Keresés

Eladó DVD / BD

2007. február 25., vasárnap 22:58
Megírtam a mailedre!
0
2007. február 25., vasárnap 22:53
Ha tényleg felteszed a Remény Rabjait valahova akkor légy oly kedves írd már meg, hogy hova! :-) Köszi!

kazama2@freemail.hu
0
2007. február 25., vasárnap 22:40
Igazad van, egyetértek veled valamilyen szinten. Azért válaszolok neked terjedelmesen most, mert normálisan próbálsz velem kommunikálni.

Érthetően leírtad az álláspontodat, és az észrevételedet, ami arra enged következtetni, hogy értelmes ember vagy.
Segíts akkor nekem megoldani egy óriási problémát. Az elmúlt időben sok filmemtől sikerült végre megszabadulnom, és ezt ennek a topicnak köszönhetem. Ez nem titok, és nem is tagadom. A különböző beszólások ugyan nem segítették elő, de nem is hátráltatták a dolgok menetét. Ha nem írtam volna vissza a HSZ-ekre, akkor sem lett volna semmi, de én sajna visszaírtam, és vitatkoztam pár elba--ott figurával. Mindenki aki vett tőlem filmet, az teljesen elégedetten távozott, mert ritkaságokkal gyarapodott a gyűjteménye. És most jön a lényeg: Az érdeklődők fele nem is szándékozik vásárolni máshonnan, csak az xpress-ről!!! Tehát akit érdekel egy bizonyos film, és mondjuk gyűjtő, de nem rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, akkor neki nincs megadva a lehetőség, hogy megvegye az általa keresett filmet. Szerinted akkor nem lenne sértődés, ha azt kiírnám, hogy "Tudom, hogy ez nem egy licitálós oldal, de aki nem látogat más oldalakat, az holnaptól látogasson, mert holnap feldobom valamelyikre A Remény Rabjai-t."Ugyanis tényleg felrakom, de nem írhatom be ide, mert belepofáznak úgy is. Nem hírdetem meg itt, sőt aki innen érdeklődik, annak el sem adom. Tudom, hogy ott úgy is többet adnak érte. Csak az a baj, hogy itt lehet, hogy odaadnám valakinek 7000, ott pedig esélye sem lesz a kis-pénztárcájú gyűjtőknek, a gazdagabb licitálók ellen. Remélem soha többet nem kell leírnom ezt senkinek, mert akinek a véleménye érdekel, az elolvassa, akinek meg teszek a véleményére(creeper,angel,balazs6k, meg a többi meg a többi barlangi ember), az meg akár le is nyalogathatja a képernyőt. Köszi Frederic a normális közeledést, előbb is jöhettél volna.

Üdv
0
2007. február 25., vasárnap 22:35
Sziasztok,
Eladom (vagy cserélem) 1500ft/dbért az alábbi régi papirtokos bontatlan dvdket.
Cserébe western filmek és a Sirhant művek bármelyik évadja érdekel. Mivel vidéken lakom, igy csak a postai út járható.

Az időgép (Rod Taylor- H.G.Wells)
Bosszúállók (Ralph Fiennes-Sean Connery)
Dermesztő szenvedélyek (Richard Gere-Kim Basinger)
Szabad préda (Mick Jagger-Anthony Hopkins)
Artúr király és a nők (Anjelica Huston)
Mi lenne ha (Jim Carrey)
Space Jam (Tapsi Hapsi-Michael Jordan)
Atlantisz gyermekei (Anthony Hopkins)
Véres Valentin (horror) bontott de tökéletes
Zaklatás (Demi Moore-Michael Duglas) bontott de tökéletes
A test melege (William Hurt-Kathleen Turner) bontott de tökéletes
Batman és Robin (George Clooney-Arnold Schwarzenegger)
Superman gyűjtemény 1-2-3 (3dvds doboz) 3000ft

