Keresés

Eladó DVD / BD

2005. november 14., hétfő 11:23
Tegnap sikerült beszélnem a könyves bolttal. Sajnos már eladták. Ez van.
0
2005. november 14., hétfő 9:59
Az alábbi kifogástalan állapotban lévő karcmentes DVD-k eladóak:

Ace Ventura - Hív a természet (papírtokos!)
Az utolsó cserkész (papírtokos!)
Jégkorszak
Schindler listája

Valamint cserére vagy megvételre érdekelne a Lost Highway - Útvesztőben című film, illetve a ha valaki meg akarna válni tőle, akkor a Karib-tenger kalózai új kiadásának extra (3.) lemeze.

Érdeklődni a rage_@freemail.hu -n lehet.
0
2005. november 13., vasárnap 23:37
Sziasztok!

Hibátlan, eredeti DVD lemezemet szeretném eladni.Budapesti átvétellel.

Halló-Halló 1. évad - 1500ft.
e-mailokat ide:
kertigeri@axelero.hu
0
2005. november 13., vasárnap 3:16
Eladó filmek:

Rocky díszdoboz (5 DVD) - 7000 Ft
Ryan közlegény megmentése (2 DVD, első kiadás) - 2000 Ft
Terminátor (2 DVD, feliratos) - 1500 Ft
Terminátor 2 (2 DVD) - 2000 Ft
Terminátor 3 (2 DVD) - 2000 Ft
A szellemhajó - 1000 Ft
Freddy vs Jason - 1000 Ft
Cápa (1 lemezes) - 1000 Ft
Az ötödik elem - 500 Ft

harowerks@vipmail.hu
0
2005. november 12., szombat 23:54
Akkor sok sikert neked, és kívánom, hogy végre birtokolhasd ezt a remek filmet. :)

Üdv.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 12., szombat 23:47
Nagyon köszönöm a felajánlást, de úgy tünik lesz megoldás. Az egyik csoport társam Békéscsabai, és a jövő héten találkozom vele. Ha minden jól megy Ő el tudja a hozni az üzletből. Legalábbis bízom benne. Holnap felhívom ismét a boltot -remélem már működik a számítógép, - és remélhetőleg meg tudják mondani, hogy megvan-e még a keresett alkotás.
0
2005. november 11., péntek 23:31
Eladó DVD-im  és VHS-eim (1.000Ft/db):

KOPONYÁK II. (DVD)
FELLINI - SZÜLETETT HAZUDOZÓ (dokumentumfilm; DVD)
Gyilkosság az Orient Expresszen (S. Lumet; VHS)
SENKI BOLONDJA (Bruce Willis, Paul Newman; VHS)

Jelentkezni értük: rohmer@citromail.hu vagy 06-20-9-833-399
0
2005. november 11., péntek 23:25
Sziasztok!

Keresném a Szigorúan piszkos ügyek első részét.
nlv@invitel.hu
0
2005. november 11., péntek 23:12
Figyu én nagyon szívesen segítenék rajtad. Van egy olyan megoldásom, hogy befizetsz a bankszámlámra annyit amennyi a DVD és én elküldöm neked postán törékeny csomagként... Nem váglak át hidd el, tudom hogy így nem megbízható a dolog, de most nekem nincsen 5 ezer forintom se, amit meg tudnék előlegezni. Így el tudnám intézni neked, mert igazán sajnállak és szeretnék rajtad segíteni, hamár itt nálunk kapható a film...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 11., péntek 23:04
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. november 11., péntek 22:03
Eladó DVD-k, új, bontatlan állapotban:

Szoba kilátással    -   1400 Ft
Szenvedélyek viharában    -   1700 Ft
Titanic  (Catherine Zeta-Jones)    -  800 Ft

Email:  yadayada@tvn.hu
0
2005. november 11., péntek 21:48
Beszéltem velük. Sajnos a számítógépes rendszer meghibásodott, így csak később tudta volna megmondani van-e, de egyébként meg nem szállítanak utánvétellel. Tanács: próbáljam meg az internetes áruházukban. Sajna ott egyáltalán nincs DVD. Szóval, ez zsákutca. Azért köszi a segítséget.

Továbbra is keresem megvételre:  

Cinema Paradiso  

című filmet.
Esetleges ajánlatokat a frankbig@axelero.hu címre várom.
0
2005. november 11., péntek 11:04
Pár eladó film:

- Most már elég! 1000 Ft
- A rettenthetetlen (feliratos) 1000 Ft
- Szükségállapot 1000 Ft
- Pánikszoba 1000 Ft
- Stuart Little 2. 1500 Ft
- Penge - Szentháromság 2000 Ft
- Jurassic Park 2 1500 Ft
- Terminator (szinkronos változat) 2000 Ft
- Szörny Rt. 1200 Ft

