Igazad van, egyetértek veled valamilyen szinten. Azért válaszolok neked terjedelmesen most, mert normálisan próbálsz velem kommunikálni.
Érthetően leírtad az álláspontodat, és az észrevételedet, ami arra enged következtetni, hogy értelmes ember vagy.
Segíts akkor nekem megoldani egy óriási problémát. Az elmúlt időben sok filmemtől sikerült végre megszabadulnom, és ezt ennek a topicnak köszönhetem. Ez nem titok, és nem is tagadom. A különböző beszólások ugyan nem segítették elő, de nem is hátráltatták a dolgok menetét. Ha nem írtam volna vissza a HSZ-ekre, akkor sem lett volna semmi, de én sajna visszaírtam, és vitatkoztam pár elba--ott figurával. Mindenki aki vett tőlem filmet, az teljesen elégedetten távozott, mert ritkaságokkal gyarapodott a gyűjteménye. És most jön a lényeg: Az érdeklődők fele nem is szándékozik vásárolni máshonnan, csak az xpress-ről!!! Tehát akit érdekel egy bizonyos film, és mondjuk gyűjtő, de nem rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, akkor neki nincs megadva a lehetőség, hogy megvegye az általa keresett filmet. Szerinted akkor nem lenne sértődés, ha azt kiírnám, hogy "Tudom, hogy ez nem egy licitálós oldal, de aki nem látogat más oldalakat, az holnaptól látogasson, mert holnap feldobom valamelyikre A Remény Rabjai-t."Ugyanis tényleg felrakom, de nem írhatom be ide, mert belepofáznak úgy is. Nem hírdetem meg itt, sőt aki innen érdeklődik, annak el sem adom. Tudom, hogy ott úgy is többet adnak érte. Csak az a baj, hogy itt lehet, hogy odaadnám valakinek 7000, ott pedig esélye sem lesz a kis-pénztárcájú gyűjtőknek, a gazdagabb licitálók ellen. Remélem soha többet nem kell leírnom ezt senkinek, mert akinek a véleménye érdekel, az elolvassa, akinek meg teszek a véleményére(creeper,angel,balazs6k, meg a többi meg a többi barlangi ember), az meg akár le is nyalogathatja a képernyőt. Köszi Frederic a normális közeledést, előbb is jöhettél volna.
Üdv