Keresés

Eladó DVD / BD

2006. december 22., péntek 22:29
Oda is elkuldtem most, irtam telefonszamot is. De ha gondolod felvehetsz msn-en is, a mail cim el, amire irtal.
0
2006. december 22., péntek 22:11
Még nem érkezett meg:-(( Jöhet ide is: lytaa. kukac freemail.hu  (a lytaa után kell a pont!)
0
2006. december 22., péntek 22:04
Elado dvd-k, csak budapesti szemelyes atvetel jatszik.

Vörös sárkány (2 dvd, magyar kiadas, magyar extrak, extra lemezen kis karc, emiatt az egyik extraban ugrik 2mp-et a lemez, egyebkent hibatlan) 1000
Moulin Rouge / Mindhalálig zene (dupla dvd tokban, nem twinpack) 1500
Őrült Stone 500
Pofa be! 500
Széftörők 1000
Utolsó belövés 500

Mail/msn: almsn1@gmail.com
0
2006. december 22., péntek 22:03
"Azt hiszem, azzal, hogy a bolt V.I.P. vásárlója vagyok, jogot nyerten arra, hogy írhassak ide. Az, hogy a mondandóm Neked meg még pár embernek nem tetszik, az egy dolog."

Minden regiosztralt felhasznalo irhat ide, senkit sem erdekel, hogy jelenleg milyen statuszban vagy az xpress-en, nem szamit. A lenyeg egyszeru, vitatkoztok _feleslegesen_. Xpress.hu kozolte, hogy nem kivanatos ebben a topicban a bontatlan dvd-k eladasa nagy mennyisegben. A srac jelenleg tobb, mint 40db dontatlan dvd-t arul, ezert jeleztem, hogy errol mar volt szo, nem itt kene. Erre te reflektaltal, de minek. Az xpress.hu kozolte, hogy ezt nem akarja itt latni, innentol kezdve mindegy mi a velemenyed vagy mase.
0
2006. december 22., péntek 22:00
és ha esetleg engem is megkérdeztek:

JÓ LENNE LESZÁLLNI A TÉMÁRÓL, VAGY MÁSHOL KITÁRGYALNI, MERT K***ÁRA UNALMAS EZT OLVASNI EGY EGÉSZ NAPON KERESZTÜL!!

elnézést a kultúrálatlan hozzászolásért a többiektől
0
2006. december 22., péntek 21:56
Ha már megkérdeztél:

nagyon egyszerű a megoldás! A seftelők és a nyerészkedők kerüljék el messzire az eladó dvd-topikot, ami szerintem az xpress-től származó idézet lényege is. És akkor nem lesz miről off-olni, vagyis a normális adás-vétel zavartalanul folytatódhat. A fenti két minősítést természetesen csak az vegye magára, akire tartozik.
0
2006. december 22., péntek 21:54
1. gondod van az írott szöveg értelmezésével, ezért olyanon sértődsz meg, amin nem kellene, mert nem téged minősít.
2. kevés ember van, akinek a nickje ilyen beszédes lenne.
3. ez itt teljesen off, menjetek már át egy másik topikba, csak mert illik a többiekre is odafigyelni.
4. megbocsátok, és neked is boldog karácsonyt ;)
0
2006. december 22., péntek 21:49
Ne mondogassam? Ez a véleményem.

Megállapodtunk abban, hogy ez egy bolt által üzemeltetett fórum.
Azt hiszem, azzal, hogy a bolt V.I.P. vásárlója vagyok, jogot nyerten arra, hogy írhassak ide. Az, hogy a mondandóm Neked meg még pár embernek nem tetszik, az egy dolog.
Én itt elsősorban vásárló vagyok.

És nem hiszem, hogy anyáztam, vagy kultúrálatlan lettem volna. Annyi jogom nekem is van ide írni, mint Neked.

És már megbocsáss, de ezt most nem írnám le, ha betartod, amit ígérsz, és nem válaszolsz.
0
2006. december 22., péntek 21:43
és van még egy: mindenki arra használja a fórumot, amire rendeltetett: véleményt cserél a filmekről és általában kultúráltan viselkedik.
azt meg ne mondogasd, hogy lehet törölni ezt a topikot: ezt sokan, akik normálisan adunk-veszünk itt, nem szeretnénk.

ps: amúgy menjetek már át ezzel a témával a chatbe, vagy a kib@szottul dühít topikba.
0
2006. december 22., péntek 21:41
Szia,

Ment a valasz Bir-lak ugyben.
0
2006. december 22., péntek 21:35
Hát pedig ha nekem valami sérti az érdekeimet, akkor odafigyelek rá.
Nem szólni kell. Törölni.
A hozzászólást vagy a topicot.

