Keresés

Eladó DVD / BD

2006. január 31., kedd 12:30
200/90/20  :)
0
2006. január 31., kedd 12:30
Kis bohó cicafiú!
most posts by TM
0
2006. január 31., kedd 12:28
"A mobilszámomat mégsem adnám meg, édes! :-)))"

Nekem se? Naaaa, lécci, léécci léccci....
0
2006. január 31., kedd 12:24
Azt hiszem a hétvégén megy az ünokaöcsém feléd. Odaadjam a filmeket neki?
0
2006. január 31., kedd 12:20
Nana! Én már elárultam, hogy nős vagyok, ha ez személyes adatnak minősül! :-)
A mobilszámomat mégsem adnám meg, édes! :-)))
most posts by TM
0
2006. január 31., kedd 12:17
Még ezt leírom , aztán megyek dolgozni:
Érdekes hogy az itt , hozzászólok között szinte senki nem adott meg személyes adatokat magárol, a mobilszámát végképp nem . ( ezt nem rossz értelemben értem ) . .........
0
2006. január 31., kedd 12:07
Csak az a nem mindegy hogy "te" valóban el tudod dönteni (és itt nem rád gondolok hanem nételenül ) hogy valóban hamis e, mert különben csak üres rágalmazásnak hívják az ilyet.!!!
0
2006. január 31., kedd 12:05
Az X meg egy jelölés, hogy elkészült, :-))))
0
2006. január 31., kedd 12:05
ez a topic is hiábavaló

Kopp-kopp, ez itt az "Eladó DVD" topic! :D
0
2006. január 31., kedd 12:04
Egyébként, ha publikusak lennének azok az adatok, hogy a lemez belső részén milyen feliratoknak kellene lennia, könnyebb lenne a megkülönböztetés.
Ezek egy része például a DVD gyártó jele, ami eltérő a hamisítványnál. Persze, ha ugyanazt a filmet több gyártónál is gyártatják, akkor már nehezebb.
0
2006. január 31., kedd 12:02
Mégcsak most jöttél rá?! Ők nyomják a lemezeket, a nevükben is benne van: "press"! :-))
most posts by TM
0
2006. január 31., kedd 11:59
De van megoldás. A bizalom.
Ta azt mondod, hogy valódi, és én elhiszem.
Aztán, ha egyszer kiderül, hogy nem mondtál igazat, én eldöntöm, hogy többé nem vásárolok tőled, vagy feldoblak.
0
2006. január 31., kedd 11:57
Lehet, hogy az XPress is csak egy nagy hamisító banda :)))))
0
2006. január 31., kedd 11:57
A legbiztosabb nekem az (de ilyen kevés filmen van igazából is), amikor olyan hologramos matrica van rajta pluszban, ami film-függő, a filmmel kapcsolatos (néha a kiadóhoz).
Ezeket nem érdemes hamisítani, mert sok film, sokféle hologramos matrica.
0
2006. január 31., kedd 11:54
Sőt, lehet, hogy te sem vagy valódi, és most is ott fekszel valahol egy kapszulában, hogy termeld az energiát és mégcsak nem is tudsz róla! :-))
most posts by TM
0
2006. január 31., kedd 11:49
Az egészen más dolog, amit a kezdbe kell venni. :)))))

Profi hamisítványt nem tudsz megkülönboztetni, mert nem is különbözik.
Most ne az ilyen kisstílű, sufnigyárosokra gondolj, akik pár számítógéppel, meg DVD íróval egész éjjel gürcölnek pár DVD előállításán. Ezek soha nem fognak meggazdagodni ebből, legfeljebb elviszi őket a rendőr.
Gondolj azokra a "gyárosokra", akik az összes piacot ellátják, és nem csak Magyarországon. Nem pöcsölnek holmi írott DVD-vel, legyártatják ott, ahol a másik is készül.
0
2006. január 31., kedd 11:49
Olvasom olvasom a hsz-okat, és ezekböl egyszerü következtetést tudok csak levonni: lesarkitva ez a topic is hiábavaló, mert végső soron bármi lehet hamis és valódi. Tehát nincs is megoldás.
0
2006. január 31., kedd 11:42
A lemez színe, meg a hologramos matrica sem feltétlenül mérvadó! Ha a kezébe veszi az ember, akkor látszik, hogy az-e vagy sem! Valamin mindig elcsúszik a dolog! Egységes borítóterv minden filmhez, elnagyolt borítónyomtatás, elcsúszott színek, nem csomagolt, ferdén van levágva a borító! De még ezek a problémák is előfordulhatnak eredeti lemezeknél!
Mondom, a legbiztosabb, ha megbízható helyről vásárolsz!
0
2006. január 31., kedd 11:40
Egy kézzel gépelsz? :))
Mondom, régen azt mondták, ami színes nem eredeti. Mondjuk a Dante pokla eredetiben sem ér sokat. :)
0
2006. január 31., kedd 11:39
A profi hamisítók, (akik a piacokat látják el áruval) nem írott DVD-vel dolgoznak. Akkora mennyiségnél egyszerűen nem éri meg a ráfordított időt.
Keresnek egy DVD gyártót, aztán ugyanavval a rechnolódiával legyártatják a hamis DVD-ket, amivel az eredetiek is készülnek. A külseje alapján nem lehet őket megkülönböztetni.
Ugyanez vonatkozik a borító nyomtatására is. Nagy mennyiségnél egyszerűen nem éri meg házi printerekkel nyomtatni. Az igazi nyomda olcsóbb. Főleg, ha zsebre dolgoznak. A nyomat minősége sem rosszabb, mint az eredeti. Bár erdeti is lehet elég silány, lásd a kerülj szinkronba sorozat borítóit, néhány belőlük olyan, mintha valami interneten található pici képből lett volna felnagyítva.
A lemez szine sem mérvadó. Pl kétoldalas lemezek között elég sok nem fehér, hanem enyhén aranyszinű. Akkor az mind hamis? Ja, itt vettem őket az Xpress.hu-n.
A matrica pedig semmit nem bizonyít. Gyártanak hamis matricát cigire, piára, stb. Miért pont DVD-re, CD-re ne gyártanának? Legfeljebb nem foglalkoznak vele, mert a vevőket nem nagyon érdekli. Ugyanakkor, gyári DVD-n sem mindegyiken van matrica. És, ha van is, hol a tokra van ragasztva, hol a borító papírra. Én már kaptam olyan DVD-t, aminek a tokjában a lemeztartó fülek le voltak törve. Kicsréltem a tokot, mert a lemez hibátlan volt, és nem érte meg a hercehurcát a csere. A matrica a tokon volt, és nem lehetett leszedni. Akkor most van egy hamis DVD-m? Vagy csak a tok hamis?

