Keresés

Eladó DVD / BD

2004. június 5., szombat 14:55
Eladó eredeti Halálos Iramban DVD.
Ez az első, feliratos kiadás.
Hibátlan, karcmentes állapotban.
Ár: 2.000 Ft
0
2004. május 28., péntek 14:27
Hi!
Elcserélném eredeti, dupla dvd-s Pókember filmemet, más filmre. Az ajánlatokat a denitro@freemail.hu-ra várom
0
2004. május 25., kedd 18:31
Ha valaki venne egy bontatlan LOTR 3 DVD-t, küldjön egy mailt az ajhbb@freemail.hu címre!

köszönettel
0
2004. május 25., kedd 8:46
Azt én is megvenném, szerintem előbb-utóbb ki fogják adni újra azt is, ha más nem majd  a BuFi.. :)
0
2004. május 24., hétfő 17:16
Én is lemaradtam róla anno... Ez van. :( Mást nem tudok tenni, megvárom az újabb kiadást.

Amúgy nincs véletlenül valakinek egy eladó Végső Állomás DVD-je? Lemaradtam az első részről és nincs meg a kölcsönzőnek se, ahová járni szoktam. :(
0
2004. május 24., hétfő 16:52
Egy ilyen sikeres filmet megjelenéskor kell megvenni, különben így jársz.. :)
0
2004. május 24., hétfő 16:47
Hát nem tudom, az előbb hívtam őket, és semmit nem tudnak róla!
Múlt héten neten találtam egy csókát, 6500ért eladta volna, ma beszéltük meg, hogy megnézem, milyen állapotban van, erre ma ír, hogy meggondolta magát! Meg az anyám p.csája!!!! Annyira ideges vagyok, hogy még mindig nem csillapodtam le, pedig ez két órája volt!!!
Ezt nem vagyok képes megérteni, egy ilyen sikeres filmet nem éri meg a kiadónak újra piacra dobni, még sz.rabb szinkronnal sem?
0
2004. május 20., csütörtök 10:29
kitartás tomcooper, valószínű, hogy az is visszakerült a Universalhoz, és hamarosan újra megjelenik. Nehogy a kétségbeesett keresésedben valaki az újra megjelenő árá felett sózza rád.
0
2004. május 20., csütörtök 1:02
Kétségbeesve keresem a Vissza a jövőbe trilógiát!!!!
Ha vkinek lenne eladó, dobjon meg egy méllel!
Nagyon köszönöm!
0
2004. május 19., szerda 23:13
sziasztok!

úgy néz ki, hogy ajándék gyanánt rajtam ragad egy original gyűrűk ura 3. dvd. ha valakit érdekel, kérem dobjon egy mailt a max666@freemail.hu-ra. köszönettel
0
2004. május 19., szerda 19:46
csak egy tipp:
a mestereknek, pl a burkolónak munkadíjként adsz teszem azt 5 DVD-t oszt menjen isten hírével.......

