Keresés

Eladó DVD / BD

2005. május 20., péntek 18:42
anjika@citromail.hu
0
2005. május 20., péntek 18:40
anjika@citromail.hu
0
2005. május 20., péntek 18:38
anjika@citromail.hu
0
2005. május 20., péntek 18:32
Szia Milch!

Szerintem írj ide egy mail címet, mert akkor fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot, ugyanis a nick-nevednél nincs semmilyen elérhetőség.

mindtower
0
2005. május 20., péntek 17:32
Eladó DVD-k: (eredetiek, kifogástalan, karcmentes állapotúak)

The Forsyte Saga (Complete Series Box Set)  - 13000 Ft.     (Angol kiadás. A teljes sorozat 7 DVD-n, sok extrával, nagyon szép, könyvszerűen lapozgatható díszdobozban. Bontatlan, vadonatúj állapotú. A bolti ára  60 - 65 font körül van, tehát kb. 22000 - 24000 Ft.)

Odüsszeusz   - 1000 Ft
Zűrzavaros éjszakák - 800 Ft

Eladó VHS-ek (mind eredeti; kifogástalan, egyszer nézett állapotúak)

Szinkronizáltak:

Emma  -  950 Ft    
A Napfény íze - 850 Ft
Az élet szép  -   850 Ft
Reflektorfényben - Mr. Bean - 850 Ft
Rowan Atkinson - A komédiás - 850 Ft
Little Voice    -   750 Ft

Angol nyelvűek:

Rocky Horror Picture Show (Special Edition) - 1200 Ft.  (NTSC szabványú. Különleges, extra kiadás: A filmen kívül két kimaradt dal is található a kazettán.)

Doris Day Díszdoboz  (3 VHS)  -  2800 Ft

Labyrinth/Dark Crystal  (2 VHS egy közös dobozban)  - 1700 Ft

0
2005. május 20., péntek 17:29
szia milch
az alább dvdk árai érdekelnének:
ravasz agy
gladiátor
forest gump
pánik szoba
ide irj: zupadns@graffiti.net
köszi
0
2005. május 20., péntek 17:28
Bad Boys 2.,Vidocq,Szenvedélyek viharában,Tomb Raider,Rossz társaság,Kardhal,Hulk,Penge II.,Zorro álarca,Men in Black luxus változat,dupla dvd,első kiadás.,Ragadozó 2.,Midnight express,A Ravasz,az Agy és a két füstölgő puskacső,Armageddon,A függetlenség napja,Pánik szoba,Gladiátor,Gattaca,A sólyom végveszélyben,Idétlen időkig,Édes kis semmiség,A múmia,Most már elég,A csontember,Halálra jelölve,Amerikai pite 3.,Forrest Gump,Öld meg Rómeót!Micimackó Boldog új mackóévet!, Ezek a filmek,amiket írtam különböző áruak,ha bármi érdekel írj és küldöm az árát.
0
2005. május 20., péntek 17:25
Bad Boys 2.,Vidocq,Szenvedélyek viharában,Tomb Raider,Rossz társaság,Kardhal,Hulk,Penge II.,Zorro álarca,Men in Black luxus változat,dupla dvd,első kiadás.,Ragadozó 2.,Midnight express,A Ravasz,az Agy és a két füstölgő puskacső,Armageddon,A függetlenség napja,Pánik szoba,Gladiátor,Gattaca,A sólyom végveszélyben,Idétlen időkig,Édes kis semmiség,A múmia,Most már elég,A csontember,Halálra jelölve,Amerikai pite 3.,Forrest Gump,Öld meg Rómeót!Micimackó Boldog új mackóévet!, Ezek a filmek,amiket írtam különböző áruak,ha bármi érdekel írj és küldöm az árát.
0
2005. május 20., péntek 17:14
0
2005. május 20., péntek 17:10
0
2005. május 20., péntek 16:45
Szia Milch!

A következő filmek érdekelnek:

Nincs alku
Dermesztő szenvedélyek
Dolores Claiborne
Az utolsó cserkész
Sikoly 3.
Deep Blue Sea
Szörnyecskék

Légyszi írd meg az árakat is!

