Keresés

Eladó DVD / BD

2007. január 23., kedd 13:38
Sokan hagyták itt a fórumot, amiért egyre inkább ilyen, amilyen, és nekem is egyre kevesebb kedvem van naponta korpa közé keveredni. Sajnálom, hogy errefelé halad ez a folyamat, egy moderátor valóban szükségszerű lenne.
most posts by TM
0
2007. január 23., kedd 13:30
Na pont ezért kellene a moderálás. Ha valaki jártas némileg az off-line boltokban, tudja kb mi , hol, mennyi és ha ezt valaki figyeli, tudja, ki és mikor tett fel filmet nyerészkedési szándékkal. Ezt szerintem bármelyikünk kiszűri, nem beszélve a "2bd van belőle, 3 db van belőle" szintú "hirdetésekre".

A licit dologra meg - és most ne tessék megkövezni,de akkor is kiírom, először és utoljára - ott a vatera! Tessék odamenni és ott árulni!

Egyetlen fórum sem müködhet moderátorok nélkül, kedves Xpress, itt az ideje, hogy itt is szemléletváltás legyen!!!
0
2007. január 23., kedd 13:20
Az a tendencia, hogy sokan a gyors és könnyű pénzszerzést látják ebben. Megszerzik akárhonnan a filmeket és egyből felnyomják ide, a legújabb divat szerint licitálási feltétellel. Amit Angel ír, hogy "gyűjtői cserebere", na az már - ha van még egyáltalán - abszolút nem látszik, mert ki vesz észre egy 2-3 filmes bejegyzést a 20-30 filmesek között?
most posts by TM
0
2007. január 23., kedd 13:16
Utolsó cserkész (szinkronos) + Sakál (magyar felirattal)   3000.-

további eladó filmek:

700huf/db

Szörnyek keringője
Kemény meló
Agylegény
A nagy kaszálás
Jószomszédi iszony
Széftörők
Gyagyás család
A Pacák
Csupasz pisztoly a zűrben
Darkness
Imposztor
Fegyverek dallama
Lovagok háborúja
Kevin és Perry a csúcsra tör
Egy sorozatgyilkos nyara
Lucky Luke és a Daltonok
Amerikai álom
védd magad
Báránysültek hallgatnak
Mélyen az erdőben
Felcserélt szerepek
Tökös srác
Gonosz falu
Equilibrium
Filmcápák hálójában
Hulla, hó, telizsák
A bűn állomásai

amiket szinkronos verzióban keresek:

Pop, csajok satöbbi
Fűrész 2.
Kardhal
A tenger vadjai
Akire büszkék vagyunk?!
American Dreamz
Félelem és reszketés Las Vegasban
Zoolander - A trendkívüli
Huligánok
Világok harca (2 DVD)

0
2007. január 23., kedd 13:14
Az ITT véletlen lett egy t, a naggyon pedig sokkal több g akart lenni, tehát nagggggggggggyon. :)))
0
2007. január 23., kedd 13:14
Igaz-igaz, utólag gondoltam magam is, hogy ökörség lenne a teljes moderálás, de akkor és ott jó ötletnek tűnt. ;-)
Szerény személyem nem számít törzsvevőnek az Xpressen, bár egyszer már vásároltam Tőlük, meg vettem is, kínáltam is használt dvd-t az illetékes fórumokon, tehát én sem örülnék a teljes kimoderálásnak. Jót dumálni a filmekről nem sok helyen tudok máshol, ha a két-három filmratyi haveromat nem számolom. :-) Inkább nem játszom a tűzzel, igyekszem nem reklámozni más boltokat (bár ez nem mindig sikerül),ha már egyszer nem itt vásárolok.
0
2007. január 23., kedd 13:13
Teljesen igazatok van. Mostmár akárhányszor feljövök ide, lassan bármelyik topikban van eladó dvd, és nagyon szokszor olyan, ami it is kapható. Teljesen mindegy, milyen státuszú, egyszerűen nem kellene hagyni, hogy itt forgalmazott dvdket a fórumban áruljanak. Ez pont olyan, mintha a T***oba kiállnék a bolt elé és olcsóbban adnám azt, ami amúgy bent is kapható.

Más az itthon meg nem jelent kiadvány és a joglejárt kiadvány. Bár talán azon is el kellene gondolkodni.