üdv
keri@vnet.hu

0
2007. február 25., vasárnap 22:13
Ez a "nem én kezdtem" óvodás dolog. Valakinek el kéne kezdenie visszafognia magát, légy Te az első és legokosabb. Okos enged, szamár szenved, hogy egy köznyelvi példával éljek. Xpressnek csak egyszer kell bedühödnie és bezárhatja ezt a topikot akkor, amikor akarja. És talán ez lenne a leghelyesebb lépés. Aki üzletelni akar, menjen az aukciós oldalakra. De ez lerágott csont.
A többieknek azért nem szólok külön, mert talán ők is észreveszik magukat.
Ja, egyébként ha valakinek van eladó DVD-je illik árat is írnia mellé. De bevezethetjük azt a szabályt is, hogy aki nem ír árat az áru mellé, hanem licitekre vár, annak senki ne ajánljon 100 Ft-nál többet :) szerintem poén :)
Xpress helyében feltenném a következő kérdést: Én sem szarok a Ti házatok kertjébe, Ti se szarjátok össze az üzletemet.
És igaza is lenne.
0
2007. február 25., vasárnap 19:28
Nem. Csere-bere ügylettel váltam meg a Las Vegastól.
0
2007. február 25., vasárnap 18:42
calogero, küldtél e-mailt?
0
2007. február 25., vasárnap 18:25
Teljesen egyetértek veled.Aki licitáltatni akarja a filmjeit vagy keressen egy olyan oldalt ahol ezt megteheti, vagy írja oda a listájához, hogy liciteket az XY e-mail címre kéri,de akkor a liciteket ne hozza nílvánosságra.
0
2007. február 25., vasárnap 18:24
És ki volt a szerencsés? Én is mondtam neked 1 összeget, arra rátett még valaki?
0
2007. február 25., vasárnap 18:17
Az az igazság, hogy engem személy szerint az nem zavar ha hosszú a listája valakinek de az már igen ha nem ír árat hanem azt várja, hogy licitáljanak az emberek, aztán pofátlanul beírja merre tart az "aukció" na ez az ami nem való ide......Az hogy Korn, Pity-Puty, L és a többiek berakják a "hosszú" listákat árakkal szerintem nem sért semilyen szabályt. Nem rakják azért olyan sokszor, hogy ne lehetne vissza keresni........
0
2007. február 25., vasárnap 17:59
Igen mindkettő
0
2007. február 25., vasárnap 17:56
Üdv!

Érdekelne a következő két film:
Kaptár 2
Vas

Szinkronosak??
0
2007. február 25., vasárnap 17:21
Szia!

Érdekelnek a Hellraiser-ek!
Írj légyszi ide:

gerbence@citromail.hu
0
2007. február 25., vasárnap 17:20
Figyelem!
Ennek a fórumnak az a címe, hogy ELADÓ DVD.
Tehát akinek van eladó dvd-je az nyugodtan kiteheti a listáját, legyen bármilyen hosszú. Nem értem miért kell ezen kiakadni.
0
2007. február 25., vasárnap 17:11
Menj vissza két oldalt, és nézd csak meg mennyivel több film van ott egykupacban. JÉÉÉÉ, sehol egy kommentár. Nem furcsa?
0
2007. február 25., vasárnap 17:09
Ha egy kicsit lejjeb tekersz, akkor láthatod, hogy NEM én kezdtem el. Láttam, hogy mások is kirakják. Nekik miért nem szóltál? Komolyan kérdezem!
Miért nekem írsz ide? Nézzél szét egy picit.
0
2007. február 25., vasárnap 17:09
Sziasztok!

