Kár,hogy a Hitchcockoknál elmaradt ez a rajongói nyomás. Mennyi nívós extra magyar felirat nélkül.
0
2009. március 6., péntek 10:24
1453
gratula, na én nem fogom fikázni a feliratot,meg a szinkronokat mert nem szokásom ;) jóazúgy biztos.... :) kössz az infót, nem tudtam hogy így megy ... ahhhaa... "rajongói nyomás?" :D ez teljesen normális,erről pofáztam a jasonnál is,hogy ne szemetet, meg gyémántot adjanak,hanem vmi értelmes "középutat" a kiadások szempontjából... ezt az anamorf témát meg levizsgálom már, mert idegesít....
0
2009. március 6., péntek 10:11
17243
csak németországban és amerikában jelent meg anamorf képpel. ami a feliratot illeti, kb. egy hétig tartott, mire a kommentárt lefordítottam, illetve a közel 90 oldalas produkciós jegyzeteket, a 80 perces werkfilmet, a kimaradt jeleneteket és a film feliratát lektoráltam. (ha valakinek nem tetszik majd a "you gotta be fucking kidding me" magyar verziója, azaz "na ne basszál már", akkor nálam lehet panaszt tenni :). korábban a magyar kiadó egy 990 ft-os budget-termékben gondolkodott, a universal ebbe a kategóriába sorolta be a terméket, de aztán rajongói nyomásra döntöttek úgy, hogy ugyan 1.990 ft-ért, de egy minden szempontból versenyképes kiadvánnyal állnak elő.
0
2009. március 6., péntek 10:04
1453
mért nem az? megnéztem gépen is,tv-n is, semmi baj a képpel,csak hogy láccik nem digizték... teljesen jó... akkor hogy venni észre? az abyss-nál láccik a képarány szám.gépen, de tv-n elveszik... igazából mindegy.... nem tudom mért látja vki kis "ablakban" a tv-jén a nem anamorphot(viera plasmámon tök jó) a feliratot tudom hogy nincs, még mindig ott a kérdés hogy nem tudjuk felcsinálni rá??? mi ezen a bonyolult?
0
2009. március 6., péntek 9:11
3495
"és egy következő kiadványt majd pontosan hoznak úgy, ahogy eredetileg meghirdették: mondjuk nem anamorf képpel" ez teljesen úgy hangzik mint egy jól elcseszett nevelési módszer, kb mint az "addig nem állhatsz fel az asztaltól, míg meg nem eszed az ételt" olyan igazán.. magyaros :s
0
2009. március 6., péntek 0:57
17243
az nem anamorf és az extrákon nincs magyar felirat.
0
2009. március 6., péntek 0:42
1453
na látom itt is kérdésre szorulok :D esetleg privátban??? mért nem tudják(úgy mint a régi kiadásoknál,amin még csak felirat volt-simán kintről behozták a lemezeket-kiadni) megcsinálni így: olvasom- "R2,Pal, DualLayer, approx 104 min,2,35:1 Widescreen, Colour,English,French,Italian,Polish 5.1"--- 1999?ben---- akkor sikerült már 16:9re optimalizálni.... mi ezen a hatalmas gondjuk?nehéz rákopizni a magyar 2.0-át???arra a szerencsétlen dvd lemezre? ennyi nem? leveszik a francija+olaszt és már van is hely? nem akarom elhinni hogy mindig minden a jogi vita... nem kell ehhez még fórumot sem olvasni,hogy kell 2009ben megjelenni valaminek vagy mindenáron le kell gyártani egy új lemezt és nem lehet a "régi mesterlemezeket" felhasználni.... ? :)
0
2009. március 5., csütörtök 20:07
187
Igen ostoba kereskedőnek kell ahhoz lenni, hogy ezt a következtetést vonják le. Okos kereskedő ebből azt vonja le, hogy pontosan, az előre beharangozott időpontban kell megjelentetni, és eleve jó minőségben tervezni.
0
2009. március 5., csütörtök 14:05
245
Nagyon örülök, hogy a film a megjelenik anamorf képpel plusz a sok extra részemről biztos vétel.Remélhetőleg most már nem csúszik tovább a megjelenés. Egyébként a film megvan de letterbox képpel, és azt kell hogy mondjam, hogy 16:9 es tévén nagyon kiábrándító.Erőlködni kell, hogy az ember lásson valamit annyira kicsi a kép.
0
2009. március 5., csütörtök 13:27
14593
Az lehet, hogy te örültél volna a 4:3 letterbox képnek, viszont mások gyaníthatóan nem (ahogy én sem)...
Ha van lehetőség minőségi verziót kiadni, akkor bármennyit várok rá.
OFF: gondolom a Majmok DVD már nem kell...