A más oldal reklámozása érdekes kérdés. Én is sokszor írtam már itt az hmv-t, hogy milyen jó, olcsó, stb,de soha sem itt vagy egyeltalán itt kapható filmmel kapcsolatban. De lehet, még ezt sem kellene engedni. Aki akarja, megtalálja a neten a boltokat.

Az alkudozós hírdetéseket pedig naggyon szigorúan és azonnal törölném, magyar és küldföli oldal is van ilyen célra.

Tényleg kellene a moderálás, az adok-veszek miatt is, és a tiszteletlen, vulgáris és sértő hozzáaszólások miatt.

A régebbi és "minőségibb" hozzászólók érdekében S.O.S kellene egy-két moderátor!!!!
0
2007. január 23., kedd 12:58
szvsz nem ez lenne a megoldás, a gyűjtői cserebere nem igazán rontja a boltot, azokat kéne kiszűrni, akik üzletszerűen foglalkoznak az eladásokkal. ennek megállapításához pedig nagy tehetség nem kell, elég megnézni, h mit és mekkora mennyiséget akar vki eladni, esetleg hozzávéve azt, h melyik felhasználóról van szó. szvsz bármelyikünk meg tudja mondani, h mondjuk az utolsó 10 "árusból" ki az, aki a tényleges gyűjteményéből árusít ki néhány darabot vmilyen okból, és ki az, aki az általa árult filmeket eleve haszonszerzési célzattal szerezte be (hú, ez elég hivatalos lett:))
egyébként meg mindenfelől oda jutunk, h moderálni kellene az oldalt, egy moderátor gond nélkül megoldaná a dolgot. azon meg felesleges parázni, h ez rontaná az üzletet: aki egyébként itt vásárol, az nem fog megsértődni azon, h ezentúl a dvd-re költött pénzét nem itt keresi meg, és az egyéb okokból történő moderálás sem járna számottevő vevővesztéssel - egész egyszerűen azért, mert a bolt jó, és senki nem önmaga ellensége, h sértődöttségből elmenjen más, rosszabb/drágább/stb. helyre vásárolni
0
2007. január 23., kedd 12:55
A senkinek nem tetsző emberekről beszéltem, akiknek nagy része csak eladni-venni jár ide, de nem Xpress-cuccot. S ha már itt van, tanújelét adja pallérozottságának, ráadásul még a fórum felületét sem tudja kezelni, de feleselni már enbéegyesen megy neki. Meggondoltam, az ilyeneket szívesen kiűzném.
most posts by TM
0
2007. január 23., kedd 12:49
A más boltok reklámozására vonatkozó résszel viszont 100%-ig egyetértek.
0
2007. január 23., kedd 12:48
Talán az "ocsu egy része is elpártolna innen", ami talán még "némi színvonal-emelkedést" is hozna, de ha már ennyire véded mások (?) érdekeit, ne felejtsd el, h ez elsősorban egy bolt. Ahol az "ocsu" (potenciális) vásárló.
Ez itt valóban csak másod(?)sorban egy filmes fórum.
Szóval meg kéne gondolni, mielőtt kiűznéd innen a neked nem tetsző embereket.
0
2007. január 23., kedd 12:44
Nem kéne ezt agyonbonyolítani: tudomásul kéne venni, hogy ez egy bolt, ahol illik a bolt termékeit venni, és nem illik idegen árut kínálni, más boltokat reklámozni, és ennyi.
most posts by TM
0
2007. január 23., kedd 12:04
Megvételre ezeket a filmeket keresem azonnalra,kifogástalan állapotban lévőket:

-Ház a tónál
-Számkivetett
-Showtime - Végtelen és képtelen
-S.W.A.T. - Különleges kommandó
-A 40 éves szűz - vágatlan változat
-Pánikszoba - extra változat (3 DVD) DIGIPACK!!!!
-Lock Up - A bosszú börtönében
-Millió Dolláros Bébi (2DVD)
-Halálra jelőlve - szinkronizált változat
-Scooby-Doo: Kalózok a láthatáron
-Aranyoskám - szinkronizált változat
-Összeomlás - szinkronizált változat
-Közönséges bűnözők - szinkronizált változat
-Pillangó-hatás
-Viasztestek
-Amerika kommandó: Világrendőrség
-A teljes Mátrix-gyűjtemény (10 DVD) (NEM A SZOBROS)
-Terminátor Díszdoboz (6 DVD)
-A tenger vadjai
-Superman - Christopher Reeve gyűjtemény (8 DVD)