:)
0
2004. május 19., szerda 19:34
Sziasztok!
   Haláliak vagytok, jó kedvem lett ettől a sok írástól! Azért örülok, hogy normális emberek is vannak, most komolyan. Értem én a humort, gyűjtést nem kell rendezni a részemre. Azért nem velem kezdődnek az élet nagy problémái nyilván. Persze ettől függetlenül szar, hogy meg "kell" válnom a lemezektől de nem azért mert enni nem jut, hanem mert a Család terjeszkedni akar :-). Helyesebben már terjeszkedett, csak a mesterek akkora számokban beszélnek, hogy egy Cray-X tud csak vele elbírni...
0
2004. május 19., szerda 18:32
Ha 4000-5000-ért azt viszek, amit akarok, viszem az egészet. ;)
0
2004. május 19., szerda 18:22
Nem nyittok egy lelkisegély fórumot,ahol mindenkit vigasztaltok,mert eladja a DVD gyűjteméynét?
Egyébként Arthur megértelek,de szerintem sokkal jobban járnál,ha darabját 4000-5000 körül adnád,és mindenki azt visz,amit akar,lehet ,hogy maradna pár,de így egyben nincs sok esély rá,hogy megvegyék.
0
2004. május 19., szerda 18:22
én meg visszaigényelem az áfát.................
ha az utolsó vacsora után vissza lehet akkor ez után is.......
:DDD
0
2004. május 19., szerda 18:03
És én fogom gyűjteni a pénzt. :)
0
2004. május 19., szerda 17:57
lassan odáig jutunk, hogy óösszedobjuk azt a rongyos 600 ezret arthur-nak csak nehogy megváljon a gyűjteményétől.......
:DDDDDD
0
2004. május 19., szerda 17:48
Ja, például eladom az anyósomat?!
0
2004. május 19., szerda 17:40
Olyan nincs, hogy muszáj, mindig van más megoldás...
0
2004. május 19., szerda 17:27
Micsoda együttérzésben részesül itt Arthur... :)
0
2004. május 19., szerda 17:20
azt még úgy ahogy át lehet vészelni, ha egy-egy darabtól - valamilyen okból - meg kényszerül válni az ember, de hogy az egésztöl egyszerre? Erre nem lennék képes. De hát ez csak én vagyok. Biztos nálam is eljöhet bármikor az a pillanat, amikor muszáj... remélem soha.
0
2004. május 19., szerda 15:02
Kb. 1 éve kezdtem el gyűjteni a DVD-ket és a jelenlegi cca. 50 darabtól nem is tudnék megválni...
0
2004. május 19., szerda 14:23
jaja, gyűjteménytől megválni szar érzés lehet!
Főleg ha egy gondosan összeválogatott gyűjteményről van szó!
én most 4 és fél éve építgetem a gyűjteményem, van 153 film, ami vkinek sok, vkinek kevés, de számomra sokat jelent mert ezek a filmek 99%-ban engem tükröznek vissza.......

de egyben eladni ennyit?????
:)
0
2004. május 19., szerda 14:12
Hmm ... Hát ez a 3000/db nem is annyira alacsony "wholesale" árnak ... Mert ha belegondolsz a majdani vevődnek "ki kell fizetned" azt a minimum 30 dvd-t ami már megvan neki (bár aki ennyit megvesz egyben , annak lehet , hogy több mint a fele megvan) ...
Egyébként mindíg összeszorul a szívem , mikor valaki elad egy teljes gyűjteményt - én tuti teljesen kész lennék ha meg kellene válnom tőle ... :(
0
2004. május 19., szerda 12:16
Sziasztok! Cse ge részére megírtam, de hogy mindenki érthesse:
nem jó kedvemből adom el - építkezés miatt - és az belátható, hogy bár így nagyságrendekkel csökken a potenciális érdeklődők száma, de azzal nem megyek sokra, ha 10-esével adom el (fentebb említett ok miatt). Ha meg hagyom, hogy "kicsemegézzék", akkor jó eséllyel megmarad a filmek ötöde, hatoda (ki tudja) és nem nyerek vele annyit, mint amennyit veszítek. Tudom, hogy kb. 600EFt sok pénz, de megvenni sem volt olcsó... És ahhoz képest elég nagy az "engedmény". Persze a szükség nagy úr, de van egy fájdalom-küszöb, ami alá már nem megyek, akkor inkább megmarad. De egyébként teljesen igazat adok Nektek! Egységár pedig azért lett kiírva, mert ha megszámolod, könnyen kijön az ára, ebből indul az alku - egybeni vásárlás esetén. Higgyétek el, nem a kedélyeket akarom borzolni, de nagy ész nem kell hozzá, hogy ez kb. 1.1 MFt-ba volt, hagy'ne adjam már oda ingyen :-) Persze optimális esetben lehetséges, hogy mindenki másik 5-10 filmet venne meg és elfogyna részletben is, de azért ennek elég harmatnyi az esélye. Szóval üdv Mindenkinek, ha érdekel egyben valakit, írjon!
0