Előre is köszönöm.

Ide írhatsz:
mindtower@mailbox.hu

0
2005. május 20., péntek 16:39
Szia,

A Rémségek könyve 1.-2., A Tudom mt tettél és a Még mindig tudom mit tettél, illetve a Kéz őrület érdekelne.

Írj mail-t, és megdumáljuk.

Üdv,
Gábor
0
2005. május 20., péntek 16:29
Szia Milch!
A Rémségek könyve 1-2-t elvinném 3000 Ft-ért, ha megfelel neked. Írj ide a fórumba, vagy mailt:
ell007@freemail.hu
0
2005. május 20., péntek 16:29
Találtam még egy papírtokos warnerest:Ace Ventura-Hív a természet. Folytatom a listát:Tök állat,Angyali szemek,Mrs. Doubtfire,Jumanji,Godzilla,Álljon meg a nászmenet,A pók hálójában,A kábelbarát,Rémségek könyve 2.,Sikoly 3.,Sikoly 1., Kéz őrület,Rémségek könyve 1., Tudom mit tettél tavaly nyáron,Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron.Folyt köv.
0
2005. május 20., péntek 16:15
Találtam még egy papírtokos warnerest:Ace Ventura-Hív a természet. Folytatom a listát:Tök állat,Angyali szemek,Mrs. Doubtfire,Jumanji,Godzilla,Álljon meg a nászmenet,A pók hálójában,A kábelbarát,Rémségek könyve 2.,Sikoly 3.,Sikoly 1., Kéz őrület,Rémségek könyve 1., Tudom mit tettél tavaly nyáron,Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron.Folyt köv.
0
2005. május 20., péntek 16:10
Miért 3x-ozódik meg az írásom? Én csak 1x küldöm el. VAN ORIGI EREDETI KLÓNOK TÁMADÁSA ÉS BALJÓS ÁRNYAK DVD-ÉM A STAR WARS RAJONGÓKNAK,EZEK DRÁGÁBBAK.Duplalemezes mindkettő és már nem lehet őket sehol kapni.
0
2005. május 20., péntek 16:08
Miért 3x-ozódik meg az írásom? Én csak 1x küldöm el. VAN ORIGI EREDETI KLÓNOK TÁMADÁSA ÉS BALJÓS ÁRNYAK DVD-ÉM A STAR WARS RAJONGÓKNAK,EZEK DRÁGÁBBAK.Duplalemezes mindkettő és már nem lehet őket sehol kapni.
0
2005. május 20., péntek 16:06
Elkezdem a listát:Kommandó,Egy becsületbeli ügy,Halálos iramban,Pókember 1.,Az esküdt,Shaft,Robbanófejek,Nincs kegyelem,Daylight,Tűzhányó,Mondvacsinált hős,Híd a Kwai folyón,A panamai szabó,Ellenséges terület,Bad Boys 1.,Horrora akadva,Blues Brothers 2000,Gagyi mami,Féktelenül 2. Folyt köv.
0
2005. május 20., péntek 16:04
Elkezdem a listát:Kommandó,Egy becsületbeli ügy,Halálos iramban,Pókember 1.,Az esküdt,Shaft,Robbanófejek,Nincs kegyelem,Daylight,Tűzhányó,Mondvacsinált hős,Híd a Kwai folyón,A panamai szabó,Ellenséges terület,Bad Boys 1.,Horrora akadva,Blues Brothers 2000,Gagyi mami,Féktelenül 2. Folyt köv.
0
2005. május 20., péntek 16:02
0
2005. május 20., péntek 15:59
Írok mailt és megbeszéljük!
0
2005. május 20., péntek 15:54
0
2005. május 20., péntek 15:52
0
2005. május 20., péntek 15:49
Üdv Milch!

Ezek érdekelnének, ha 2000-esek:
Deep Blue Sea,
Szörnyecskék,
Összeesküvés elmélet.

rk.
0
2005. május 20., péntek 15:42
Szia Mitch!
Az nagyon jó lenne, ha betudnád másolni ide a listát még ma. Ha mégse kérlek, akkor engem is dobj meg gy e-maillal.
csáó
0