Ajánlatokat az eladodvdk74@freemail.hu-ra várom!!!!!!
0
2007. január 23., kedd 11:52
Akkor lehet, hogy én még pont a káosz előtt buktam le. Hát igen, ez az én formám. :-)
Tudom, hogy kivitelezhetetlen ötlet, és ha meg is valósulna, kezelhetetlen helyzet alakulna ki, de csak az Xpressnél már nem kapható filmek csereberéjét kéne engedni, a többit, amelyek még innen is rendelhetők, kellene moderálni. Hozzáteszem megint, ez lenne az igazi Mission: Impossible. Állandóan figyelgetni, ki mit ad el, melyik film bizonytalan státuszú vagy épp joglejárt, összefésülni a friss infókat a hozzászólásokkal, erre biztos nincs idő.
0
2007. január 23., kedd 11:50
Kisebb túlköltekezés, és a szobám helyhiánya miatt eladók a következő dvd-k. Utolsó lehetőség, lentebb szoított árakkal, de ha így sem mennek el, inkább elajándékozom, vagy megtartom őket.:):

- Batman rajzfilm első kötet papírtokban - 3500 forint.
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5147&VID=R31592350964098968

- Superman - a mozifilm (feliratos, kipattintós papírtokos régi kiadás) - 1200 forint.

- Superman 2. (feliratos, kipattintós papírtokos régi kiadás) - 1200 forint.

- Superman 3. (feliratos, kipattintós papírtokos régi kiadás) - 1200 forint.

- A Poseidon katasztrófa (feliratos, extrás régi kiadás) - 1000 forint.

- A légy (első, egylemezes, feliratos verzió) - 1000 forint.

- A légy 2. (első, egylemezes, feliratos verzió) - 1000 forint.

- Ragadozó (első, egylemezes, feliratos verzió) - 1000 forint.

- Ragadozó 2. (első, egylemezes, feliratos verzió) - 1000 forint.

Angol és amerikai dvd-k, magyar felirat és hang nélkül:

- Zombie Holocaust (Zombies unter kannibalen, német 2-es régiós kiadás, widescreen, extrás, angol és német 2.0-s hanggal) - 1500 forint.

- Masters of Horror: Takashi Miike s Imprint (német, 2-es régiós, teli extrás kiadás, angol és német 5.1-es hanggal, német felirattal) - 2000 forint.

- Curse of the Puppet Master (régiófüggetlen, Gyilkos bábuk 6. rész, angol hanggal) - 2000 forint.

- Puppet Master - The Legacy (A gyilkos bábuk történet foglalja össze egy keretsztorival, a többi részből bevágott jelenetekkel, régiófüggetlen, angol hang) - 1000 forint.

- Aliens Gone Wild! (a Full Moon kiadó bemutató lemeze, több mint két órányi, több dokumentumfilmmel, trailerekkel, filmjeik részleteivel - 1-es régiókód!!!) - 1000 forint.

- Fulci s Black Cat (régiófüggetlen kiadás, widescreen, extrákkal, Fulci-interjúval) - 2000 forint.

bojtosgabor@fangoria.hu

0
2007. január 23., kedd 11:50
Ők is megkereshetnék a bazároldalakat, így nem lenne vita.
Vagy lehetne alternatív megoldásokat is eszközölni: csak ennek az oldalnak egy adott helyén lehetne kereskedni egy topikban, nem 3-4 helyen egyszerre, csak a fórumon eltöltött x idő, vagy az Xpress-nél hagyott x érték felett.
Minden normális közösségben van valamilyen "keltetési" szakasz, amíg egy új illető beintegrálódik, csak itt van az, hogy megjelennek vadidegenek, és a modortanaságukkal meg a tudatlanságukkal bomlasztanak, provokálnak vagy csak szimplán idegesítenek másokat.
Ezzel a szigorítással, vagy kitiltással valamilyen mértékben orvosolni lehetne a jelenséget, szerintem.
most posts by TM
0
2007. január 23., kedd 11:46
Sziasztok,
sajnos kénytelen vagyok megszabadulni néhány korongtól...