Amúgy már meg ne haragudj, de a hozzászólásban, amire reagáltál, nem tettem fel kérdést.
Ebből következik, hogy nincs több kérdésem.
0
2006. december 22., péntek 21:31
Te hozzáfűzöd a véleményed.
Én is hozzáfűzöm a véleményem.
Aztén Te jössz újra, majd megint én...
És sikeresen szétoffoljuk a topicot.

Van még egy alternatíva.

Xpress töröl, ha akar. Ha nem, nem. Az Ő baja. Az Ő fóruma.
Te nem fűzöd hozzá a véleményed.
Én sem fűzöm hozzá a véleményem.
A topic nincs szétoffolva.

Melyik tetszik jobban?
0
2006. december 22., péntek 21:28
Igen, itt.
Ahol az Xpress rágalmazásig süllyed.
Ezt nem szabadott volna.

Törölni joga van, de rágalmazni nem. Csak ha bizonyítéka van.
0
2006. december 22., péntek 21:25
Helló!

A Bír-lak érdekelne. Írtam emailt.

0
2006. december 22., péntek 21:24
Itt a lényeg.
0
2006. december 22., péntek 21:22
Ebben nagyon igazad van: csakis az Xpress felelőssége és joga eldönteni, hogy mit enged meg a boltjában és mit nem. Én max a véleményemet tudom hozzáfűzni a dologhoz és távol álljon tőlem, hogy holmi önjelölt fogyasztóvédelmis szerepben tetszelegjek. Egyébként előfordult már, hogy az Xpress törölt gyanús tartalmú hírdetéseket /túl sok bontatlan dvd-vel/ tehát esetleg a kötözködőknek is igazuk lehet...

Többiektől bocs az eddigi OFF-okért!
0
2006. december 22., péntek 21:20
Ime az egyik bontatlan dvd-k tomegesen eladok cimu temarol az Xpress velemenye. Jogosan...

"9680.  Xpress.hu   12/14/2006 3:38:26 PM  

Egykutya: elég.
Most hagyd abba légyszíves a filmjeid reklámozását. Creeper leírta a lényeget: nem hiszem, hogy valaki ilyen mennyiségben tisztességes úton szerzett bontatlan filmeket tud kínálni alacsonyabb áron, mint amennyiért a kereskedők kapják a kiadóktól. Valami nem stimmel a történetedben: vagy tisztességtelen úton jutottál a filmekhez, vagy nem újak. Egyébként is mindegy, mert már azzal kimeríted az alapvető fórumetikai szabályokat, hogy ugyanazt a hozzászólást egy nap húszszor bemásolod a topicba.
Ez egy DVD-bolt, nem egy orgazda-elosztó, úgyhogy keress légyszíves egy másik oldalt, ahol seftelhetsz.
Köszöntem. "
0
2006. december 22., péntek 21:18
Az xpress.hu kozolte mar tobbszor is ebben a topicban, hogy nem akar tomegesen bontatlan elado dvd-ket latni itt. Gondolom van jobb dolguk is, mint folyamatosan ezt a topicot figyelni, hiszen ez egy bolt. Serti az erdekuket es szoltak. Van meg kerdesed?
0
2006. december 22., péntek 20:57
Megint "L"-kapkodtam a listát, a Bűvös körhinta már "L"-kelt. :)
0
2006. december 22., péntek 20:52
Frissült a listám, budapesti személyes átvéttel eladó dvd-k, lehetőseég szerint a "Teljes árú" filmek mellé egy -"félárú" filmet választani. tel:06203105020

