Van pár eladó eredeti, jó állapotú DVD filmem, amelyek a következők:
Star Wars I és II 2500Ft/db Star Wars IV,V,VI díszdoboz 8500 Ft Ocean s 11 1500 FT
0
2005. június 27., hétfő 16:24
358
Hello !
A Cliffhanger érdekelne. Szinkronos ?
Cyrax
0
2005. június 27., hétfő 14:41
974
Eladnám a következő DVD filmeket:
Nyomás utána! Halálos fegyver 2 (RV) Halálos fegyver 3 (RV) Halálos fegyver 4 (RV) Haláli fegyver 1 Cliffhanger - Függő játszma Macskaszem A pusztító Az utolsó cserkész (RV)
Mindegyik DVD eredeti!
driller_killer@freemail.hu
0
2005. június 27., hétfő 11:56
671
Helló!
Az alábbi eredeti, karcmentes, kitűnő állapotban lévő DVD-k eladóak:
Az utolsó cserkész (papírtokos!) Összeomlás (papírtokos!) Jégkorszak Űrgolyhók Animátrix (filmzene CD + DVD kiadás)
Érdeklődni a rage_@freemail.hu címen lehet.
0
2005. június 23., csütörtök 20:29
38
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. június 21., kedd 21:03
43
mert frissítettél,hogy megnézd,hogy jött-e válasz:)
0
2005. június 21., kedd 20:51
27
Ezt csak egyszer akartam, nem tudom miért lett 4x :o
0
2005. június 21., kedd 20:50
27
Nekem ezek vannak amiket eladnék: (eredeti, hibátlan állapotú lemezek, mind R2)
- MR BEAN - AZ IGAZI KATASZTRÓFAFILM (DD HUN) - JACKIE CHAN - ÚJ CSAPÁS (DD HUN) - ÁLLJ VAGY JÖVÖK (DD HUN) - AMERIKAI PITE 2 (DD HUN)
- HALÁLOS IRAMBAN (DD ENG + felirat) - DUPLA VAGY SEMMI (DD ENG + felirat) - GAGYI MAMI (DD ENG + felirat) - APAFEJ (DD ENG + felirat) - HORRORRA AKADVA (DD ENG + felirat) - RESZKESSETEK BETÖRŐK 3 (DD ENG + felirat) - MATRIX (DD ENG + felirat) - BULI AZ ÉLET (DD ENG + felirat)
dvd9 "kukac" freemail.hu az árban megegyezünk :]
0
2005. június 21., kedd 20:50
27
- MR BEAN - AZ IGAZI KATASZTRÓFAFILM (DD HUN) - JACKIE CHAN - ÚJ CSAPÁS (DD HUN) - ÁLLJ VAGY JÖVÖK (DD HUN) - AMERIKAI PITE 2 (DD HUN)
- HALÁLOS IRAMBAN (DD ENG + felirat) - DUPLA VAGY SEMMI (DD ENG + felirat) - GAGYI MAMI (DD ENG + felirat) - APAFEJ (DD ENG + felirat) - HORRORRA AKADVA (DD ENG + felirat) - RESZKESSETEK BETÖRŐK 3 (DD ENG + felirat) - MATRIX (DD ENG + felirat) - BULI AZ ÉLET (DD ENG + felirat)
0
2005. június 21., kedd 20:49
27
0
2005. június 21., kedd 20:47
27
0
2005. június 21., kedd 15:12
3
Sziasztok!
3 db DVD eladó (eredeti, itthon megjelentek):
Penge 2. - 1500 Ft Jó reggelt, Vietnam! - 2000 Ft Halálos rémületben (James Bond 15.) - 2000 Ft
Ide írjatok: drcsacsi@freemail.hu
0
2005. június 21., kedd 12:09
358
Szia Milch!
Köszi az infót! Akkor a Daylight-ot megvenném 2000-ért.