konyaf@invitel.hu vagy 06 70 281 4473
0
2005. november 10., csütörtök 23:17
Figy... Ajánlom figyelmedbe: www.csabacenter.hu
Itt ezen a honlapon megtalálod az elérhetőségüket. Itt a Centerben van az Alexandra könyváruház, ahol még kb. egy hete volt belőle asszem 1 darab...
Hívd fel őket mindenképpen!
0
2005. november 10., csütörtök 22:41
Nem tudsz telefonos elérhetőséget adni az üzlethez? Vagy egy pontos címet? (talán a tudakozó megmondja  a számukat) Nyíregyházán lakom, szóval egy kicsit távolabb, de, ha fel tudom velük venni a kapcsolatot, csak elküldik utánvétellel.  Feltéve, hogy még megvan.
0
2005. november 10., csütörtök 21:23
Továbbra is keresem: Lost Highway-Útvesztőben, Kék Bársony, Bábok. Kék Bársony lehetőleg barátságosabb áron, mint amennyiért rendelni lehet.
0
2005. november 10., csütörtök 14:59
Nálu8nk Békéscsabán, az A.... könyváruházban volt még egy példány belőle.
0
2005. november 10., csütörtök 14:56
Az nagyszerű, de hol? Mert Én már sok helyen kerestem, de a Budaörsi Media Markton kívül nem találtam (ott is egy darab volt). A sors fura fintora, hogy ez a darab hibás volt, de ez csak a lejátszáskor derült ki. A Bufinál pedig már nem volt cserepéldány. Ezért keresem azóta is, egyre kevesebb reménnyel.
0
2005. november 9., szerda 22:56
A kép amit beszúrtam, a dvdanswers.com-ról van, egyszóval az angoloknál már biztos megjelent.
0
2005. november 9., szerda 22:54
Nálunk még nem jelent meg, de máshol már igen, igaz magyar felirat nélkül.
De nekem angol felirattal is jó lenne.
Apropó nincs valakinek eladó The Descent-je ? :)
0
2005. november 9., szerda 22:54
a Cinema Paradiso-t én még láttam újonnan 5 ezerért!
0
2005. november 9., szerda 22:45
Sziasztok!

Keresem megvételre az alábbi két filmet:

Cinema Paradiso, A remény rabjai

Akinek lenne eladó a frankbig@axelero.hu-ra írjon
0
2005. november 9., szerda 15:38
Sziasztok!

Annak idején szokásom volt filmeket (használtan is) megvásárolni videotékákban, boltokban VHS-kazettán, és lenne néhány, melyen túladnék.
Tudom, a dvd és a technika fejlődésének korát éljük, de van köztük olyan kiadvány is, mely dvd-n sem került hazánkban kereskedelmi forgalomba...
Természetesen kizárólag eredeti, jogtiszta kiadványokról van szó. Íme a lista és a rövid jellemzők:

Bram Stoker: A GONOSZ ÁRNYÉKA   (Bram Stoker\\\ s Shadowbuilder, am. horror, r: Jamie Dixon, fősz: Michael Rooker, Kevin Zegers, Tony Todd; forg: Best Hollywood)

FŰNYÍRÓEMBER 2.   (Lawnmower Man 2: Beyond Cyberspace, am. sci-fi, r: Farhad Mann, fősz: Patrick Bergin, Matt Frewer, Ely Pouget; forg: Best Hollywood)

DR. MOREAU SZIGETE   (The Island Of Dr. Moreau, am. sci-fi thriller, r: John Frankenheimer, fősz: Marlon Brando, Val Kilmer, David Thewlis; forg: Flamex)

Stephen King: SORVADJ EL!   (Stephen King\\\ s Thinner, am. thriller, r: Tom Holland, fősz: Robert John Burke, Joe Mantegna, Lucinda Jenney; forg: Flamex)

JÁRVÁNY   (Contagious, am. thriller, r: Joe Napolitano, fősz: Lindsay Wagner, Elizabeth Pena; forg: UIP Duna)

HALÁLOS TERÁPIA   (Extreme Measures, am. thriller, r: Michael Apted, fősz: Hugh Grant, Gene Hackman, Sarah Jessica Parker; forg: InterCom)

A HOLLÓ 2: AZ ANGYALOK VÁROSA   (The Crow: City Of Angels, am. misztikus/akció, r: Tim Pope, fősz: Vincent Perez, Mia Kirshner, Iggy Pop; forg: Mirax)

AZ ÖRDÖG MAGA   (The Devil\\\ s Own, am. thriller, r: Alan J. Pakula, fősz: Harrison Ford, Brad Pitt, Treat Williams; forg: InterCom)

GALAKTIKUS TÁMADÁS   (The Arrival, am. sci-fi, r: David Twohy, fősz: Charlie Sheen, Lindsay Crouse, Ron Silver; forg: Mirax)

REJTEKHELY   (Hideaway, am. horror, r: Brett Leonard, fősz: Jeff Goldblum, Christine Lahti, Alicia Silverstone; forg: InterCom)

HELLRAISER 4: A VÉRVONAL   (Hellraiser: Bloodline, am. sci-fi/horror, r: Alan Smithee, fősz: Bruce Ramsay, Doug Bradley, Valentina Vargas; forg: Vertex)

Mindegyik film szinkronizált; az ár megegyezés szerint.
Bármilyen kérdésetek van, azt feltehetitek a bd731@freemail.hu-n.

Köszi!
0
2005. november 9., szerda 6:44
Ez nekem is kéne, persze csak akkor, ha van rajta magyar felirat. Bár úgy tudom, hogy így még nem jelent meg.
0
2005. november 9., szerda 0:07
Kabuki nekem van eladó Straight Storym ha érdekel. Új állapotban van.
vigo@vipmail.hu
0