TELJES ÁRÚ FILMEK    

A harag 2    1200
A múmia visszatér (2 lemezes, szinkronos kiadás)  Brendan Freaser  1000
Aranyoskám (feliratos, első kiadás)  Dustin Hoffman  800
Az ügyfél (feliaratos kiadás)  Tommy Lee Jones, Susan Sarandon  800
Ellenség a kapuknál  Jude Law, Joseph Fiennes  1500
Freddy Vs. Jason  Robert Englund  800
Gengszterrománc  Jennifer Lopez, Ben Afflek  800
Holtak hajnala (1978, papírtokos kiadás)    1200
Interjú a vámpírral (feliaratos kiadás)  Tom Cruise, Brad Pitt  1000
Már megint egy dilis amcsi film/Vadkanok (Twinpack díszdoboz)    1500
Még egy kis pánik (Warner papírtokos, első kiadás)  Robert De Niro, Billy Cristal  1000
Nagy Sándor, a hódító  Colin Farrel, Angelina Jolie  1500
Pénz Beszél (első kiadás!!!)  Al Pacino, Matthew McConaughey  800
Pinokkió (UIP-Duna-s kiadás)  Roberto Benigni  800
Tizenhárom  Holly Hunter, Evan Rachel Wood  1200
Van Helsing:A londoni küldetés (Rajzfilm, a mozifilm folytatása)    1000
Vírus (Warner papírtokos, első kiadás)  Dustin Hoffman, Morgan Freeman  1000

FÉLÁRÚ FILMEK    
Az élet nélkülem  Sarah Polly  500
Bűvös körhinta    500
Egy veszedelmes elme vallomásai (első, UIP-Duna-s, feliratos kiadás)  George Clooney  500
Előérzet    500
Equilibrium (első, UIP-Duna-s, feliratos kiadás)  Christian Bale  500
Halloween:Feltámadás (UIP-Duna-s első kiadás)  Jamie Lee Curtis  500
Mix    500
Vera Drake    500
0
2006. december 22., péntek 20:43
Üdv!

Eladó ill. elcserélhető:

Igazság ligája első évad
Ragyogás - Kubrick

lecterdoctor1@freemail.hu
0
2006. december 22., péntek 20:41
Oké, zárjuk le a témát! ;)
Egészen addig, amíg újra bele nem köttök itt valakibe.

Ez a topic arra van, hogy eladó dvd-ket hirdessenek benne.
A moderátornak ( ha van ilyen ) illetve a bolt üzemeltetőjének jogában áll törölni az olyan hozzászólásokat, amikről úgy érzi, sérti az érdekeit.

De másnak lehet, hogy nem kellene belepofázni, ki, mit és mennyiért árul itt.
Mert Ti beszóltatok, én visszaszóltam, most meg ugye a topic szét van offolva.
Engem nem zavar, de akit igen, az szerintem inkább tartsa meg a véleményét, és ezzel elkerüli, hogy idáig fajuljon a dolog.

OFF, én beszéltem.
0
2006. december 22., péntek 20:38
Elado dvd-k, csak budapesti szemelyes atvetel jatszik.

Vörös sárkány (2 dvd, magyar kiadas, magyar extrak, extra lemezen kis karc, emiatt az egyik extraban ugrik 2mp-et a lemez, egyebkent hibatlan) 1000
Bír-lak - A teljes második évad (4 DVD) 2000
Moulin Rouge / Mindhalálig zene 1500
Őrült Stone 500
Pofa be! 500
Széftörők 1000
Utolsó belövés 500

Mail/msn: almsn1@gmail.com
0
2006. december 22., péntek 20:28
Megint csak magamból tudok kiindulni:

ha sajátom a film, vagyis a gyűjteményem részét képezi, akkor az azért van, mert szeretem az adott filmet, és a lehető leghamarabb meg is nézem, tehát minimum kibontom. Utána esetleg megunom, elajándékozom vagy éppen eladom kész...

Nekem az gyanús /és ha kicsit visszaolvasol, nem csak nekem/ ha valaki úgy árulja a gyűjteményét, vagy annak egy részét, hogy kb 90%-ban bontatlanok a dvd-i. Akkor minek vette meg, ha meg se nézi? Mondjuk a meghírdetett huszonakármennyiből 23. Győzzél meg, hogy valaki képes arra, hogy 23 db filmből két példányt kapjon véletlenül. Ha ügyes vagy, még hinni is fogok Neked!:) De szerintem inkább zárjuk le a témát, mert sehová sem vezet és csak OFF-olás lesz belőle.
0
2006. december 22., péntek 20:28
megnéztem ma a king kong rendezőit. volt benne egy klassz triceratopszos roham, meg egy hosszú vizi akció többféle rondasággal, még billy elliot is megkapta a maga végszóját, szóval tökjó.

eladó egy háromlemezes, egyszer nézett king kong SE, több mint hat órányi extrával. ár: 5.000 ft.
0