Keresés

Eladó DVD / BD

2004. július 1., csütörtök 20:27
Teljesen egyet értek Tomcoperrel.Lehet,hogy egy kívűlállóknak így elég durván hangzik,de megértem,hogy így bepöccent.Elég szánalmas,aki így akar pénzhez jutni,hogy más embereket átvág,ráadásúl nem is cégeket.Zöldtehén meg elég hülye,ha ilyen szöveggel akarja átkurni az embereket.Akkor legalább másoltan árúlná,de ne eredetinek tűntesse föl.
0
2004. július 1., csütörtök 20:20
ja és TOMCOOPER mondtam/irtam hogy nyugi és ne kiabáld ki a problémáid mert akkor lesz csak igazán gond,.
0
2004. július 1., csütörtök 20:19
Zöldtehén !
ha ilyen ajánlatokat teszel várhatód ,hogy megáll a fekete autó a házatok elött
és a rokonaid nem fognak látni kb 10-15 évig.Már hallotam ,hogy az ASVA ilyen oldalakon is vadászik.Én személyesen ismerek olyan gyerekeket akik pont ilyen dolog miatt kénytelenek voltak emigrációba vonulni.De te hova mennél tudod UNIO!talán albániában nem találnának meg.egyszó:ne adjunk alkalmat senkinek,hogy az Xpresstöl kikérjék a cimeket/birosági végzésel/ hangsúlyozuk hogy mi itt az XPRESS fórumozói csak EREDETI ,GYÁRI LEMEZEKET VESZÜNK ÉS SZÁMLÁVAL EZEKET BIZONYITANI IS TUDJUK .remélem értitek,,,,,
tudnilik a másolt lemezek birtoklása is büncselekmény.
0
2004. július 1., csütörtök 19:59
Biztos, hogy félreértés volt? A Xanadu az nem trilógia >:)
Egyébként ha már ilyen vita kavarodott, zöldtehén, nem magyaráznád meg a személyes vs. csomagos dolgot?
T
0
2004. július 1., csütörtök 18:40
személyesen is elég határozottnak kell(ene) lenni..Anno egy haveromat ültették fel Star Wars 2-vel..fóliás volt,szép tokban,borítóban,a lemez is szitázva és otthon derült ki,hogy az első generációs kamerarip volt a lemezen:D
0
2004. július 1., csütörtök 16:24
Köszi az együttérzést. Tőled elnézést kérek, ha sértett a trágárságom.

(remélem, nem cinikusan írtad. :))
bocs, már mindenhol ellenséget látok, asszem elmegyek dilidokiho' :D  )
0
2004. július 1., csütörtök 16:13
Nekem egy ALIEN-Nyolcadik utas a Halál cimű filmem lenne ami felesleges a film karcmentes de a boritója nem gyári. elcserélnén valamijen filmre ami van.
0
2004. július 1., csütörtök 15:02
Tökéletesen igazad van! Nem is ítéllek el a 'beszólás' miatt. Jogosnak érzem, én sem tettem volna másképp.
0
2004. július 1., csütörtök 14:17
vicces gyerek vagy te...
remélem, nem sokáig élsz...
0
2004. július 1., csütörtök 14:05
Most látom csak, nem is a Vissza a jövőbe, hanem a Vissza Xanaduba cimü film van meg. Bocsánat a félrértésért!
0
2004. július 1., csütörtök 13:59
Ha már kioktatás: a szó, amit kerestél, a "kisstílű".
Tuggyák=tudják.

