem anno(ha jól emlékszem, Mikey-nek is ez van meg).
Íme, a kiadvány borítója:

A másik verzió pedig egy réges-régi VHS-felvétel, amit még a Magyar Televízióból vettem fel(remélem, az ezen a verzión hallható magyar szinkron fog rákerülni a honi DVD-változatra is).
0
2009. augusztus 31., hétfő 0:50
az ESCAPE FROM NEW YORK sem lesz drágább a THE THING-nél, s valószínűleg az is hasonló extrákkal bír majd, mint a másik, legalábbis dolgozunk rajta, hogy így legyen. :)
0
2009. augusztus 31., hétfő 0:01
Én úgy szoktam csinálni, hogy mikor kijön egy film, átgondolom, mennyit ér meg nekem. Van, hogy megveszek egy filmet azonnal, van, hogy kivárok. Pl. a korábbi Indiana Jones díszdobozt végig drágának találtam, ezért nem vettem meg. Mikor tavaly kijött a díszdoboz, azonnal lecsaptam rá, mert annak már baráti volt az ára. Most látom, hogy árazzák le az Indiana Jones filmeket, de nem verem a falba a fejem, annyit megért és kész.
A Dolog nekem nem ért meg 1990-et, most megveszem 990-ért. Viszont ha a Menekülés New Yorkból kijön 1990-ért, azonnal megveszem.
Mérlegelni kell. Időnként ráfizetsz, de ha az a film megér neked annyit, akkor üsse kavics.
0
2009. augusztus 30., vasárnap 23:31
Az Escape From New York az amcsiknál MGM! Neked milyen kiadások vannak meg? Mert nekem úgy rémlik, hogy Universal film... Sőt, most már látom is...
0
2009. augusztus 30., vasárnap 23:25
Ilyen egy igazi filmrajongó. :)))

Nekem mondjuk elég 1 példány a filmekből, még ha kedvenc is, de én is magasról teszek rá, mennyibe kerül, ha kedvencről van szó...

Az ember azért, amit / akit szeret, képes mindent megadni, nem?
0
2009. augusztus 30., vasárnap 23:16
*napján
0
2009. augusztus 30., vasárnap 23:14
Pontosan így van, ahogy Jama mondja. Én egy kicsit se bánom, hogy anno 1990 Ft-ért vettem meg a filmet(pedig már megvolt elötte is a film vagy 4-féle változatban), sőt, ha a Select ilyen minőségben a dupláját kérte volna, akkor is megveszem a filmet a megjelenés napján.
Sőt, az Escape from New York magyar DVD-kiadását is azonnal meg fogom venni, már megjelenéskor, bármennyiért is fogja adni a Select, pedig az a film is megvan már 2-féle változatban.
De van jobb is:a Casablanca című film 4-féle magyar kiadásban van meg, mindegyiket a megjelenésük apján vettem meg és egy fikarcnyit sem bánkódok miatta...
De pl. Stallone Cobrá-ját, a St. Elmo s Fire-t vagy az About Last Night-ot is több, mint 7000 Ft/darabért vettem anno DVD-n, sőt a két utóbbi filmet már megvettem Blu-ray-en is, pedig még lejátszóm sincs hozzájuk...

Hogy miért? Hát azért, mert imádom ezeket a filmeket, és nagyívben leszarom, mennyi az áruk megjelenéskor...

Ez ilyen egyszerű.
0
2009. augusztus 30., vasárnap 22:49
:) Nem csak én szívtam, ez kicsit megnyugtatott, de azért néhány keresetlen szót elmotyogtam magamban.
0
2009. augusztus 30., vasárnap 22:46
pontosan.
0
2009. augusztus 30., vasárnap 22:43
:)) na igen :) de ez a lemez is már ismerős :)
0
2009. augusztus 30., vasárnap 22:40
Ez szinte mindig így van. SPI filmeket még az elején megvettem 3000-ért, aztán kiderült, hogy fél év múlva mind 990 lett, ezek után kivártam és akkor vettem meg, amikor leárazták.
0
2009. augusztus 30., vasárnap 22:37
Az anamorf képről ne is beszéljünk, gondolom azt sem ingyen adta a Universal...
0
2009. augusztus 30., vasárnap 22:37
Ezért megy ez a piac szarrá. Mert ezentúl az is kivár aki meg akarja rögtön venni a megjelenéskor.
0
2009. augusztus 30., vasárnap 22:29
és, akkor most miután a select jó zsírosra kereste magát ezen a filmen jól kiárusítja, hogy jobb arc legyen a vásárlók szemében, ugye? :)
0
2009. augusztus 30., vasárnap 22:17
srácok, rosszul közelítitek meg a dolgot. pont egy ezresbe volt, hogy extrák kerültek a lemezre, méghozzá magyar felirattal. a kiadó eredetileg ugyanolyan fapados kiadvánnyal készült, mint a többi budget-termék (már amelyik nem egy korábbi kiadás leolcsósított változata volt), s a vevők közbenjárására határozott úgy, hogy inkább az extra változatra megy rá - 1.990 Ft-ért.
0
2009. augusztus 30., vasárnap 20:40
Fiatalság, bohó(c)ság... ;-)
0
2009. augusztus 30., vasárnap 20:36
Ennyiért megéri. Olcsóbb, mint az altatóm :D
0
2009. augusztus 30., vasárnap 20:36
Én pedig annyira el voltam merülve az éppen aktuális, nekem még meg nem lévő akciós filmek vásárlásával / vadászatával, míg nem nagy hirtelen ez is az lett. :-D
0