Eladó DVD-k:

Titan – Időszámításunk után (feliratos változat) - 1000.-
Kaszás 1500.-
A sötétség leple -1200.-
Harry Potter és a Bölcsek Köve (Digipack, kicsit viseletes, de semmi gond a lejátszással) - 2000.-
Harry Potter és a titkok kamrája (Digipack, kicsit viseletes, de semmi gond a lejátszással) -2000.-
Felpörgetve - 500.-
Édesek és mostohák – 1200.-
Jumanji – Jubileumi változat (külső, kihajtható papírtokkal) – 1500.-
Penge: Szentháromság 1500.-
Csajozós film -1500.-
Narnia krónikái – 2000.-
A randiguru – 1500.-
Ryan közlegény megmentése – II. világháborús gyűjtemény (4 DVD) – 6000.-
Riddick – A sötétség krónikája – 1500.-
Már megint egy dilis amcsi film – 1000.-
Terminál (2 DVD) – 2000.-
Rémségek kicsiny boltja – 1200.-
D-Tox – 2000.-
Tök alsó: Európai turné – 1200.-
Segítség, hal lettem! – 1000.-
Vidocq – 500.-
Számkivetett (2 DVD) – 2500.-
Fantasztikus négyes – 1800.-
Doom – 2000.-
A köd (2005) – 1500.-
Fejcserés támadás – 1200.-
Rómeó + Júlia (Extra változat) – 1500.-
Charlie angyalai – 1200.-

Zenei DVD-k:

Barbara Streisand – Timeless: Live In Concert – 2000.-
Slayer: War at the Warfield – 2000.-
Hammerfall: One Crimson Night – 2000.-
Edguy: Superheroes – 1500.-

rapcsakbalazs@fangoria.hu
30/374-58-90
0
2007. január 23., kedd 11:44
Eladó DVD-k (az árak irányárak):

A fantom (bontott, de egyszer sem nézett) 4000 Ft
A muskétás 500 Ft
A pusztító (feliratos, BONTATLAN) 1500 Ft
Ace Ventura (feliratos, bontott, de egyszer sem nézett) 1000 Ft
Ace Ventura 2 (feliratos, BONTATLAN) 1000 Ft
Top Gun (2 lemezes extra változat. bontott, de egyszer sem nézett) 2000 Ft

Valamint keresem DVD-n a Shop Show és a Horrorra Akadva 4 című filmeket.

Az ajánlatokat lehetőleg a rage_@freemail.hu-ra vagy a 06-20-329-0209-es számra várom!
0
2007. január 23., kedd 11:41
Igaz amit írsz, de mi van azokkal, akik nem nyerészkedni szeretnének, hanem néhány megunt filmet szeretnének eladni? Mint például én. Számomra ideális ez a fórum...  :-)
0
2007. január 23., kedd 11:38
Ami itt van, azt totál káosznak hívják!
A szomorú az, hogy már Robi kezéből is kicsúszott a gyeplő és nem tudja, hogy ártana vagy használna a fórum látogatottságának, ha egyszerűen kitörölné az összes "adok-veszek" topikot. Bár én is vettem már jópár itt hirdetett, használt filmet, mégis azt mondom, már annyira kezd elburjánzani ez az egész, hogy meg kellene lépni a maszekolás kitiltását. Vannak erre más fórumok. Talán az ocsu egy része is elpártolna innen, ami talán - bár ez most nem lenne nagy fegyvertény! - némi színvonal-emelkedést hozna.
most posts by TM
0
2007. január 23., kedd 11:32
Nem a tapírtokra gondoltál? :-)
0
2007. január 23., kedd 11:31
De jó, engem meg egyből kimoderáltak, mikor egy frissen megjelent terméket próbáltam elsütni az xpressen, igen-igen burkolt formában, ráadásul csak emilcserére buzdítottam az egyik topiktársat a termék adatlapján... Akkor most hogyanvanez??? Nem ezt hívják diszkriminációnak?
0
2007. január 23., kedd 11:30
Ott gyártják a pípírtokot!
most posts by TM
0
2007. január 23., kedd 11:22
Eladó karcmentes eredeti dvd filmek.
(A tokok is karcmentesek)

Jóbarátnők 2000
Átkozott szerencse 2000
Pusztító Szinkr. 2000
Lány a vízben 2000