Tudok helyesen írni, és pont az xpressen van hasonló fórum, azt is olvasgatom. Szeretem, amikor 20-adszorra oktatnak ki, hogyan kell helyesen írni egy fórumban, ahol még a Grétsy Lászlók is direkt "hibáznak".
Nem a lelkiállapotom miatt írtam, ahogy, egyszerűen úgy teccett. Hopp, tetszett!!
Majdnem hibáztam, atyaég, mi lesz ????!!!!
0
2004. július 1., csütörtök 13:49
...kis stílü emberek fölé.
0
2004. július 1., csütörtök 13:48
Tomcooper: Emberileg teljesen elfogadható, baromira ideges vagy mert átvágtak. Én is megértem, val'szeg én is pipa lennék. De az már egy másik kérdés, fröcsög-e az ember vajon ezek után úgy, ahogy te tetted! Gondolj csak egy kicsit bele. Azzal jobb lesz, ha trágárkodsz?
A többi tisztelsséges fórumozót pedig légyszíves tiszteld meg azzal, hogy megválogatod szavaid! Ha így teszel, akkor emelkedsz csak igazán az ilyen kis stílq emberek felé! Köszönöm.
A "tuggyák-ot" pedig felfokozott lelkiállapotodnak tudom be...
0
2004. július 1., csütörtök 13:10
tőled biztos, hogy nem...
0
2004. július 1., csütörtök 13:06
Ja, akkor te voltál az, aki mindig ott nyerített az ablakban, minden reggel. Azért voltál olyan ismerős! Okostóni! Azt sem tudod, mibe ütöd bele a lóorrodat, sötét gyerek!

Valszeg, zöldtehén hülyének néz, azért ír ilyen hergelő szemét hozzászólásokat. Érdekes, elhajtom a g.cibe, és fel sem veszi. Szerintetek nem gyanús????

Mi az, hogy utánvéttel eredetit ad el, vagyis miután kifizetem, akkor tudom meg, hogy beszoptam és másolt szart kapok, eredeti áráért, személyesen meg olcsóbban ad egy írottat. Elég nagy g.ciség!!! Ilyeneket kéne élve eltemetni.

Mindenkinek ajánlom, hogy csak személyesen vegyen át minden filmet, ne utánvéttel, mert sok rohadék ebből él. Pont itt olvastam hasonlókat, mielőtt engem is behúztak volna a csőbe, és nem hittem el. Most már igen. Ezért beszéltem trágárul. Az sem érdekel, hogy likvidálnak, de úgy sokan nem tuggyák meg, milyen szemét emberek vannak.
Sok okos gyereknek meg azt üzenem, akit zavart a reagálásom, tapasztalja meg, milyen jó érzés, amikor kidob az ablakon súlyos tízezreket.
A férgeknek meg azt, költsék gyógyszerre a pénzt, amit hozzám hasonló balekokról lehúznak...
0
2004. július 1., csütörtök 12:35
kicsit megmagyaráznád az előző hozzászólásodat?
mert így eléggé úgy tűnik mintha egy másolatot szeretnél elsózni ;)
0
2004. július 1., csütörtök 12:00
Tomcooper: Látom a gyerekszobád az istállóra nézett.
Xpress: nem kéne az ilyen s ehhez hasonló "hozzászólásokat" likvidálni???
0
2004. július 1., csütörtök 11:57
Tango: Engem érdekel, ha még megvan. Tel: 06 70 549 9848
0
2004. július 1., csütörtök 11:39
Szóval akkor nem kell?
0
2004. július 1., csütörtök 11:08
Nincs valakinek egy eladó Jason X eredeti magyar kiadású DVD-je?

(Nem akarják leakciózni. Tuti biztos ha megveszem 2 napra rá leakciózzák :-)
Hát pedig ha már ennyit vártam... )
0
2004. július 1., csütörtök 10:32
SZIASZTOK!!
SZERETNÉM ELADNI AZ ALÁBBI FILMET:
Alien Quadrilogy 1.-4. (9DVD) díszdoboz!! Magyar szinkron + Angol 5.1!!
Eredeti, kitűnő állapotban!!
Ár: 11.000.-Ft
e-mail: tarno77@freemail.hu
ha érdekel, írd meg a számodat és felhívlak!!

Üdv
0
2004. július 1., csütörtök 10:31
ezt talán nem kéne..
0
2004. július 1., csütörtök 9:52
MEG AZ ANYÁD PICSÁJA, KÖCSÖG!!!!!!!!!
0
2004. július 1., csütörtök 1:23
ez így több mint gyanús...
0
2004. június 30., szerda 20:23
tehát személyesen nem veheti át az eredetit? :)
0