ON
0
2009. március 5., csütörtök 13:17
945
Azért ez egy jó pont a kiadó részéről, hogy hallgatnak a vevőkre. Én annak is örültem volna ha 4:3-as képpel jön, de így a legjobb. Álmodni se mertem volna, hogy extra téren is ekkorát robban a kiadvány. A 80 perces dokumentumot várom a legjobban (ahogy Jama mondta a legjobb doku). Hát igen mindig sír valaki, hogy valami nem jó. A kiadvány csúszása a legkevesebb. Én ilyenért sose pampogtam. Pl. az Ultrafilm oldalán a Viva Django-nak is már meg kellett volna jelennie 02.15-én (én várok rá türelmesen...annak tudatában, hogy Magyarországon nem is adták a TV-ben sose, mert nem is volt hozzá szinkron).
0
2009. március 5., csütörtök 11:52
560
De jó lesz! A jobb minőségért akármennyit várok. Ez a film meg nagyon megérdemli. Meg én is. :)
0
2009. március 4., szerda 23:16
575
Azt azért nagyon remélem, hogy huszadika környékén tényleg átvehetem!!!!!!!!!! 10-11 éve láttam utoljára! Ti láttátok az eredeti filmet? Én igen! Még valamikor 1998-ban adták szinkronizálva a Duna TV! És nem vettem fel!!! Habár akkor nem tudtam volna, mert beszart az akkori videónk! Nem sokal előtte kapta be Carpenter-féle feldolgozást a videónk, ráadásul a 2., vagy a 3. példányt, ugyanúgy, mint az előzőt...
0
2009. március 4., szerda 23:07
575
Jól van, jól van! Énnekem sem tetszettek-tetszenek ezek a csúszások! A több hónapos is röhej, hát még a nyolcéves, főleg egy ilyen jó és minden valószínűség szerint hamar elfogyó fim esetében. Az utóbbi RENDKÍVÜL elképesztő és ABSZOLÚT ÉRTHETETLEN!!!!!
0
2009. március 4., szerda 23:00
2601
Azon az egy-két héten már ne múljék, a fontos, hogy minőségi legyen a kiadvány!
0
2009. március 4., szerda 22:37
14593
Na igen, ez az, amit nem fognak fel páran...
Én is nagyon várom, de ha van lehetőség egy jobb kiadvány legyártására, akkor inkább kivárom, bármennyi idő is legyen az. Annó az egylemezes Star Trek DVD-ket sem vettem meg. Éveket vártam, mire jöttek a filmekhez méltó változatban, de megérte. :)))
0
2009. március 4., szerda 22:33
Moderátor
7449
A kiadvány már egy hónapja megjelenhetett volna úgy, ahogy a világ legtöbb országában kapható: nem anamorf képpel. A kiadó azért halasztotta el a megjelenést, mert többek közt itt is sokan jelezték, hogy jobb lenne normális képpel kiadni, és hallgattak a vevőkre. Most már gyártás alatt a kiadvány, elképzelhető, hogy a jövő héten be is fut, de ha most meg azt olvssák a vevőktől, hogy milyen gáz, hogy nem akkor jelent meg (nyolc év késéssel), amikor először jeleték, akkor ebből is levonják majd a tanulságot, és egy következő kiadványt majd pontosan hoznak úgy, ahogy eredetileg meghirdették: mondjuk nem anamorf képpel.
0
2009. március 4., szerda 22:18
235
Selectnél rendszeresek a megjelenések késése, a BSG 2. évad például 3 és fél hónappal az eredetileg meghirdetett időpont után jelent meg, jelen esetben "csak" másfél hónap a csúszás.
0
2009. március 4., szerda 22:11
19949
ez tényleg kezd már egy kicsit nevetséges lenni. már tavaly augusztusban (vagy mikor) behirdették,h jönni fog és nemhiszem el,h azóta nem voltak képesek összedobni. ennyi idő alatt akár újra is forgathatták volna az egész filmet is.
0
2009. március 4., szerda 17:51
47
Ennyit húzni, már túlzás. Már mindenki hülyének néz, hogy mennyire várom és még mindig nincs a kezemben.
0
2009. március 3., kedd 20:19
7271
Nem baj, ha eddig kibírtuk, ezen a pár napon igazán semmi nem múlik.
"Come to Daddy!" :-)
0
2009. március 3., kedd 17:37
17243
már gyártás alatt van a lemez, elvileg az xpress március 11-12. környékén fog kapni belőle. a boltokba csak egy héttel később érkezik.
0
2009. március 3., kedd 17:31
866
Ami késik,nem nyúlik. 8-)
0
2009. március 3., kedd 17:11
6925
Ha minden jó film csak késne,de biztosan tudhatnád,hogy jön...
0
2009. március 3., kedd 16:41
945
Leaglább rajta van az oldalon, nem úgy mint a Szárnyas fejvadász.