Ja, akkor te voltál az, aki mindig ott nyerített az ablakban, minden reggel. Azért voltál olyan ismerős! Okostóni! Azt sem tudod, mibe ütöd bele a lóorrodat, sötét gyerek!
Valszeg, zöldtehén hülyének néz, azért ír ilyen hergelő szemét hozzászólásokat. Érdekes, elhajtom a g.cibe, és fel sem veszi. Szerintetek nem gyanús????
Mi az, hogy utánvéttel eredetit ad el, vagyis miután kifizetem, akkor tudom meg, hogy beszoptam és másolt szart kapok, eredeti áráért, személyesen meg olcsóbban ad egy írottat. Elég nagy g.ciség!!! Ilyeneket kéne élve eltemetni.
Mindenkinek ajánlom, hogy csak személyesen vegyen át minden filmet, ne utánvéttel, mert sok rohadék ebből él. Pont itt olvastam hasonlókat, mielőtt engem is behúztak volna a csőbe, és nem hittem el. Most már igen. Ezért beszéltem trágárul. Az sem érdekel, hogy likvidálnak, de úgy sokan nem tuggyák meg, milyen szemét emberek vannak.
Sok okos gyereknek meg azt üzenem, akit zavart a reagálásom, tapasztalja meg, milyen jó érzés, amikor kidob az ablakon súlyos tízezreket.
A férgeknek meg azt, költsék gyógyszerre a pénzt, amit hozzám hasonló balekokról lehúznak...