A DVD vásárlás, sajnos bizalmi ügy. Soha nem lehetsz biztos abban, hogy nem hamisítványt veszel-e. Csak az eladó tudhatja biztosan (esetleg ő sem). Persze, vannak kivételek, amikor biztos tudhatod, hogy hamisítványt kapsz. Amikor olyan dolgot veszel, ami nincs is. Például szinkronos filmet, amiből ilyen nem jelent meg, stb. De, amikor elvileg megjelent dolgot veszel, akkor sem lehetsz biztos a dologban. Még az egyenértékű (pl kétrétegű) kalózmásolatnak is kisebb az önköltsége, mint az eredetinek, például a jogdíjak miatt. Még a multik turkálóiban árult filmeknél is olcsóbb az előállítási ára, tehát megéri hamisítani.

Az egyetlen lehetőséged, hogy megbízol abban, akitől veszed. Ez van.
0
2006. január 31., kedd 11:32
Itt tartok a kezemben egy Dante s peak cimű filmet amin se matrica se nem ezüst , hanem szép aranysárga. Akkor ez biztos hamis? Az Intercom-ot be kellene perelni , mert nem vizsgálják eléggé felül a beszerzési forásaikat ( ez olyan régi, és tőlük származik )És minden bizonnyal ilyen a Deep Inpact is, mert ugyan ugy arany és matrica meg sehol.
0
2006. január 31., kedd 11:31
A legtutibb, ha megbízható helyről vásárolsz (offline, és egyes online [pl Xpress] áruházakra gondolok elsősorban)!
Én például használtan csak kb 4-5 kiadványt szereztem be, abból az egyik a Queen - We Will Rock You első kiadása melyet egy haverom haverja hozott az USA-ból, de nem tetszett neki, meg a bratyómtól vettem még át néhány lemezt!
0
2006. január 31., kedd 11:19
Szia. Hát nem biztos hogy ezüst , mert van pár olyan film is ami pl. sárgás-ezüst, esetleg inkább aranysárga a domináns. Ez attol függ hogy a gyártás során milyen védőlakkot használtak a gyárban.Nekünk a filmek döntő többsége még régabben vásárolt film , ami egy kedves ismerösömön keresztül egyből az INTERCOM -tol jött ( még mielőtt kiadták volna kereskedelmi forgalomban ). Ez már évekkel ezelőtt volt. Akkor még a dvd filmek egységáron 5000, 7500 voltak szinte.
0
2006. január 31., kedd 11:19
Ezt kb egy éve mondta valami dvd-szakértő egy műsorban. Azóta ahány hamisítvány a kezembe került minden csekkoltam a törvényt és mindig be is jött. Ha egy év óta ennyit fejlődött a technika szorri, elnézést a régi információért, ha viszont esetleg dvd-kalózok vagytok, menjetek innen! :)
0
2006. január 31., kedd 11:14
Ez marhaság!
Bemész bármelyik használtlemez üzletbe, és roskadásig vannak a pultok ezüst színű nyomott kalóz kiadványokkal, melyek nagy része zenei DVD, de jó példa pl a Ponyvaregény (meg pl szinkronos Olasz meló,...) kb 3 éve napvilágot látott kalóz változata is, amelyről már valamelyik topikban volt kisebb vita (talán pont ebben)! A tulajdonos itt hírdette, hogy már neki évek óta megvan más szinkronos hazánkban érthetetlen módon meg nem jelent filmekkel, és mereven ragaszkodott hozzá, hogy azok mind eredeti lemezek! Pedig nem!
0