Keresés

A Dolog (DVD)

2009. március 17., kedd 17:58
a universal nem igazán szereti, ha a lokális produkcióka angol felirat is kerül, ugyanis attól fél, hogy esetleg más országok fiai is megveszik ezt a kiadványt, ahelyett, hogy megvárnák a saját verziójukat. az is emellett szól, hogy eredeti nyelven csak úgy tudod nézni a filmet, ha ott virít a képernyőn a magyar felirat.
0
2009. március 17., kedd 17:56
hihetetlen, hogy te mindenbe bele tudsz kötni.
0
2009. március 17., kedd 17:51
Ja, és az angol feliratot igencsak hiányolom. (sosem fogom megérteni, mért hagyják le. Ennyire drága a jogdíja?), mert mi van, ha egy amerikai cserediákkal nézném meg, de én ragaszkodom a szinkronhoz, ő viszont nem tud magyarul?!
0
2009. március 17., kedd 17:45
Hm... végül is, nem rossz megközelítés.
Én azonban arra próbáltam utalni, hogy, ha a magyar szinkron mellé választható a felirat, az eredeti angol hangsáv mellé miért kötelező?
0
2009. március 17., kedd 17:38
Soha nem értettem, ha már minden extrát magyar felirattal látnak el akkor arra a nyavajás elözetesre miért nem lehet rátenni????
0
2009. március 17., kedd 17:20
Vagyis ha Te szinnkronnal néznéd nézni, és ott ül melletted egy siket barátod, akkor is ideális.
0
2009. március 17., kedd 17:16
Nostehát:

- A kép valóban anamorfikus

- Az angol hang mellé valóban erőltetett a magyar felirat, ugyanakkor a magyar hangsáv kiválasztásakor rákérdez, hogy kérünk-e feliratot (vagyis nézhető szinkronnal felirat nélkül, szinkronnal és felirattal, illetve eredeti nyelven felirattal. Érdekes lehetőségek...)
- Az extrák mindegyike tartalmaz magyar feliratot (az kommentár is!)
- Az extrák többsége jegyzet és kép (természetesen magyarul), ezeken kívül az Így készült, a Kimaradt jelenetek és egy előzetes található (ez utóbbin nincs felirat, nem is hiányzik)
- Az "Így készült" tényleg a 80 perces film.

Kihagytam valamit?
0
2009. március 17., kedd 16:25
Kösz az infót. Azért még jöhetne több is. Pl. Mennyire szép a kép. Tényleg az az összes extra ami kint van az oldalon? Felirat van mindegyiken? Az audiokommetáron is? Nincs semmi papírtok? Az extrák milyen hosszúak?

Thanx előre is.
0
2009. március 17., kedd 15:55
Amikor útnak indítod a csomagodat! :D:D:D
0
2009. március 17., kedd 15:53
Akik előrendelték, azok mikor várhatják hogy megkapják?
0
2009. március 17., kedd 14:22
"Átlátszó műanyag tokban van, a borító belső oldalán nincs semmi, teljesen fehér."
- Még szép! Kívül van A VALAMI, belül meg semmi. :)
0
2009. március 17., kedd 14:15
Megvan a kiadvány.

A borító az, ami az adatlapon is látható. Átlátszó műanyag tokban van, a borító belső oldalán nincs semmi, teljesen fehér. A lemez szitázása a borítóhoz hasonlatos. A kép tényleg anamorf szélesvásznú lett. A menü animált, és nincs túlbonyolítva. Azt hiszem, minden extrán van felirat, bár nem volt időm mindbe belenézni. Az eredeti hangsávhoz kényszerített magyar felirat van, hangsávot csak a menüben lehet változtatni, a film közben nem.
Korrekt kiadvány. Képet sajnos nem tudok feltenni, nincs nálam fényképezőgép.
0
2009. március 16., hétfő 19:32
Nem, majd a tiédre lépek. Úgy jó lesz? (Szmájli nélkül.)
0
2009. március 16., hétfő 16:54
OK, Sorry. Vicceltem. Ha neked lesz meg előbb, azért kíváncsi leszek a véleményedre. Remélem azért boltban is lehet kapni.
0
2009. március 16., hétfő 16:28
Nehogy rálépj a saját nyelvedre... (és nehogy kihagyj egy sorvéget szmájli nélkül)
0
2009. március 16., hétfő 16:20
Laptop előtt görnyedve olyan, mint sajtreszelővel rejszolni...

Ha te mondod ;) :)))
0
2009. március 16., hétfő 16:20
berendelve, remélhetőleg holnap már mehetek is érte...
0
2009. március 16., hétfő 16:13
Lehet befejezni a gúnyolódást...

Amúgy ha jön BD-n cserélni fogom, de addig meg azért megnézném párszor. Laptop előtt görnyedve olyan, mint sajtreszelővel rejszolni...
0
2009. március 16., hétfő 16:09
Ahhoz képest, hogy Mikey erősen rá van gyógyulva a BD-kre ilyet enged meg magának, hogy DVD-t vesz? ;-)
Azért majd lökjetek fel infókat. Kíváncsi vagyok mennyire lett jó.
0
2009. március 16., hétfő 15:45
Jama, az én véleményem már most pozitív, pedig még meg se jött a film. :)
Mindenesetre, köszi a sok munkát, amit belefektettél! :)
0
2009. március 16., hétfő 11:31
no, kíváncsi leszek a véleményekre. :)
0
2009. március 16., hétfő 11:24
Mikey, ha bele tudtál nézni, azonnal dobj fel infóat róla! :D
0
2009. március 16., hétfő 11:18
Kösz hogy szóltál, már ki is kértem. Remélem, mihamarabb feldolgozzák... :)))
0
2009. március 16., hétfő 11:08
ÉS......  MEGJÖTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

Raktáron!!!!!!   :))))))))))
0
2009. március 6., péntek 18:14
Pedig azért Hitchcock filmjei igazi klasszikusak, és pont ott nincs felirat az extrákon. Én is hiányoltam. Az ember azok készültére sokkal kíváncsibb lenne. A feszültségkeltés mesterének munkáira.
0