Én csak egyetlen egy Dvdt szeretnék eladni:

A tiltot völgy--- 1000 ft

mail: sipibence1984 kukac freemail.hu
0
2007. február 25., vasárnap 16:59
ja és nem akarok antiszemita lenni, de az aukciózás halál komolyan aukciós oldalakra való és nem ide.
0
2007. február 25., vasárnap 16:58
figy, ha gondolod, segítek Neked honlapot készíteni, ahova mindig aktuálisan felteheted az aktuálisan eladandó dolgaidat és ide csak a címet kéne bemásolnod... de ha gondolod aukciós oldalra is segítek regisztrálni Neked... és persze a többieknek is ha igénylik. de nem fest valami jól ez a topik.. naponta 100-150 hozzászólás többnyire a nagyiparosoktól... azaz Tőletek.
0
2007. február 25., vasárnap 16:55
ELKELT A FÉLELEM ÉS RESZKETÉS LAS VEGASBAN!!!!!!!
0
2007. február 25., vasárnap 16:55
Eladó Bontatlan Filmek:

Tremors 3: 3000
Megoldatlan Egyenletek: 3000
Szárnyaló Bátorság: 3000
A Mars Szelleme: 2500
Dzsungel Könyve 2(élőszereplős): 2500
Nagy Durranás: 3000
Esthajnalcsillag: 3500-Joglejáratos
Drágám, Most Mi Mentünk Össze: 3000-joglejáratos

Bontott, régi Warner-tokos filmek:

Scooby-Doo: A Nagy Csapat: 3000
Poltergeist: 3000

Bontatlan, régi Warner-tokos filmek:

Scooby-Doo: Rémisztő Rejtélyek: 3000
Gyűrűk Ura: 2500
Sommersby: 2300
Rocksztár: 3000
The Getaway-A Szökés: 3000
Vadiúj Vadnyugat: 2500

Bontatlan Díszdobozok:

Spiderman: 3500
XXX I.-II.: 3500

Bontot simatokos (MAKULÁTLAN) filmek:

Terminál(2DVD): 3000
Grincs: 2500
Godzilla: 1500
Bagger Wance Legendája: 3000
Egy Szexőrült Naplója: 2500
Amerika Fegyverben: 1500
Geronimo: 2500
Nagy Durranás 2: 2500
Hellraiser: I.,II,III,VI: 500/db
Underworld: 500
Texasi Láncfűrészes: 500
Kardhal: 500
Drakula II.: 500
Telitalálat: 500
Gyilkosság Lólépésben: 500
Darkness: 500
Kocka: 500
Dr. T, és a nők: 3500-joglejáratos
Huck Finn Kalandjai: 3500-joglejáratos
Susi És Tekergő 2: 3500-joglejáratos
Tűzgolyó(James Bond): 3500-joglejáratos
Nászok Ásza: 3500-joglejáratos
Bájkeverő: 3000-joglejáratos
Jennifer 8: 3500-joglejáratos

Érdeklődésre küldök képet: BONTATLAN Star Trek-The Next Generation Season 1: 16000, ha kintről rendeled 140 USD+pstktsg
BONTATLAN Majmok Bolygója – Planet Of The Apes – Special Edition: 17000

vjoliver@freemail.hu
dvdcollector@freemail.hu
0
2007. február 25., vasárnap 16:53
Az alábbi díszdobozaim,vagy filmjeim bármelyikét elcserélném egy az egyben, vagy értékegyeztetéssel :

Mátrix- A teljes gyűjtemény ( szobros ) bontatlan
Halálos fegyver díszdoboz ( szinkronos ) bontatlan
Ben Hur bársonydoboz bontatlan, esetleg 4lemezes szinkronos is
Kánikulai délután ( 2DVD, felirat )
Ghost in the shell ( limitált digipak )
Esetleg Bronxi mese

A következő lejárt jogú kiadványok bármelyikére:

Játsz/ma ( Kinowelt )
Magnólia ( 2 DVD, Kinowelt )
15 perc hírnév ( Kinowelt )
A nagy Lebowski ( Odeon )
A remény rabjai ( Ariel )

Természetesen csak karcmentes kifogástalan lemezek jöhetnek szóba.
Ha valaki pénzért is megvállna ezektől a daraboktól az is érdekel.
0
2007. február 25., vasárnap 16:39
Ok, köszi, akkor majd figyelek... :)
0
2007. február 25., vasárnap 16:34
Próbáld már meg újra!
0
2007. február 25., vasárnap 16:34
Nem kaptam meg a leveledet!
0